Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04: Arsenal 0 - 2 Chelsea (29.10. uto) [W]

Istaknuti odgovori

• Autor

Bilo bi šteta da da prekinemo dobru seriju rezultata,meni iskreno ova utakmica dolazi baš u pogrešno vrijeme jer taman smo uhvatili ritam u Ligi Prvaka i Premiershipu i sada se moramo prebacivat na ovaj kup.U slučaju poraza više ce mi biti krivo zbog prekidanja naše pobijedničke serije nego zbog eventualnog ispadanja.Ali ipak gradski je derbi i mora se odigrati na nivou bez obzira koje je takmicenje.Priliku pružiti igracima sa manjom minutažom.

Sastav:Schwarzer,Aspilikueta,Luiz,Cahill,Bertrand,Mikel,???,De Bruyne,Willian,Mata,Ba.

• Odgovori 80
  • Pregledi 7,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Å¡varci

dave   --  ak-47(kalaÅ¡)  -- Luiz -- bert

mikelele -- bizon

willian  --   tata  --  KDB

Ba

I naravno pretvaramo topnike u topovsko meso

• Autor

Å¡varci

dave   --  ak-47(kalaÅ¡)  -- Luiz -- bert

mikelele -- bizon

willian  --   tata  --  KDB

Ba

I naravno pretvaramo topnike u topovsko meso

Mislim da vezni red sa Mikelom i Essienom ne bi dobro funkcionisao jer su njih dvojica prilično isti tip igrača,treba tu biti jedan kreativni i brzi igrač.Sa ostalim se slazem.

Iako mislim da bi trebalo dati Dembi Å¡ansu, imam neki osjećaj da će Eto'o startati večeras. 

Znaci sta smo sve ustanovili za ovu utakmicu. Arsenal ima tezak raspored nakon ove utakmice, Liverpul,pa Dortmund,pa onda Manchester...dakle bitnija je liga i LS od ovog kupa. Verovatno ce nastupiti sa rezervama,a i nema bas neku klupu,tako da to ide nama u korist,posto imam drugu postavu jaku kao prvu skoro. Dalje ovo je 200. utakmica Mourinhna na klupi Chelsea,jubilej se slavi,mora se pristojno obeleziti. Dakle sve indicije govore da je ovo pobeda Chelsea,valjalo bi se i zaraditi na tome. Kladionice su nas debelo potcenile,daju kvotu preko 2.5,a na kombinaciju 2&3+ nesto vise od 3.6. Uzeti poklon naravno. 

Sanjao sam da pocinje od prve loftus cheek, al posto je san bio od prve na lijevom beku je poceo Torres.
Mislim da se treba kvota na celziju iskoristiti.

Schwarczer

Azpilicueta.........Cahil.........Luiz..........Bertrand

Ramires............Esien

Debruyne........Mata...............Wilian

Ba

Mislim da vezni red sa Mikelom i Essienom ne bi dobro funkcionisao jer su njih dvojica prilično isti tip igrača,treba tu biti jedan kreativni i brzi igrač.Sa ostalim se slazem.

Mikel je pokazao da zna prema naprijed u reprezentaciji. Makar je upitna ta veza Rampard je previše korišten i oba trebaju odmor.

U najgorem slučaju Luiz može bombati naprijed a da se ne brinemo o rupi u obrani :dres:

Vjerojatno neću gledati utakmicu jer mi nije napeto gledati rezerve i jedne i druge ekipe. Ovaj kup je nebitan za nas i radije bih da odmah ispadnemo kako bi sve fino dali u FA cupu. Mislim da je Arsenal ipak blagi favorit danas, bez obzira na klade. Uglavnom, dobra tekma za isprobavanje raznih varijanti i gledanje forme rezervi, prije svega de Bruynea, Etooa i Mate.

Vjerojatno neću gledati utakmicu jer mi nije napeto gledati rezerve i jedne i druge ekipe. Ovaj kup je nebitan za nas i radije bih da odmah ispadnemo kako bi sve fino dali u FA cupu. Mislim da je Arsenal ipak blagi favorit danas, bez obzira na klade. Uglavnom, dobra tekma za isprobavanje raznih varijanti i gledanje forme rezervi, prije svega de Bruynea, Etooa i Mate.

Kao sto je neko rekao pre. Jedva cekam ovu utakmicu,zato sto imam priliku da gledam rezervi tim,KDB-a,mozda Dembu,Matu,Wiliana itd. Volim ja ove utakmice,a nadam se da cemo pobediti.  

A evo nagadjanja oko njihove postave,po meni trebali bi ih pobediti sigurno.

rsenal v Chelsea - England League Cup
MARKET MOVE ON CHELSEA
Arsenal are without Mikel Arteta who is suspended, also Mathieu Flamini (groin), Theo Walcott (abdominal), Lukas Podolski (hamstring), Alex Oxlade-Chamberlain (knee) and Abou Diaby (knee) are out injured.
Arsene Wenger will rest most of his first team and pick a line-up of fringe, reserve and youth players.
Arsenal (possible): Fabianski, Jenkinson, Vermaelen, Koscienly, Monreal, Wilshere, Hayden, Eisfeld, Gnabry, Miyachi, Bentdner.  

_________________Schwarzer_________________

_____Azpi_____Luiz____Kalas*_____Bertrand_____

_____________MIkel________Essien____________

_____KDB__________Mata__________Willian_____

_________________Eto'o / Ba__________________

* Kalas - ako se oporavio, ako nije Ake

Čitam Mourinhovu izjavu gdje podbada FA i zvuči mi kao da će pustiti Arsenalu danas. Mislim to me ne bi čudilo, pogotovo kad nas nisu dobili 12 utakmica zadnjih. Nema veze s kojim sastavom igra bilo koja ekipa, ja nas ne vidim u sljedećoj rundi.

E moj Flo, nisi napisao smislenog posta od početka sezone. Šta ti je, ja ne znam.. Previše te kladioničarska priča trese.

Ne planiram se nikome pravdati. Nek svatko misli što ga volja. Mourinho je rekao što je rekao, svatko drukčije tumači.
ko nas prenosi na tv.u? planiram gledati utakmicu sa topnikom :D

nadam se da ce Demba zaigrati od prve a ne Eto

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

ko nas prenosi na tv.u? planiram gledati utakmicu sa topnikom :D

nadam se da ce Demba zaigrati od prve a ne Eto

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

arena 3. 

Eto'o od prve, kao Å¡to je i prorok rekao. 

Our team to face Arsenal tonight: Schwarzer; Azpilicueta, Cahill, Luiz, Bertrand; Mikel, Essien (c); De Bruyne, Mata, Willian; Eto'o.

Subs: Blackman, Ivanovic, Kalas, Ramires, Hazard, Torres, Ba.

Eto'o od prve, kao Å¡to je i prorok rekao. 

Znam da je sad to lako reći, ali ja sam pogodio apsolutno cijeli sastav. Točno sve i jednog igrača bi sam postavio u sastav večeras i baÅ¡ ovaj sastav izdiktirao jednom kolegi danas popodne.  :>

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.