Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Tottenham Hotspur 1 - 1 Chelsea (28.09. sub) [1]

Istaknuti odgovori

Pored toga sto smo prebukirani ofanzivnim veznima,nama ne igraju ofanzivni vezni,vec Ramires igra krilo,pa gde to ima? Mou,koji ti je djavo? Mora nesto u igri da se menja,ovo je lose,jako lose.

• Odgovori 64
  • Pregledi 4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Odlična utakmica, zaslužili smo pobjedu, u drugom poluvremenu Torres i Schurrle su ono trebali zabit, još da Mata nije uranio, eto i tu gol, zbog sučeve greške strepio sam zadnjih 10 minuta

Prvo poluvrijeme ponovo očajno, bezidejno, a gol primljen krajnje nesretno i nepotrebno. Samo pukoj sreći možemo zahvaliti da Tottenham pred kraj nije zabio i drugi pogodak.

Nakon ulaska Mate na poluvremenu, drugo poluvrijeme daleko bolje i Tottenham apsolutno nemoćan u nastavku utakmice do 81. minute. Briljantnan slobodnjak Mate za izjednačujući pogodak Terrya i općenito i ovdje se opet u tom drugom poluvremenu vidjelo da smo puno bolji i opasniji kad je Mata na terenu. Schurrle nakon ulaska bio najloÅ¡iji pojedinac na terenu, usput upropastivÅ¡i priliku utakmice. 

Isključenje Torresa totalno neopravdano jer nije ni napravio prekrÅ¡aj, a kamoli da je zbog eventualnog prekrÅ¡aja trebao dobiti karton. Da nije bezrazložno isključen možda smo mogli  ido pobjede, ovako je Mourinho bio prisiljen zatvoriti utakmicu i na kraju je zavrÅ¡eno, po prikazanom, pravednim remijem.

Mata pokazao ko je tata, Torres dobar, Šurle peder, Hazar 'nako, Oscar isto tako-tako, Ramires neloš, Lamps standardno, Terry bogotac, Luiz dobar, sudiji jebem mater.

Smece celavo se posralo u usta svima. Jos je kao sav smiren, satro smeker pa ce odmjeriti i smireno donijeti odluku i onda dade zuti za najobicniji vazdusni duel. Dotad smo mi bili jedina ekipa koja je igrala. Citavo drugo poluvrijeme. Bilo je i pozitivnih i negativnih stvari. Ja cu gledati pozitivne a to je naravno drugo poluvrijeme gdje su momci grizli kao dobermani. Govor na poluvremenu i uvodjenje Mate su sahovski potezi. Torres je unio cijelog sebe u utakmicu. Kako je lomio Dawsona, Vertonghena, kao u najboljim danima. Treba se poraditi na otvaranju utakmica. To je ono sto bode oci. Zatim defanziva, preuzimanja. Jos uvijek nismo u PL primili 2 gola. Fantasticna podloga za stvari koje se trebaju utegnuti. Sigurno mnogo znaci ekipi na psiholoskom planu.

Steaua, Norwich i Cardiff. Prve dvije u gostima. Steauu shvatiti kao i perutninu, cak i vise.

http://www.nightmaresfearfactory.com/top-40-fear-pics-september-2013

U trećem redu 5 slika prikazuje kako smo se prepali u prvome poluvremenu. 

Drugo poluvrijeme Mou napokon uveo Matu, i nadam se da mu je sada dokazao to Å¡ta je trebao, a samo Mou zna Å¡ta. 

TeÅ¡ka srca, sa bolom u duÅ¡i javljam svima vama da me Torres danas oduÅ¡evio. Samo se nadam da nije jedan od onih njegovih "bljeskova" neko da će nastaviti ovako. 

Nadam se da je Mou shvatio da Lamps i Mikel nemaju Å¡ta tražiti zajedno u prvih 11 i da ne kopira druge trenere CFC-a sa Ramijem kao krilom. 

Hazard po meni opet niÅ¡ta, neznam Å¡ta se deÅ¡ava sa tim momkom. Mislim da njega treba posjesti malo na klupu kao Matu. 

Nakon slabih prvi 45 minuta mislim da mozemo biti zadovoljni odgovorom ekipe.Mislim da je podjela bodova realan ishod jer i Tottenham je lako mogao da prelomi utakmicu vec u prvom poluvremenu,dok smo mi bili bolji u drugom poluvremenu.Ostaje malo "gorak ukus u ustima" zbog nezasluzenog crvenog kartona Torresu jer ko zna šta bi bilo da smo ostali 11 na 11 do kraja,ali treba biti zadovoljan ovim bodom.

