Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Chelsea 2 - 1 Manchester City (27.10. ned) [3]

Istaknuti odgovori

Baš i ja komentarišem u toku utakmice s jaranom ovu zastavu, reko da je okačiti Čelzi Balkan hehe Jednog dana abd :D

• Odgovori 106
  • Pregledi 4,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

"Jedanaest nepoznatih muškaraca pojavilo se jučer u Minhenu na utakmici Bayerna i Herthe, a danas su bili i na utakmici Juventus - Genoa, te Chelsea - ManCity."

999995_535035916584027_478295797_n.jpg

Prva slika sa Bayernove utakmice u Minhenu, druga slika sa Juventusove utakmice u Torinu i treća slika sa Chelseajeve utakmice u Londonu. Navodno bili i u Udinama i na još par stadiona u Europi. 11 ih i uvijek su zajedno u grupi.

Zovu se CRNE RUŽE, sotonistička sekta nastala iz black metal krugova. Čekaju dolazak Antikrista. Ovo im je bio neki ritual. Kako god nije ugodno.

Bojim se da će Toure opet naše pojesti ko malu djecu.

krivo si se bojao :D nije se ni vidio :D

Malo ih je Torres pojeo danas :D

Šta će ovi kog kurca na stadionu, još najsmješnije da se više priča o njima nego o igračima i pobjedi. Nabijem ih na kurac ladno.

"Jedanaest nepoznatih muškaraca pojavilo se jučer u Minhenu na utakmici Bayerna i Herthe, a danas su bili i na utakmici Juventus - Genoa, te Chelsea - ManCity."

999995_535035916584027_478295797_n.jpg

ovi su dio nekakve reklamne kampanje http://www.mysteriouscircles.com/ , nisam jos skuzio cije i za sta al saznat cemo ubrzo :D

Dobar marketinski trik uspjeli su privuci pozornost :D

prezadovoljan tekmom i nacinom igre i momcadi i nacinom kako smo pobjedili

kad chelsea igra potiv citya i barce to najemotivnije dozivljavan nznm zasto

uvik san napet kad igraju i sve al proti te dvi momcadi nznm zasto san toliko intezivno

ovi su dio nekakve reklamne kampanje http://www.mysteriouscircles.com/ , nisam jos skuzio cije i za sta al saznat cemo ubrzo :D

Dobar marketinski trik uspjeli su privuci pozornost :D

Jednostavnom analizom DNS servera domene www.mysteriouscircles.com lako je zaključiti što je u pitanju:

9N2RG.jpg

;)

Hahaha, pretpostavljam reklama za Galaxy S5 100 posto xD Kako je lud ovaj Samsung postao hehe.

A malo o tekmi treba šta reći...

Ovako - najveći neprijatelj su nam danas bili NAŠI SLOBODNI UDARCI. Previše smo vremena gubili na njima, a ništa konkretno. Koliko nam fali jedan dobar izvođač slobodnjaka otkako je Drogba otišao.

Zovu se CRNE RUŽE, sotonistička sekta nastala iz black metal krugova. Čekaju dolazak Antikrista. Ovo im je bio neki ritual. Kako god nije ugodno.

Čudo ih nisi povezao sa sunitima, islamistima jer imaš strašan smisao za izmišljanje.

Adidas i Samsung. @Adise volio sam pisati senzualisticke clanke kao admin :-) da dizemo raju na noge, a ovo sto sam napisao za Crne ruze to je nesto sto sam procitao u komentarima na netu a ne izmislio jebo ga ja. Al eto ocito ispade da je cisti marketing u pitanju.

Moguće s obzirom na Bayern i Chelsea, ali Juve nema veze s adidasom.

ÄŒudno da se nisu pojavili na el classicu s obzirom da real ima adidasove dresove a to je bila najrazvikanija utakmica u zadnje vrijeme.

Ja mislim da je Samsung u pitanju - glavni sponzor Chelsea i sporedni Juventusa i Bayerna

Moguće s obzirom na Bayern i Chelsea, ali Juve nema veze s adidasom.

ÄŒudno da se nisu pojavili na el classicu s obzirom da real ima adidasove dresove a to je bila najrazvikanija utakmica u zadnje vrijeme.

Kako god saznat ćemo uskoro (valjda)

Novi sponzor Juventusa je Adidas od sledece sezone. Vrlo moguce da je Adidas u pitanju. 

http://www.youtube.com/watch?v=zgWKtJwkw4o&feature=player_detailpage

Novi sponzor Juventusa je Adidas od sledece sezone. Vrlo moguce da je Adidas u pitanju. 

od sezone 2015-16. Sumnjam da bi Adidas paradirao dok ugovor s nikeom traje još 2 godine.

Moguće da je Cae u pravu - koordinirana akcija. Makar ja mislim da je samsung u pitanju

Navodno sve to financira zaklada Mitta Romneyja, američkog političara iz redova Republikanaca koji planira da popularizira soccer kako u svijetu, tako posebno u svojoj domovini SAD-u. On je inače mormon i ovo nas ne treba čuditi. Samsung i Adidas su navodno samo partneri u projektu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.