Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04: Arsenal 0 - 2 Chelsea (29.10. uto) [W]

Istaknuti odgovori

Nece nasi mladici dobiti sanse ni u kupovima kamol negdje drugo. Lotfus, ake, pa kak se zove onaj sto je razvalio na pripremama jel sredio papire. :( Uvijek sam volio kad udje s klupe Piazon il neko al eto.

• Odgovori 80
  • Pregledi 7,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

To je sasvim logično. Imamo seniorsku "rezervnu" ekipu jaču nego što pola Premierlige ima svoju prvu momčad i jednostavno moraju oni negdje igrati, zar ne? 

Al brate dragi mogao je na klupi umjesto hazarda,torresa neko uletiti.

Uglavnom nadam se da ce mata pokidati a se pokrene ove godine.

Bice zanimljiv mec, medju nasim "rezervama" mnogo igraca pretenduje za mesto medju prvih 11, tako da ce svi zeleti da dokazu da vrede. S druge strane je Arsenal, koji igra odlican fudbal. Voleo bih da bude neki spektakl, 5:4 ili tako neki rezultat, u nasu korist naravno.

Pa jebote kako ovaj rezervni tim djeluje kao da je odigrao vec 5 tekmi zajedno. Ti bokca! Opet sam prijatno iznenadjen, nisam ocekivao da cemo ovako lako kontrolisati tekmu a tek da cemo ARSENALU UZETI LOPTU ! Essien Mikel odlicni zasad, bez komplikovanja, ide lopta sa desna na lijevo, Willian i Bertrand odlicno saradjuju, jedina fleka ovih 45 minuta je ona greska Cesara iz koje je Arsenal imao najbolju sansu na utakmici. Nema potrebe da se pod presingom igraju onakvi pasovi, ispucaj, ionako nam ne mogu nista iz pozicionog napada. Ali alal vera za gol, kako je isprintao i isforsirao gresku. Svaka cast. De Bruyne igra u grcu. Trebao bi cesce ulaziti u sredinu i sutirati sa distance, ima sutinu. Sve u svemu, energetski djelujemo nestvarno. Dovoljno je vidjeti Matu sad pred kraj kako pretrca teren poprijeko i dodje do svojih 25 metara i uze loptu. 

Cetvrfinale. Arsenal izbacen iz jednog takmicenja, a realno nisu oni nesto zainteresovani za ovaj trofej, dosta su ih zaredali. Jose pozdravio Wengera u svom stilu. Nova samarcina, novo iseravanje po licu i podsjecanje ko je el patron. Naklon momcima, Essien pokidao s obzirom koliko dugo nije igrao i koliko je izgubio na agilnosti zbog koljena. Kompletna ekipa je ovo odigralo onako usputno, rutinski. Sta ce nam Willian, sta ce nam Schurrle itd., evo za sta ce nam ! Sezona se tek zakotrljala i bas ovakav roster pravi razliku i odlucuje o trofejima. Ona kontra od naseg kaznenog do njihovog je tipican rukopis Josea. Tek cemo se nagledati takvih stvari.

Dva derbija u 4 dana - dvije pobjede.

Otisao je Drogba ali stafetu je preuzeo Mata. Nabijanje kompleksa se nastavlja.

KTBFFH !

Arsene Wenger's record against José Mourinho:

Played: 9

Won: 0

Drawn: 4

Lost: 5 

Scored: 6

Conceded: 13

ovo nam je najbolja dosad odigrana utakmica, protivniku nismo dopustali da se razigraju, brzo smo prenosili loptu na protivnicku polovicu, u odbrani odlicni, u vezi odlicni, u napadu malo zakazali kao inace, da je Demba igrao od prve drugacije bi bilo ali eto, sve u svemu ja sam prezadovoljan, nisam ocekivao ovakvu sigurnu pobjedu, Wenger nema sta traziti protiv Murinja

trebalo je da se nadje neko da smiri navijace Arsenala,sezona je tek pocela nisu je jos osvojili,nasi odigrali pametno,imamo takvu ekipu da i oni sto su na klupi mogu ulaskom napraviti dosta toga,najbolji igrac za mene Esien,odigrao je kapitenski,prvijenac Azpilicuete u takmicarskim utakmicama,prelijep gol Mate,mozda jos da dobijemo nekog lakseg protivnika u sledecoj rundi posto nam je raspored zgusnut u narednom periodu,sledeca mnogo vaznija utakmca s Newcastleom,pogotovo sto Arsenal igra derbi s Liverpolom i vec posle tih utakmice mozemo biti na vrhu tabele.

trebalo je da se nadje neko da smiri navijace Arsenala,sezona je tek pocela nisu je jos osvojili,nasi odigrali pametno,imamo takvu ekipu da i oni sto su na klupi mogu ulaskom napraviti dosta toga,najbolji igrac za mene Esien,odigrao je kapitenski,prvijenac Azpilicuete u takmicarskim utakmicama,prelijep gol Mate,mozda jos da dobijemo nekog lakseg protivnika u sledecoj rundi posto nam je raspored zgusnut u narednom periodu,sledeca mnogo vaznija utakmca s Newcastleom,pogotovo sto Arsenal igra derbi s Liverpolom i vec posle tih utakmice mozemo biti na vrhu tabele.