Sada nam slijede utakmice protiv Norwicha i Cardiffa i sa eventualnih 6 bodova necemo biti daleko od prve dvije pozicije.

:sal:

Zadovoljan sam rezultatom i nacinom na koji je ekipa odgovorila u drugom poluvremenu.

Sa druge strane, mozemo reci da se u ovih 10 ak utakmica na pocetku sezone jos uvek trazimo i da ovo sto smo videli nikako nije i ne sme biti maksimum ovako skupe ekipe kojiu vodi ovakav trener. Nema nekog velikog napretka u odnosu na prethodnu sezonu, cak smo dobili na svim gostovanjima na kojima smo ove sezone jedva umuvali jedan gol i to iz prekida. To je vec 7 bodova razlike.

Danas prvo poluvreme nista, mogli smo i 2:0 da izgubimo da je Paulinjo ono da. U drugom smo pak mogli mi da pobedimo ali nismo nazalost. Mislim da se Zozeu dize kosa na glavi zbog fizicke inferiornosti nase sredine danas
Kako su nas bacali i tresli, ono je tuga, Dembele.u zubima nosi ceo nas vezni red. Oskara i Azara vec ko zna koju utakmicu maltretiraju pritiskom, faulovima, ljudi ne mogu glavu da dignu, apsolutno bezopasni.

Slede 3 utakmice gde bi ova ekipa morala da dobije sve 3 i.da se malo udje u te pobednicke vode.

Pohvalio bih odbranu pozrtvovanost celog tima, to nije izostalo, narocito kod Toresa.
Idemo korak po korak..

Zapanjujuce drugo poluvrijeme,ponosan sam na momke.Torke bolji nego inace.sve  u svemu bod ko kuca.

Nisam gledao utakmicu, tražim evo hajlajt da pregledam važne trenutke. Vidim po komentarima da je Torres odigrao dobro, pa me to podsjeti na proslu sezonu kada je Torres igrao dobro sve do utakmice protiv Uniteda kada je dobio crveni, od tada je katastrofa...

Nisam imao na sta da gledam utakmicu ali zadovoljan sam.Ova je sezona jako teska,svak svakom uzima bodove,vidi se po drugim utakmicama,posve iz Manchestera.Ne moze Chelsea bez Mate nikako,nije on dzabe bio 2 puta najbolji.Traze se asistencije a ne drzanje lopte ,trcanje okolo okrenuti ledjima golu i vracanje sve do Cecha.

• Autor

Ostaje žal što smo prvo poluvrijeme odigrali pičkarski, pogotovo nakon što smo u drugom dijelu vidjeli šta ova ekipa može.

Spudsi nisu mogli disati od 45. minute pa dalje, totalna dominacija na sredini, brza transformacija prema naprijed, Å¡anse su redale kao na traci. Torres fenomenalan bio, krivo mi je zbog tog momka jer evo Å¡ta god dobro uradi i krene ga uvijek je neÅ¡to tu da sasječe. 

100% sam uvjeren da bismo dali drugi gol i pobijedili, da sudija nije napravio dao onu pizdariju od crvenog kartona. Inače dobra utakmica, pravi derbi ali je on uništio s tim potezom. Verthongen je trebao davno izletiti, neshvaljtivo da nije dobio crveni a da Torres jest. Definitivno smo pokradeni.

Šteta jebiga, jer smo se mogli još više odvojiti od Mancsa. Makar nam je ovo kolo potvrdilo da će liga biti izuzetno izjednačena.

s obzirom na to da su klubovi iz Manchestera izgubili svoje utakmice i nerijesen rezultat u derbiju nije los i ako smo mogli uzeti i pobjedu da smo realizovali neku od svojih sansi.

Hazard je u brutalnom padu mora ga jose ili odmorit ili ga malo dozirat on najbolje zna... Šta se oscara tiče i dalje tvrdim za razliku od nekih ovde da on ne može igrat a mata sjedit jer je on kao u odličnoj formi.. Istini za volju da je par golova neke bitne neke manje bitne ali momak ima problema sa osnovama nogometne igre ka i ramires koji najobičniji balun po travi krivo primi i nakon toga ide đonom na njega po 1000000000 put...Samo kad se sitim kako je u 85 cca minuti mata uz livu aut crtu primija balun priko glave to ova dva mogu samo sanjat ali bitno je da je jose uvidija da je falija... idemo dalje goo blues

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.