Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Tottenham Hotspur 1 - 1 Chelsea (28.09. sub) [1]

Istaknuti odgovori

113294017_crop_650x440.jpg?1324337953

Tottenham vs Chelsea 

subota, 28.09.2013. godine, 13:45h

--------------------------------------------------------------------------

ocekivanja, prognoze ?

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 64
  • Pregledi 4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

epl-2010-hotspurs-chelsea-356.jpg

Chelsea će gostovati na White Hart Lane-u kod Tottenham-a u subotu 28 septembra u okviru šestog kola Premier Lige.

Spursi se nalaze na drugom mjestu nakon 5 kola sa 12 bodova, dva boda vise od Chelsea koji je cetvrti. Tottenham je trenutno tim sa najmanje primljenih golova u Premier Ligi, tacnije primio je samo 1 u 5 kola.
Ovo ce biti  191 put da igraju ova dva tima jedno protiv drugog. Prvi puta su odigrali u februaru 1908 na Stamford Bridge-u i zavrsilo je bez pobjednika.

U 190 meceva do sada odigranih Chelsea je slavio 74 puta, Tottenham 68 dok su 48 meca zavrsila bez pobjednika.
U okviru premier lige koja je nastala 1992-1993god. igrali su 41 puta. Gdje je Chelsea ubjedljivo dominatan bio protiv "kokoski". Pobjedili su 23 puta, izgubili "samo" 3 a 15 puta odigrrali bez pobjednika.
Trenutno Spurse vodi bivsi trener Chelsea-a koji je dobio otkaz u martu 2012 godine Andre Villas-Boas.
Zadnji put kada je Chelsea gostovao na White Hart Lane-u, Plavci su slavili rezultatom 4-2
.

Zadnjih 6 meceva(Premier Liga)
71dc96347c624fdba53492c593898203.jpg
Zadnjih 5 medjusobnih meceva.

59ef0cf2b510cff9af7d08776a2d6a2a.jpg

Tottenham je jaci nego prosle sezone. Kompletniji su, imaju kvalitet i sirinu. Nase najjace oruzje na tom mecu je sto su oni mnogo manje uigrani... 

A yebi ih, nek izbrise onu kad sam ovako lijepo uvod napisao.

Stvarno ne znam sta da ocekujem. Nadam se Hazardu, al pravom Hazardu inace ce biti tesko.

Ocekujem Torresa od prve kakav god da je bolji od one dvojice je.

Vjerovatno ce Schuzacar veza biti :D

Nadam se da ce ramires biti na raspolaganju. Volio bih i mikela od prve vidjeti al ne znam dal ce on ostaviti lamparda na klupi....

Komb Mikel - Lamps se nije polazala najboljom.... Kako bih voleo da pusti Oscara na CM a MAtu ispred, da ocerupaju kokoske sa stilom...

Samo znam da ce biti je**no... mada setimo se igre sa Bayernom,motivacija je cudo..

Ako izgubimo od Totenhema to znaci jedno da nam Totenhem a verovatno i Arsneal beze 5.bodova,A Murinjo onda neka se ubije ima uz Siti najjaci igracki kadar u PL!

Iako je još rano u sezoni, ovo je po meni prva od onih "prijelomnih" utakmica koje psihološki mogu dosta značiti. Nadam se borbenoj i srčanoj igri i da se pokaže tko je gazda u gradu.

Bice ovo jebeno gostovanje...Tottenham nikad jaci i nakon dugo vremena imaju i širinu na klupi tako da bice teško.Ovo je utakmica koja lako moze otici na bilo koju stranu i jedan detalj moze biti presudan.Ja mislim da je Tottenham u ovom trenutku favorit,ne zbog neke njihove dobre igre koliko zbog naše nešto slabije igre.Ako mislimo i zelimo pobijedit potrebni su nam jako raspolozen Cech,dobra i odlucna odbrana i najmanje 2 raspolozena pojedinca u napadu.

Napisao sam da mi ne primamo olako golove. Isto je i sa njima. U 9 utakmica u svim takmicenjima primili samo 1 gol (poraz od Arsenala). Efikasnost su razvijali u LE protiv Tromza i Tbilisija. U ligi u 5 kola su dali 5 golova. Dakle, bice cupavo. Uf kako bi nam ovdje sjela 3 boda.

Ocekujem Schurrlea.

Očekujem pobjedu kokoški od 3-1

Mi igramo katastrofa, a avb čuda radi s njima

Mi smo katastrofa da zborimo realno,nikakva igra nikakve zelje tako da sa neresenom bi bio jako zadovoljan.

Ali da napomenem da Tottenhem od prosla sezona imaju bolje igra i bolje igrace.

• Autor

Ma kakav jebeni pesimizam, ima da im uništimo volju za fudbalom. Karaćemo ih ko Danny D svaku koja mu naiđe. Hell yeah.

kakvi god da smo ocerupacemo kokoske.

Cahill, Terry stoperski par, Essien bi mogao zaigrat konacno, nadam se da ce Rami i da povreda nije ozbiljna,  Oscar, na krilima Hazard, desno najvjerovatnije Schurrle u napadu gotovo sigurno Eto.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.