Ma Arsenal ima raspored ubilo se,mi smo ih otresli,a pre nas Dormtund,pa im je sledeca utakmica Liverpul,pa Dortmund,pa United,a onda mislim da dolazi i Soton,eto njih negde oko 4 mesta kada ovo zavrse. Dosta im je vrha :) 

Ma Arsenal ima raspored ubilo se,mi smo ih otresli,a pre nas Dormtund,pa im je sledeca utakmica Liverpul,pa Dortmund,pa United,a onda mislim da dolazi i Soton,eto njih negde oko 4 mesta kada ovo zavrse. Dosta im je vrha :) 

ne zanima mene plaho njihov raspored jer ja njih i ne vidim u borbi za titulu u premiershipu,a i da jesu kandidati mi smo ekipa koja moze pobijediti svakoga,samo sam rekao da je bolje dobiti lakseg protivnika radi momaka iz rezervi da bih i oni mogli dobiti priliku za igru.

Jako zadovoljan večerašnjom utakmicom. Prvih 11 dobili odmor, rezerve dobile priliku, odigrali odlično, pobijedili. Nema šta da se prigovori momcima i Joseu, osim da im se čestita. Možemo pohvaliti cjelokupan tim. Pokazali su želju i karakter, te nadigrali protivnika. Pobjeda zaslužena apsolutno.

Al što je lijepo jebuckati ovaj Arsenal. Jedna od naljepših stvari kad si navijač Chelseaja. Jose karinđao voajera ponovo, ko nekad u 8. Stvarno idealan scenarij, nismo mogli bolje poželjeti. Eh što je nama lijepo :D

Najvise mi drago zbog mate, treba mu ovako gol da se trgne malo. Al eto pogledajte intervju pa kakva je to ljudina ne mogu da vjerujem. Kao prvo velik prijatelj.

Inace utakmica odlicno odradjena nisam sumnjao ni sekundu u pobjedu. Willian dosta defanzivno dobar. Gdje ima kad je izbacio petom petoricu? jer sam propustio..

Cestitke azpiu na prvijencu. Odlicne igrace imamo u zamjenu.

Willian kako god posalje loptu dobro ispadne, eto sad mati, prosli put nekako sutni je prema torresu i pogrijesi hart-nastasic, protiv cardiffa je gurnuo hazardu il kome vec :D

Od pocetka se vidjelo da cemo diktirati tempo i da cemo mi biti ti koji cemo dominirati. Tako je i bilo tokom cijele utakmica. Mi odlicno igramo kada zatvorimo prilaze golu. Zabili smo taj prvi gol i jednostavno mogli smo da bez ikakvog straha nastavimo utakmicu potpuno opusteniji. Ovo je bila utakmica rezerve sa pola snage, Arsenal nije pruzio otpor kakav sam ocekivao. Lahko im je protiv tamo nekih outsajdera, odigraju par poteza, par lijepih golova i cijeli svijet ih uzdize, novinari im ljube guzice. Chelsea im je veceras ocitao lekciju.

Zadovoljan sam ali uvijek se moze naci neki prigovor. Prvo bih pohvalio Mikela za dobru igru i napredak koji je pokazao. Takodjer Matu koji je bio iznad svih i u nekim trenucima nije imao s kim da igra jer za mene Willian i De Bruyne (koji kao da je bio uplašen) su odigrali prosjecnu utakmicu. Willian je na kraju pokazao malo vise zelje ali reci cu kao i prosli put, vjerujem da se jos uvijek navikava na sve ovo i da treba biti strpljiv snjim. Nisam zaboravio ona uklizavanja, u odbrani je bio dobar ali u napadu jos uvijek ne.

Obojica mogu puno bolje. Siguran sam.

#KTBFFH

Bili smo bolji cijelu utakmicu, nismo radili prevelike greške, ali zato brate mili koliko ovi Arsenalovci mogu zasrat stvari to je nenormalno...za njih kao da ne postoje šutevi van 16 metara, jedino je Ramsey opizdio loptu dva puta pošteno , ostalo sve pimplanje, kao da igraju protiv kluba iz League Two pa da se mogu ušetat u naš kazneni prostor a nemogu se približit metar bliže golu kako smo dobro posloženi u obrani...ali neka, eto njima 2 gola u mreži, ja zadovoljan, još više zbog Mate, a još više jer je dao s desnom gol.

Ja sam uživao u cijeloj utakmici, ali mislim da moj frend koji je Topnik nije bio istog mišljenja :P

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.