Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Tottenham Hotspur 1 - 1 Chelsea (28.09. sub) [1]

Istaknuti odgovori

Sa Etom u napadu, Schurleom na krilu mozemo odmah zaboraviti na bilo kakve bodove a kamoli sanjariti o nekoj pobjedi,igra nikakva,želje nema jako jako lose.Volio bih pobjedu,ali realno gledajuci i bodom moramo bit zadovoljni.

• Odgovori 64
  • Pregledi 4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ovdje o surleu se prica ko o debilu nekom. Bolje partije od hazarda za sad pruza, a defanzivne zadatke malo je reci odlicno obavlja.

Ovdje o surleu se prica ko o debilu nekom. Bolje partije od hazarda za sad pruza, a defanzivne zadatke malo je reci odlicno obavlja.

PoreÄ‘enje ti nije baÅ¡ na mjestu, jer od Hazarda je svaki igrač bolji ove sezone.  Ali kad pogledaÅ¡ kako nam igraju ostala krila, onda ustvari i trkač Schurrle dobro doÄ‘e.

PoreÄ‘enje ti nije baÅ¡ na mjestu, jer od Hazarda je svaki igrač bolji ove sezone.  Ali kad pogledaÅ¡ kako nam igraju ostala krila, onda ustvari i trkač Schurrle dobro doÄ‘e.

Pa nije bitno toliko to poredjenje nego sto se ne napise "Ako cemo igrati sa Hazardom mozemo zaboraviti bodove"

Nije da ga zelim na klupi al mi zivcira pljuvanje Andrea. Isto tako nadam se da ce eden poceti jer nikad ne znas hocel on utakmicu razvaliti i presuditi je sam. :D

Cech, Cole, Bane, Oscar su 100 % sigurni za prvih 11.

Znači

........................Cech.......................

.....Bane.........X.........X........Cole.....

................X....................X................

.....X................Oscar.................X.....

...........................X...........................

Za štopere Terry, Luiz i Cahill imaju podjendake šanse da se nađu u prvih 11.

Za pozicije 2 povučena vezna konkurišu Lampard, Ramires (ako bude spreman), Mikel i Essien. Mnogo toga će zavisiti od toga da li će Ramo biti spreman. Ako bude spreman, on 100 % upada u prvih 11, Essien otpada iz konkurencije, a Mikel i Lampard će biti drugi povučeni vezni. Ako ne bude spreman Lampard ide u startnu, a Mikel najvjerovatnije u prvu (iako nije nemoguće da i Essien počne od prve minute).

Za trojicu ofanzivnih veznih jedino je Oscar siguran za prvu postavu. Hazard je odmah iza njega sa 90 % šanse da se nađe u startnoj postavi. Schurrle, Mata, Willian, KDB konkurišu za ostalu pozciju. KDB je jedini siguran da neće početi od prve.

Schurrle ima najveće šanse od preostale trojice.

I za kraj, napadač. Ba neće najvjerovatnije biti ni na klupi. Eto'o ima blagu prednost u odnosu na Torresa (zbog Mourinha), iako bi Torres trebao imati prednost ako bi se gledali nastupi njih dvojice (da, tako je :D ).

Ma ocekujem ovako nesto :

http://www.youtube.com/watch?v=6USyWoGJ8OQ

Znaci ocekujes da nas malo i sudije poguraju :D (Matin gol :D)

o sta ste svi pesimisticni bogte pari da totenham svaku tuce 5-0 

i oni na guzove dobivaju svaku, avb je dobro poslozio al ipak ocekujen da ce ga mou razbit taktickia nadan se da ce igraci popratit to

Motivacija na ovom mecu ne sme doci u pitanje. Ne samo jer su jadan na spram drugog Mou i AVB, vec jer su Plavci i Kokoske stari "neprijatelji", bitka za London je uvek zanimljiva. 

cech

bene luiz terry cole

ramires/mikel lampard

schurlle oscar hazard

eto'o

100% će ovaj sastav izać na teren...

Siguran sam da dobivamo. Čim nismo favoriti na kladi protiv njih. Oni nisu još uigrani kako treba, svaku utakmicu su mučno igrali i teško dobivali. Slično ko i mi. Ali kvaliteta je ipak na našoj strani.

nista Totenham nije bolji nego prosle sezone,otisao im glavni igrac Bale a doveli Lamelu i Eiksena koji jos nista nisu pokazali,od njihovih pojacanja Paulinho najvise daje golova pa poslije njega Soldado,malo kvalitetniji odbrambeni igraci ce zaustaviti njihove najbolje igrace,ono sto je najvaznije u ovoj utakmici je odbrana jer ako tu odigramo kvalitetno imamo velike sanse za pobjedu.

Tesko da mozemo do 3 boda,napad nam je katastrofa,jedino ove sezone sto valja jeste odbrana.Ocekujem dobru utakmicu sutra.

Ocekujem od Ivanovica i Lamparda da daju golove

Ocekujem od Ivanovica i Lamparda da daju golove

Nazalost oni su jedini od kojih to i mozes ocekivati,jer kakvi su napadaci od njih se ne mozemo nista nadati.

Jooooj samo da Mata oće igrati, šta im je uradio prošle godine na WhL, popišao se..

bit će vrlo teška utakmica, nezahvalna za prognozirat, oni su trenutno u boljoj formi no mi smo nešto kvalitetniji. mislim da igrom kakvu smo dosada pokazali teško možemo ostavrit uspjeh ali opet u ovakvim utakmica (jak protivnik i još derbi) nikad neznaš, naša najbolju utakmica ove sezone odigrali smo protiv najjačeg protivnika (bayerna) tako da...

sve u svemu kad bi morao prognozirat rekao bi da nečemo izgubit a ako bude sreće možda i dobijemo...

ono što bi ja najviše od ove utakmice želio je da mata igra i to dobro pa pokaže mou i svima gdje mu je mjesto, te da neki igrači napokon prorade (hazard i bar jedan napadač) a onda ćemo za rezultat lako...

Mislim da ovo dobivamo, ovo su sve bile neke lakše utakmice, odnosno lakši protivnici, a ovo je sad ipak gradski derbi, derbi AVB i JM, nabrijat će ih Mou 200%, ovo se dobiva

Ocekujem Torresa i prizeljkujem da Mata bude u prvoj takodje,zajedno sa Oscarom i Hazardom,ali ocekujem Schurrlu mjesto Mate,veza Lampsi i Mikel a odbrana standard.

Nadam se clean sheetu,a pobjeda i od 0-1 je zlata vrijedna ! 

C'mon Chelsea  :sal:

Ocekujem Torresa i prizeljkujem da Mata bude u prvoj takodje,zajedno sa Oscarom i Hazardom,ali ocekujem Schurrlu mjesto Mate,veza Lampsi i Mikel a odbrana standard.

Nadam se clean sheetu,a pobjeda i od 0-1 je zlata vrijedna ! 

C'mon Chelsea  :sal:

Ma šta???. Da Mata igra u prvoj a da umjesto njega igra Schurle :D

bem ti posao,moram smenu da vozim,ali stizem na drugo poluvreme...nadam se pobedi,kao i svaki put,a i Mati na terenu,ako je suditi po konferenciji. Vreme je da se malo uozbiljimo ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.