Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04: Arsenal 0 - 2 Chelsea (29.10. uto) [W]

Istaknuti odgovori

lalVveu.png?1?9354    VS  xIIC8ir.jpg?1?3821

LEAGUE CUP

29.10.2013,TUESDAY, 20:45h

ARSENAL versus CHELSEA

Derbi 4.kola Capital One Cupa igra se na Emirates stadionu gdje se u londonskom derbiju sastaju Arsenal i Chelsea.U posljednjih 10 odigranih utakmica na stadionu Arsenala,Chelsea ima skor od 5 pobijeda,3 remija i 2 poraza.Sudija će biti Philip Dowd.

Vaša očekivanja???

• Odgovori 80
  • Pregledi 7,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ima nasa druga postava da ih odere 

jbt prošle godine 27 oktobra sa unitedom kući, 2 crvena i za 2 dana opet s njima 5:4kad je bilo

jbt skontaj uvjek tada teške utakmice budu, i danas sa City 27 oktobar, a za dva dana sa Arsenalom, jakim Arsenalom ne znam,još na Emiratesu. puši chelesa ovo

Ocekujem pobjedu ukoliko Arsenal izvede drugi sastav kao mi. Jer imamo dosta jaci drugi tim od njihovog. Mislim glupo bi bilo kad ga nebi izveli jer imaju ljudi igrati i protiv liverpoola dortmunda pa uniteda cini mi se..

Uglavnom oba slucaja su dobra za nas. Ukoliko izvedu jak sastav nasa druga ekipa ce se moci nositi sa njima, kad vidis tu matu,dembu,williana, mikela itd itd. Umor ce ih ganjat jer ce onda i sljedece tri tekme mroati izvoditi najjaci sastav. Ukoliko zele u LP ici dalje.

Ocekujem zanimljivu utakmicu i nadam se sto vise mladjih igraca. Inace mi je rezultat u ovom kupu manje vazan ali posto je Arsenal u pitanju volio bih pobjedu, al necu puno zaliti i ako izgube. Prijenos na Areni 3 ;)

Ocekujem pobjedu ukoliko Arsenal izvede drugi sastav kao mi. Jer imamo dosta jaci drugi tim od njihovog. Mislim glupo bi bilo kad ga nebi izveli jer imaju ljudi igrati i protiv liverpoola dortmunda pa uniteda cini mi se..

Uglavnom oba slucaja su dobra za nas. Ukoliko izvedu jak sastav nasa druga ekipa ce se moci nositi sa njima, kad vidis tu matu,dembu,williana, mikela itd itd. Umor ce ih ganjat jer ce onda i sljedece tri tekme mroati izvoditi najjaci sastav. Ukoliko zele u LP ici dalje.

Teško mi je ovo provariti, ali je trenutno tako heh.

Treba malo Gunnerse spustiti na zemlju puno su se "digli" . 

Ovo ce biti zanimljiva tekma . Jedva cekam vidjeti nasu "drugu postavu" kako grizu , kako zele da se dokazu Mourinhu da zasluzuju biti u prvih 11 . 

Sta mislite ko ce nam igrati na mjestu CM i DM? Mikel je jedan (99% siguran) Koga kao drugog?

Ramiresa treba cuvat, Lampard tesko da moze. Sa Essienom mi nekako ne ide, on i mikel hmm :s

Nebi me cudilo da igra lampard pa na vikend ramiz i obi pocnu. :D

Mislim da su prilično sigurni Schwarzer, Dave, Ryan, Luiz, Demba, Kevin, Mata i Essien. Ko su još trojica, ne bih znao..

Mislim da su prilično sigurni Schwarzer, Dave, Ryan, Luiz, Demba, Kevin, Mata i Essien. Ko su još trojica, ne bih znao..

Ovi nabrojani bi se lako mogli nositi s udarnom postavom Arsenala, a kamo li s njihovom dječurlijom. Da ih razvalimo.

Ja nesto mislim da ce Eto'o igrati a ne Ba. Mislim da vidi u Eto'ou boljeg igraca nego u Dembi a mislim da bi dosta volio on pobjedu u utorak. Da se igra npr protiv Swansea reko bi da ce Ba startovat 100$ :D

Pobjeda je bitna zbog 3 stvari:

1. da održimo dobru rezultatsku formu i psihološki moment

2. da razbijemo rivalu isto

3. da prođemo u narednu fazu i izbacimo ih iz jednog kupa

Å varcer, Aspilikueta, Essien, Luiz, Bertnand, Mikel, Ramirez, De Bruyne, Willian, Mata, Demba Ba ... ovako nesto ocekujem ,

kao nasa "2 postava" . Da je neki drugi protivnik , bilo bi mi draze da ispadnemo, ali posto je protivnik Arsenal i u pitanju je gradski derbi ipak se očekuje pobjeda . U zadnjih 8 utakmica imamo čak 7 pobjeda uz jedan remi (protiv Tott'hama) i trebalo bi nastaviti sa dobrim rezultatima i igrama . Jedino me zivcira sto cu utakmicu morat gledat preko streama, ali sta je tu je ! xD

Vjerujem da će Arsenal izaći sa drugom postavom a volio bih da to uradimo i mi.

Jedna ovakva utakmica u kupi bi mnogo značila De Bruyneu, Mikelu, Azpilicueti, Bertrandu, Willianu, Dembi Ba, Mati pa i Švarceru.

Ovo je odlična prilika da se pokažu i dokažu.

S druge strane igrači koji su igrali Premiership i Ligu prvaka su zaslužili da odmore a i radi sljedećih utakmica da budu odmorni.

Mogla bi ovo bit utakmica u kojoj će sve prštat od energije (i golova) ako se izvedu druge momčadi. Igrači gladni dokazivanja, veliki protivnik, svi sastojci za zabavu su tu. ;)

ma biće to dobra utakmica ne sumnjam,gladni i mi i oni,biće tu sigurno dosta trčanja,totalno drugačija utakmica no sa klubovima iz mančestera,il bar ja imam takav dojam,ne brinem za nas,imamo gomilu igrača koji su i odmorni i željni dokazivanja tako da neki umor ne bi trebalo da predstavlja prepreku

kad igramo sa sitijem i sa junajtedom sve mi je nekako prljavo i na neke greške i prevare

Radujem se utakmici pravo, u boljem smo položaju spram arsenala, veliki derbi, dobar vremenski termin, prenos na areni, u formi smo, ma joj :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.