Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Chelsea 2 - 1 Manchester City (27.10. ned) [3]

Istaknuti odgovori

Chelsea-vs-Manchester-City.jpg

U nedjelju Chelsea na Stamford Bridge-u docekuje ekipu City-a.

Chelsea se trenutno nalazi na drugoj poziciji sa 17 bodova dok je City cetvrti sa jednim bodom manje.

Chelsea inace lose stoji u zadnje vrijeme protiv City-a.

U zadnjih 10 utakmica su izgubili 7 puta, jednom remizirali i dva put pobjedili.

a1e13096f50b99ae683f13f870c30a85.jpg

936990.jpg

• Odgovori 106
  • Pregledi 4,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

samo hrabro treba odigrati,kad je mogao Cardif mozemo i mi,ipak igramo na svom terenu i vjerujem u pobjedu.

Iskoristiti domaći teren do maksimuma, dokazati da je opet Stamford Bridge utvrda i poslat ove plaćenike nazad u Manchester s ničim.

U dobroj smo formi, i mi i oni. Ne sumnjam da će biti zanimljiva utakmica, City nam je trn u oku neko vrijeme i vrijeme je da s Joseom na klupi, raspoloženim i motiviranim igračima, pokažemo tko smo, šta smo i šta možemo.

City je jaka ekipa i uvek su mi oni opasniji od Manchester Uniteda. Jednostavno imaju previse jakih igraca i fudbalski jakih i fizicki. Ono sto znamo svi u ovoj utakmici Mata je na klupi 99%,znamo kako je prolazio u duelima sa igracima ManCity-a. Aguero uhvatio zalet,a imaju jos dosta igraca koji mogu da nam pomrse racune,ali nisu ni babaroga sto je Bayern pokazao. 

E ovo je prava utakmica za Mourinhna,ovde ce njegova taktika doci do izrazaja i njegovo znanje. Po kladionicama smo blagi favorit iako ih nismo pobedili poslednjih 5 utakmica. Jedan remi i 4 poraza. Kao i uvek nadam se pobedi. Mou nije porazen u ligi jos uvek na SB,nadamo se da se taj niz nastavlja i posle ove utakmice. 

Jedva cekam da pocne. 

Iskoristiti domaći teren do maksimuma, dokazati da je opet Stamford Bridge utvrda i poslat ove plaćenike nazad u Manchester s ničim.

U dobroj smo formi, i mi i oni. Ne sumnjam da će biti zanimljiva utakmica, City nam je trn u oku neko vrijeme i vrijeme je da s Joseom na klupi, raspoloženim i motiviranim igračima, pokažemo tko smo, šta smo i šta možemo.

Placenici su svi igraci u svijetu fudbala. Nije neka mudrost, svi igraju za pare. Osvrni se malo. Pogledaj.

Da odmah kazem da ne ocekujete da cemo mi njih stisnuti i drzati im loptu jer prevagu na njihovu stranu donosi tandem Toure - Fernandinho s kojim se Lamps i Ramires/Mikel ili ko god, tesko moze nositi + Aguero koji kida. Ako ih svedemo na samo 2-3 sanse u utakmici, moze se reci da smo pozadi odigrali dobro. Naprijed sta se napravi, vjerujem da cemo imati prostora iz kontri. Ja bih sad potpisao remi jer jednostavno ce mi biti zao ako izgubimo jer smo u finom, postepenom usponu i ovoj ekipi je potreban veliki niz za dodatni napredak u igir, za samopouzdanje. Greota da ovdje padne tradicija u kojoj Mou nije nikad izgubio na Bridge-u u ligi, a ova tekma ne odlucuje apsolutno nista.

Ne znam šta da vam kažem. Bio bih zadovoljan i sa x-om, ali kada bi nakon toga zaredali nekoliko pobjeda, jedno 7-8. I naravno kad bi Arsenal kiks'o također.

Uvijek sam smatrao da smo na Stamfordu favoriti bez obzira protiv koga igramo i ovaj put vjerujem u ekipu.Naravno daleko od toga da je ovo lagana utakmica,ali hrabrom igrom i cvrstim stavom sigurno mozemo puno toga.Ključ njihove igre je Yaya Toure i ako uspijemo smanjit njegov uticaj na igru onda šanse za dobar rezultat su još vece.Očekujem od Mourinha da na ovakvim utakmicama pokaže svoje znanje i iskustvo.

Bio bi zadovoljan i X..

Kako bi legla pobjeda aupc :D

Ocekujem super tekmu, ne ko prosli put kad su se susreli FSW i Mancini, pa nije bilo sanse postene. Ovo ce biti drugacije ozracje, Jose ce to postaviti kako treba i uvjeren sam da mozemo do velike pobjede protiv rivala.

Meni je najbolje to sto moje drustvo i pola familije tzv. Navijaci ManCitya a ustvari navijaci Dzeke nece gledati tekmu, bojkotuju jer Dzeko neigra :D

mou vs pellegrini 

mou ga je guzia u spaniji oce nastavit u engleskoj

nadan se pobjedi koji city jbt igraju li-la 

jedino dobro odigraju proti  nas i uniteda

kako me je uhvatila neka trema čoveče pred ovu utakmicu to nije normalno,prvi put od početka sezone

Ma to je onaj pozitivni feeling. Ja baš volim taj osjećaj, prošle sezone mi se to od odlaska Robbieja nije dogodilo. Nekako mi sve svejedno bilo.

Favoriti smo. Ako ne igra Kompany onda smo i veći favoriti. Pellegrini se loše brani u gostima i tako je oduvijek. Siguran sam da ćemo igrati na kontre, idealno bi bilo bez Torresa u napadu. Uglavnom, Jose ga i predobro pozna i opet će ga nadmudrit. Ne podcjenjujem City i siguran sam da će nas sabit u 16 više puta, ali mi imamo disciplinu u obrani, oni ne još uvijek i skoro pa nema utakmice u kojoj nisu primili gol. Znaju organizirano napadat, ali znamo i mi.

• Autor

Ma ocekujem gol ivanovica il terrya, u krajnjem slucaju bit ce nesto iz kontre makar :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.