Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 03: Swindon Town 0 - 2 Chelsea (24.09. uto) [W]

Istaknuti odgovori

Nevjerovatno, ali prijenosa IMA. :D

Sky će prenositi, tako da će biti streamova što je jako neuobičajeno za ovu rundu i naše utakmice. Obično smo prinuđeni slušati radio prijenos. Valjda je to Mourinhov efekt. ;)

Što se same tekme tiče, treba se samo prisjetiti Brentforda od prošle sezone i muke koju smo sa njima mučili. Nadam se da će se glavni igrači odmoriti za Tottenham a da će ih ovi drugi dostojno zamijeniti.

Bilo bi bolje da igramo na Stamford Bridgeu ali eto..

Što se tice utakmice očekujem naravno pobijedu i šansu za igrace koji nisu često u početnom sastavu.Naravno kao i svakog protivnika pa tako i Swindon treba shvatiti ozbiljno da nam se ponovi slučaj Brentford.Treba sacuvati neke igrace za Tottenham i pokušati odraditi ovu utakmicu sa što manje potrošene snage i povreda.

Sastav:Schwarzer,Azpilicueta,Kalas,Luiz,Bertrand,Essien,Van Ginkel,De Bruyne,Mata,Willian,Ba.

Očekujem uvjerljivu pobjedu uz dosta rotacija i odmaranja

----------švarci--------------
azpi---bane---luiz---bertie
-----Wulfert Cornelius van Ginkel---Essien-----
will--------tata--------DeBruyne
--------------Mikel--------------

Da obi utrpa još koji gol :D

_______________Schwarzer______________

___Azpi____Cahill_____ Luiz____Bertrand___

________Essien_______ van Ginkel________

_____KDB_______Mata_______ Willian_____

_________________Ba__________________

nadam se i pretpostavljam da će igrat mata (za njega je čini mi se i reka da će igrat) i kdb, očekujem da njih dvojica razvale i dokažu da zaslužuju mjesto u prvom timu. 

što se tiče utakmice, očekujem rutinsku pobjedu jer koliko god igrali s izmješanim (rezervnim) sastavom imamo prejaku klupu i previše igrača željnih dokazivanja da ovu utakmicu ne dobijemo...

sve osim pobjede bi bilo iznenadjenje,prava prilika da se raspucamo protiv njih,ocekujem da priliku dobiju igraci koji dosad su slabo igrali ili uopste nisu dobili priliku,volio bih ovakav sastav

Schwarzer

Azpilicueta.........Luiz...........Kalas.......Bertrand

Esien..................Ginkel

Wilian................Mata.......................Debruyne

Ba

Navodno bi sutra mladi Lewis Baker mogao biti među 18, ali vidjećemo još koliko je ovo tačno. Bilo bi super. :D

Schwarzer
Azpilicueta - Luiz - Kalas/Ake - Bertrand

Van Ginkel - Essien

Willian - Mata - KDB

Ba

Razvalicemo ih.

To je najavljeni sastav ili samo tvoja pretpostavka? Ja još nigdje nisam našao potvrdu sastava.

Inače, sastav koji bi ja osobno izveo na teren večeras razlikuje se samo u jednom ili dva detalja. Stavio bi definitivno Terrya umjesto Kalasa/Akea i možda Torresa umjesto Dembe.

If you missed it earlier, Lewis Baker is set to be on the bench for Chelsea tonight away to Swindon!  :D/

Inace Kalas je out najdalje do decembra kako sam citao.

To je najavljeni sastav ili samo tvoja pretpostavka? Ja još nigdje nisam našao potvrdu sastava.

Inače, sastav koji bi ja osobno izveo na teren večeras razlikuje se samo u jednom ili dva detalja. Stavio bi definitivno Terrya umjesto Kalasa/Akea i možda Torresa umjesto Dembe.

Pa mou je rekao pola sastava ako ne i cijeli prije par dana

"The people who didn't play today are going to play. Juan and David Luiz and Michael Essien, Bertrand, and Azpilicueta."

"I have to create a balance in the bench. I must have players to cover every position. That's what I have to do. I have Azpilicueta to give cover to the full-backs and central defence, because Ivanovic can go central defender, Essien as a central midfielder, Lampard for his traditional position, and three attacking players, one striker and after that De Bruyne and Willian."

demba je gotovo siguran jer nije ništa igrao protiv fulhama, možda torke - etoo je odigrao većinu pa mislim da će biti na tribinama

[media] http://www.youtube.com/watch?v=h4rdy4PC3Ow [/media]

Kod ove utakmice ne treba puno razmišljati, ofenzivna igra i to je to. Zabiti par golova i onda laganim tempom ispratiti utakmicu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.