Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12: West Ham United 0 - 3 Chelsea (23.11. sub) [3]

Istaknuti odgovori

jesmo mi igrali ove sezone u ovim dresovima,brutalno mi je izgledalo,ali mi mozak zapucao skroz,ne mogu da se setim. Lepa nam stoje ti dresovi.

• Odgovori 60
  • Pregledi 6,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Naravno da jesmo,Everton,Norwich.

Onda tek sada shvatam kako im dobro dresovi stoje :D

Meni izgledaju totalno neprirodno u njima. Kao da gledam Nizozemsku repku, a ne Chelsea...  :-?

Dobra pobeda bravo za momcima,0-3 i nisam ocekivao ali samo da potsetim da opet dobijamo utakmicu a nijedan gol nije dajen od strana napadaca.Sto ce bidi problem vo ostatak sezone.

Naravno da jesmo,Everton,Norwich.

Ipak nismo. Everton crni dresovi, Norwich beli dres,beli sorc. 

Ja sam sa rezultatom više nego zadovoljan a igrom baš i nisam iako nisam od onih koji pobjedi gledaju u zube :).

Napisa sam nedavno da nam je stoperski par cahill terry trenutno top i da moraju igrat, bekovi su odradili dobar posal pogotovo azpilicueta. Šta se sredine tiče ramires rastrčan na trenutke odličan, lamps ( bog ), mikel odigra solidnu put naprid a put nazad zid svaka čast, hazard promjenjivo tj, na bljeskove nadam se da se budi, oscar puno više sriće nego pameti ali to je dobro bitno je da ga ide balun.. Etoo nedorecen po meni puno trči otvara itd ali malo meda daje... Sve u svemu bodovi su u kućici, clean sheet šta je jako bitno jer je to rijetkost ove sezone i naravno bez ozljeda... Tu smo u 4 boda samo treba nastavit stiskat kiksat će gunnersi..

Drugo poluvrijeme puno bolje od prvog. Uvjerljivije nego Å¡to sam očekivao i samo neka momci tako nastave. Da je sada zaredati par dobrih utakmica da se osokole malo... 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.