Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 03: Swindon Town 0 - 2 Chelsea (24.09. uto) [W]

Istaknuti odgovori

Igra katastrofa. Razočarali su me KBD i Willian. Ne mogu vjerovati kako igraju protiv trećeligaša.

Nadam se da će se igra protiv Fulhama u drugom poluvremenu nastaviti sa "prvom" ekipom jer ovo ne liči na ništa.

Lopta ide od golmana pa zadnji red malo pipla sa njom, onda veznjaci odrade primanje 5-6-7 dodira pa dodavanje do drugog veznjaka koji pogreÅ¡no doda za nekih 2-3 metra pa polako povlačenje. Želja za pogotkom u stilu dati ćemo ga nekada, polako.  

Motivacija za dokazivanje pojedincima je kao želja eskima za snijegom.  

Ma Torres najbolji kurac, Ramires je ovo riješio.

Igramo dosta bezveze, previše loptu dižemo u zrak, a imamo kvalitetu da ih igrom po zemlji nabijemo 5 razlike.

Sto je Ramo izasao ?

Jedna prinudna i jedna cudna( ne znam razlog) izmena. Inace verujem da bi Baker makar krocio na teren...

Gledao sam od 60. minuta... 

Ovo je bio zicer, i nisam bio zabrinut. 

Jedino sto sam zeleo je da Mata odigra kako ume, u situaciji je da mora da grize za svaku sansu, ali koliko sam video, nije mu bas uspelo. I da ne krenete s pljuvanjem, govorim samo o 33 min koje sam pogledao...

Igra katastrofa. Razočarali su me KBD i Willian. Ne mogu vjerovati kako igraju protiv trećeligaša.

Nadam se da će se igra protiv Fulhama u drugom poluvremenu nastaviti sa "prvom" ekipom jer ovo ne liči na ništa.

Lopta ide od golmana pa zadnji red malo pipla sa njom, onda veznjaci odrade primanje 5-6-7 dodira pa dodavanje do drugog veznjaka koji pogreÅ¡no doda za nekih 2-3 metra pa polako povlačenje. Želja za pogotkom u stilu dati ćemo ga nekada, polako.  

Motivacija za dokazivanje pojedincima je kao želja eskima za snijegom.  

jesi ti uopce gleda utakmicu protiv fulhama... to je uzas zivi bija....

Ovo je tipična Mourinhovska tekma "Pobijedi, za igru ne pitaj". Jbg, izveo je drugi sastav, nisu oni uigrani, ali nisu bili ni malo lošiji od prvog sastava. Igra nam ne daje previše razloga za zadovoljstvo, ali pobjeda je tu i idemo dalje. U subotu će se vidjeti na čemu smo.

Umjesto da se odigra sa zeljom i zalaganjem, odigra se bez ikakvog motiva. Vidjelo se da nema motiva sto je u suprotnoti sa onim sto smo ocekivali od igraca koji se trebaju nametnuti.

Torres i Essien dobri, Willian solidan nije se izdvajao ali je bio jedan od boljih na terenu, Luiz po meni nije za DMF.

Nemojte milim vas vise koristiti to, jesi ti gledao utakmicu

odigrali pametno i ako je igra bila bolja posle postignutog gola,Tores i Esien defnitivno najbolji na terenu.

Gledao sam od 60. minuta... 

Također. S tim što sam nekih 10-ak minuta jebo familiju onima sa Arene zbog prebacivanja na šugavi Tottenham.

Elem, uspio sam uhvatiti to da su Azpi i Ryan odigrali jako borbeno, sa puno želje. Ryan je u nekih 5 minuta imao 2-3 sjajna prodora po boku i centaršuta, ono što od Colea nisam vidio od početka sezone, makar ovo bio i Swindon. Vrijeme je da Jose pokaže muda i da priliku našem Bertieju u jačim tekmama.

Torres raste u formi, ima još svojih onih felera, npr. jednom je uzeo loptu, napravio budale od odbrambenih igrača a onda promašio zicer pred golmanom, tj. spetljao se kad ga je krenuo predriblati.

Ostatak utakmice nisam vidio pa ne mogu komentarisati, ali prolaz je jako bitan da bi ovi igrači i dalje dobijali prilike. Nadam se sad nekom jednako laganom protivniku u narednoj rundi.

Nisam sve odgledao sto zbog multi prenosa,sto zbog umora,a i zbog dosade,odspavam sam jedno 15 minuta, Ono sto sam primetio Essien je bio veoma dobar iako dugo nije igrao,De Bruyne na momente zablista,kasnije nista i ono glavno Mata,vidi se da drugacije igra,napada njihove igrace,vraca se,borbeniji je bio... Inace ovo je bila utakmica samo da se pobedi,mada su ih trebali otkinuti da bi se dokazali,odigrali su kao da su igraci iz prve postave i da su resili sve u pp,a kasnije laganica...sve u svemu idemo na Tottenham.

Torres rodjen za takmicenja na ispadanje,naravno za ona slabija od LS :D 

Otaljavanje posla. Opet clean sheet. Tesko primamo golove sto je odlicno. Dvije pobjede od po 2:0. Sad na perutninu.

Brine ova povreda van Ginkela u picku materinu. Sto bas da se povrijedi protiv jebenog Swindon Towna. U kurac.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.