Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Chelsea 2 - 1 Manchester City (27.10. ned) [3]

Istaknuti odgovori

Veoma dobro poluvreme sa nase strane. I da je 0:0 rezultat, isto bih mogao da kazem.

Mi se pitamo, situacija je pod kontrolom sve vreme, posebno uliva poverenje igra pozadi, tucemo se, nema rupa, lepo se zatvara, pomaze, udvaja.

Fino zaista. Da je Tores dao onaj gol, bilo bi perfektno.

• Odgovori 106
  • Pregledi 4,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Veoma je vazno sto smo prvi postigli gol nakon onog propustenog zicera. 

Odlicno poluvreme, tim cvrsto stoji na sredini terena, dobro se cita igra City-a, zatvara se prostor na vreme, i zato je City onako bled. Svih 10 igraca vredno rade, sto je za svaku pohvalu. 

Ubacivanjem Dzeka/Negreda City ce dobiti opciju vise u napadu i rasteretiti Aguera, sto ce ga uciniti opasnijim.

Ako momci mogu da odigraju ovaj tempo do kraja, mozemo se nadati pozitivnom rezultatu. 

Ne treba srljati u napade, pustiti ih da nam donesu loptu, a onda ih silovati kontrama. 

Oscar je malo van igre, jer vise idemo na bokove, a njemu treba malo da nacilja.  ;)

Necete mi verovati,ali kada je jednom bio Nastasic u krupnom planu, nekako beo u licu,rekao sam on ce nesto sjebati u nasu korist. I tako je bilo. :D 

Bravo momci,drzali ste se prvoklasno,konacno nisam video moc Citya u duelu sa nama posle ne znam ni ja koliko vremena. Bravo Torres,danas najbolji definitivno. Jos jedna teska utakmica je iza nas sa super povoljnim rezultatom. Bravo Mourinhno,bravo,napravio si opet SB neosvojivom tvrdjavom. 

Naklon svima. Koliko mi je drago sto je Fernando ovo rijesio, zasluzio je. Stiskali smo zadnjih 10 minuta i dosla greska, hvala prijatno. Kakva hemija medju igracima, navijacima i Mouom ludim, kakva je to licnost.

odličan utakmica i odličan rezultat, ovo je konačno pravi chelsea kakvog želim gledat čvrst zada brz i konkretan u napadu, ne teški bunker ali ni piplanje kao barca bravo svaka čast!

bravo i za mou i ono slavlje i bravo za toressa koji se napokon budi!

Bravo momci!! Samo grizite pa i nek se izgubi ko ga hebe! Kako volim ove infarktne zavrÅ¡nice.. Auuuu 
E sada nek' se opet protivnicima gaće tresu kad doÄ‘u na Stamford Bridge, opet je Mou napravio tvrÄ‘avu. 
Svaka čast joÅ¡ jednom! 

Ko ne skače mrzi Chelsea HEJ HEJ HEJ =D> =D> =D>

Bravo za ekipu,bravo za Mourinha konacno da i mi dobijemo veliku utakmicu.Stvarno luda utakmica odlično prvo poluvreme kada smo zaslužili da vodimo sa 2-0,zatim "hladan tuš" odmah na početku drugog poluvremena i onda 90min da da taj jebeni 90min u toku kojeg smo izgubili dosta bodova u prošlosti.Konacno pravi ujedinjeni Chelsea koji ima muda da krene napred,Chelsea koji ima odgovor na gol protivnika.Proslava Mourinha stvarno legendarna hahah koji je to šmeker.Igrači bili odlični svi ali baš svi...

:sal: :sal: :sal:

A zamislite kako će meni uživanje biti da radim analizu nakon ovako velike pobede!

Ove sezone najslađa pobjeda!

6 sljedećih kola imamo poprilično lagan raspored (do 6.Dec). Ako ovako nastavimo vjerujem da ćemo se odvojiti na vrhu.

bravo za ekipu,konacno prava ekipa koja moze pobijediti svakoga,da nismo pobijedili bilo bi nezasluzeno jer smo bolja ekipa bili cijelu utakmicu.

Sta kazes ? :D

Mogu ti reći da mi je neopisivo drago što me razuvjerio i pokazao nešto što nisam očekivao od njega. :D

Sada treba tako nastavit, inače džabe sve.

Sve ih treba pobacati u kombi i u stanicu, otresti od batina toliko da im se sminka sva razmaze i sutnuti ih napolje.

http://www.youtube.com/watch?v=LN6E81M1gWo

Nije za Ilića, al može Ivčić.

Večeras je naša fešta, nek se daleko čuje.

Večeras je naša fešta, večeras se vino pije,

nek se igra, nek se piva,

JER KO NE PIVA TAJ ZA ÄŒELZI NIJE !

Kad se nisam upisao od srece kod pobednosnog gola.

Tores dobija poklon za veliko pozrtvovanje i odlicnu partiju, Zoze egzaltiran ulece medju publiku, navijaci u transu!!!

To je to, to je Celsi, idemo u rusilacki pohod.

Mnogo mi je drago zbog Toresa.

To se zove utakmica, takvu igru želim, svi grizu, svi se trude. To je ta lavovska borbenost po kojoj smo poznati. Svi od reda zaslužuju pohvale!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.