Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group E: Chelsea 1 - 2 Basel (18.08. sri) [0]

Istaknuti odgovori

Ocekujem pobijedu,da isperemo gorak okus nakon poraza od Evertona,bez puno kompliciranja jednostavno i effikasno jer imamo ekipu za to!

Nesmijemo ih podcijeniti osvetit ce nam se to itekako..vidim da opet pocinju Lamps i Oscar kako je najavio nazalost Mata vjerrovatno  opet na klupi,sve se vise i bojim da cemo ga na zimu ili najkasnije na ljeto izgubiti on nije igrac koji zeli niti koji treba sjediti na klupi.

Večeras samo pobjeda dolazi u obzir,nekako sam presao preko poraza od Evertona,vecerasnji kiks bi me vec ozbiljno zabrinuo!

:sal1: COME ON CHELSEA! :sal1:

• Odgovori 112
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Realno, ne verujem da ce ovde biti goleade. Ocekujem pobedu CFC 2:0, 2:1 ili 3:1. Igrao sam hendikep pobedu pa sta bude.
Nije CFC u najboljoj formi, ali pobeda se ne sme dovoditi u pitanje, pogotovo zato sto se igra na SB.
Ocekujem sledecu postavu :

Cech
  Azpilicueta        -        Luiz             -          Cahill          -      Cole
                           MVG/Essien        -             Lampard
              KDB            -              Oscar              -        Willian
                                              Eto'o
Kasnije ocekujem ulazak Mate, Torresa i Hazarda. 

Malo da prokontamo postavu veceras.

Rece igrat ce Lampard i Oscar od prve, njima prikljuciti Cecha koji je siguran 99,99%.

4 igraca do 22 godine ce igrat, jedan je oscar a tu moze konkurisati jos

MVG

Hazard

KDB

Schurrle i

Kalas (stim da ovog cu izbaciti odmah jer imao je povredu neku a i ako dobije sansu bit ce sklupe)

Stoperski dvojac bi trebao Luiz i Cahill. Terry klupa, ubjedjen sam. Nece on igrati dosta tekmi pored ove dvojice.

Lijevo je vrijeme da Azpi zaigra a i da Bane odmori, isto tako desno, vrijeme je da Cole odmori al nisam nesto siguran da ce staviti bertranda,

------------------Cech

------Azpi - Luiz - Cahill - Cole/Bertrand

----------MVG - Lampard

Schurrle/KDB - Oscar - Hazard

----------------Torres/Etoo/Ba

Napad nemam pojma ko bi trebao, ja bih rekao Torres, al eto pocelo se cuti i za Dembu malo mogao bi i on konkurisati, tj po intvervjuima je isao :D

Tako ja mislim da ce biti.

vjerovatno Willian nece pocet tekmu. :( :D

3 utakmica u nizu koju nisam u mogucnosti gledat , zbog treninga , booozze........ocekujem pobjedu sa 3-4 gola razlike

Ma pobeda i nista drugo, nekih 3-0

Cech

Azpi---Dl4--------------Terry---Cole

Mikel---Oscar

Willian-------Mata------Hazzard

Tores/Eto'o/Ba (ko da je bitno svi su beskorisni)

nismo ove momke odavno gledali u ovom takmicenju Come on Chelsea!

Volio bih ovaj sastav
...........Cech.........
Azpi Dl4 Cahill Bertrand
........Ginkel...Lamps........
Oscar........KDB...... Willian
...................Ba...................

sastav koji sigurno neče izać, ali bi ga ja volio vidjet;

cech

ivanović luiz terry cole

kdb/oscar mikel

wilian mata hazard

eto'o/torres

NajviÅ¡e me veseli KDB, Ginkel pa onda Willian. Ako sve bude u redu KDB ulazi umjesto Lampsa. Rami odmara, zaslužio je. 

Eto ti pa ti joÅ¡ eksperimentiraj i podcjenjuj... E, moj Mourinho... 

Godinama nismo gubili na Bridgeu ni od najjačih europskih momčadi, a sad ćemo pasti od "strašnog" Basela kojeg bi i Dinamo u Zagrebu dobio najmanje 2 razlike...

Sljedeću tekmu ubaci kompletnu U19 ekipu...  :-q  :-q

Igra i nije nesto bajna ali vodstvo ocekivano, idemo sad jos 2 komada do 80. minute.

Prvi put, drugi put..Prodano!

Sramota. Jebena sramota. Pohvala kad se ima što pohvaliti, ali bome i kritika kad se ujebe. Ovako ne ide, nismo poštenog nogometa odigrali ove sezone, i mora se nešto mijenjati, bila taktika, bili igrači.

odigrali smo kako treba samo prvih 20.minuta protiv Hula a ostalo je sve bilo slabo,sve ekipe daju golove,kod svih ekipa napadaci daju golove samo kod nas ne daju,sledeca utakmica protiv Fulhama,gradski derbi i uvijek teske utakmice.

Daj ti Lukakua na posudbu jer je zelen, kupi smrada od Etooa, koji ima učinak na terenu isto kao i ja, zalijepi Matu za klupu...

Nema veze, neka si ti najpametniji, a mi ćemo uz malo sreće biti 3. u skupini pa imati bar šansu obraniti naslov pobjednika Europske lige.

Ako ti ova utakmica ne otvori oči da prestaneš konačno jesti govna, ne znam koja će??!!

Jebena smo ekipa, a Stamford Bridge neosvojiva tvrđava, šta napraviste od kluba govna! Jebale vas sve pare ovog svijeta, problem je dat 60M za Cavanija i Falcaoa pa se dovode Ba i Eto'o, Mata nije ni sjena onog igrača od prošle sezone zbog Mourinha, KDB ne igra, a najbolji je vezni naš trenutno, Hazard igra a forme nije vidio. SRAMOTA! Jel svaki igrač koji kao zna igrat nogomet mora doć u Chelsea, koji Schurrle, Eto'o, Ba, Willian, Marin... Sve dobri igrači, ali ne trebaju svi igrat u Chelseau! Mourinho me jako iznevjerio

We know what we want, we know what we want, Rafa Benitez, we know what we want!!

Necu traziti krivce ali odgovornost za losu igru i ovu blamazu mora preuzeti Mourinho.

Zasto jedan Hazard ne moze biti zamijenjen ako je jedan od najgorih na terenu?

Prvih 5 igraca Bazela najvise pretrcali na utakmici pa tek onda dolaze nasi manekeni. To dovoljno govori koliko se zalazu nasi igraci.

Oscar, Lampard i posebno Bane su igraci koje mogu pohvaliti ostali manje vise, prosjek.

Svaka utakmica drugaciji sastav, to mi nikako ne ulazi u glavu. Ne ulazi mi u glavu da jedan Ginkel igra a De Bruyne ne, da covjek od 35 godina odigra skoro cijeli mec a Ramires pun snage ni minute...

Ne shvatam kako trener kao sto je Mourinho moze da trpi onakvog Eto´a cijelih 90+ minuta.

Mnoge stvari ne shvatam. Previse tih ofanzivaca a nema pravog napadaca.

Napisao sam i na chatu a i ovdje cu. Mnogo vise mi se svidja igra sa Schurrleom nego i sa jednim drugim igracem na desnoj strani...

Vjerujem da ce biti bolje...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.