Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group E: Chelsea 1 - 2 Basel (18.08. sri) [0]

Istaknuti odgovori

Bravo debili, debilski, ne mogu vjerovati, bolje da su isli travu kositi negdje na brezuljak,nego da su igralI!

• Odgovori 112
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jebem ti boga vise. Kud me oborise na tiketu jos najmanja kvota kud nas je basel razvalio. Znaci igraju se, to napadi ko Dortmunda prosle godine.

Stvarno ne znam koji je kurac. Pa eden ima loptu niko da pridje, sve bjezi nazad ovamo, to nema "TIMSKE" igre.. Sve sami rade. Jebte se u supak.

Inace mata ko kurac, oscar ce biti standardan na AMF.  Bolje smo igrali kod di mattea, iako smo i tadkurac bili.

Necu traziti krivce ali odgovornost za losu igru i ovu blamazu mora preuzeti Mourinho.

...da covjek od 35 godina odigra skoro cijeli mec a Ramires pun snage ni minute...

Jedini i isključivi krivac za ovu blamažu je Mourinho, a Ramires je bio suspendiran za ovu utakmicu.

Kad izgubis od Bazela kod kuce sa 5 puta jacim timom, to je veoma frustrirajuce...Jako nam je los momentum, ne znam sta da kazem.

Ovo se jednostavno i dalje MORA i MOŽE proći, ali SAMO ako Mourinho prestane eksperimentirati i srati te konačno jednom izvede NAJBOLJIH 11 na teren.

Djeca neka se kale u FA i Carling kupovima, a Premier ligu i Ligu prvaka se MORA izgrati s ozbiljnim sastavima.

Točno mi je više žao što je Auba prečku pogodio nego što je Chelsea izgubio. Totalno sam izgubio interes, jednostavno nemam filing da je to Chelsea kad mi krcaju Williane, Eto'o-e, Schurrlea i pičke materine, o partiji Mate i Hazarda neću ni trošiti riječi.

Sad bi mi najdraže bilo da nas izbace u 4. ligu ko i Rangerse, pa nek se svi plaćenici gone u pičku materinu, ostanemo na 4-5 seniora koji iskreno vole klub i juniorima i borimo se srcem. Svakako bolje nego ovakve blamaže sa velikim talentima i igračinama koje dobijaju milijune godišnje za partiju kakvu bih ja, najiskrenije, odigrao bez problema i bolje.

Evo ljudi slave cudo,kaze Streller this is a miracle hahaha kakvo crno cudo majstore mogli ste nas jos skasiti da ste znali :D

Eto'o je kriv za poraz.

Mislim da smo čak i sa ovakvom, neću reći igrom, nego postavkom mogli pobijediti. Na guzove nekako, imam osjećaj da bi ga ugurali do kraja na 1:1. Ali morao je plaćenik stati na prvu stativu, kao on će nešto izbiti glavom. Marš u rupu iz koje si izišo, majku ti jebem glupu. I Mourinho nek se napuši kurca ššto ga je doveo i što ga je postavio u ekipu. Nije on bog u klubu da mu ne smiješ pisnuti. Napravio je za kratko vrijeme skoro isto pizdarija ko FSW svojevremeno.

I eto, koliko god te učne ponosnim u jednoj utakmici, toliko te sjebu u narednih 5. To je ovaj klub. Nije lako za njega navijati.

Hazard počeo glumiti nekog igrača, žao mi jedinog Marca i Williana koji se istinski borio i trudio večeras.

PS. kažem na početku da samo Salaha treba zatvoriti, i onda još kažem da će sjebati Colea po strani. 

Necu da izmisljam toplu vodu i pricam kako smo bili losi, jer je to toliko ocigledno da je sramota. 

Mourinho mora pod hitno da uradi jednu stvar. Da vrati MAZACAR u prvi plan.

Ovo danas viđeno ne želim više vidjet. Svaka čast izuzecima, ali pol ekipe je izašlo na teren kao da ćemo pobijediti s pol kurca, a na kraju smo još dobro i prošli. Basel je bio borben i zaslužio je pobjedu, ali ne mogu da ne poludim na neke naše poteze. A onaj Eto'o, koji samo srat zna i glumit rasvjetni stup u napadu nek si nacrta šumu u kojoj će se izgubit. Ako ne vidim promjenu u subotu, onda više stvarno ne znam šta da očekujem ove sezone. Znam da se ne može sve u jednoj noći promjeniti da bude divno i krasno, ali s ovakvom ekipom sve vezano za igru je već trebalo bit organizirano i spremno.

Etoo-a moze poslat na trening pionira da sakuplja lopte djecici tamo.

čitam sad da je Roman upao u slacionicu, trebao im je psovati sve po redu i ne dati im 2 tj placu!!

Ne opravdavam navijače, ukoliko ih uopće i imamo preko stotinjak, ali ovdje se fakat nema za što navijat. Nema srčanog nogometa ni na vidiku, čisto se posla radi igra. Isto ko da ja sutra uđem u OTP banku i zaposlenica mi krivo otipka broj kartice 4 puta uzastopno a ja počnem navijat "tipkaj, tipkaj, šampionko aleeee"

Chelsea fell to a first home defeat in the Champions League group stages for a decade, having surrendered the lead against a dogged Basel side.  ^:)^  ^:)^

E da, drago mi je da dežurni krivac za sve živo, Torres, danas nije bio ni među 18. Također mi je drago što drugi dežurni krivac, Mikel, nije igrao više od nekih 20-ak minuta. Da pojedincima neke stvari dođu u glavu možda.

čitam sad da je Roman upao u slacionicu, trebao im je psovati sve po redu i ne dati im 2 tj placu!!

Trebao je sa sobom povesti i jedno desetak batinaša i zaključati svlačionicu na desetak minuta...

A koliko je šansi bilo i koliko je zanimljiva bila utakmica najbolje pokazuje sažetak iste koji se neprestano vrti na Sky Calciu 5 i koji, od ulaska igrača na teren, do Mourinhovog bijega s istog, traje CIJELIH 95 SEKUNDI... 

Ja od prvog dana mandata mourinha tvrdim da previše luta sa sastavom i da nitko ne zna ko di igra ko će startat itd.. Mora se iskristalizirat prva momčad uz koju će naravno bit par pravih izmjena.. NIJE DOBRO NIKAKO

Nisam gledao utakmicu...

Samo ću okačiti jedan

scott_reeder_american_dick.jpg

Pa nek se svi do jednog iz stručnog štaba do igrača nabiju na njega!!!

stvarno mi nije jasno koja sila nas jebe  [-O<  da jedan Mourinho na Bridgu izgubi od Bazela!

imamo kvalitetne igrace (barem se broje da su), imamo mix izmedju mladih i iskusnih igraca, imamo trenera koji je (jedan od) najbolji, imamo sve uslove al opet nemamo nista. 

CHELSEA JE PROKLET KLUB!!!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.