Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Christian Atsu (2013-2017, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

Ma jedni pisu da je lazna informacija da nije pronadjen. Ko ce ga znat.

• Odgovori 156
  • Pregledi 14,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

3 hours ago, soxx said:

Ma ja mislim da jedni pisu da je lazna informacija da nije pronadjen. Eh sad kome vjerovati, ko ce ga znat. 

Fakticki kao das pocast mrtvima. A Atsu, jbg, vidjet cemo, ako je fudbaler, nije najvazniji covjek u tim rusevinama. Nadam se da ce prezivjeti naravno, ali jbg, tako ti je kada zivis na podrucju gdje su ucestali zemljotresi.

Od Turske je samo gori Japan, njih tamo jebe svaka sila planete zemlje.

Malo ko razmišlja o tome. Ja se kad vidim one jake uragane po Americi što ništa ne ostavljaju iza sebe uvijek se zapitam što ljudi tamo žive kad je područje sklono takvim nepogodama. Područje Bosne i Hercegovine nema aktivne vulkane, nije rizično za jake vjetrove, nije sklono jakim potresima, ali niko je ne smatra top državom za živjeti.

Odlutasmo od teme. Nadam se da će sa njim biti sve uredu, da će što više života biti spašeno i da će naselja biti obnovljena.

Zato su braća japanci čitavu infrastrukturu prilagodili jakim zemljotresima, tajfunima i svim nepogodama koje ih pogađaju, sve je prilagođeno tome. Visoke zgrade mogu da se "ljuljaju", ispod Tokia su ogromni rezervoari u slučaju velike količine vode itd.

Jako razvijena država al rade ko konji, htio sam tamo predati za master studije, međutim bilo je par nesretnika koji su to uradili prije mene i kožu su im zgulili, tako da fala vi :D

9 hours ago, Adi said:

Malo ko razmišlja o tome. Ja se kad vidim one jake uragane po Americi što ništa ne ostavljaju iza sebe uvijek se zapitam što ljudi tamo žive kad je područje sklono takvim nepogodama. Područje Bosne i Hercegovine nema aktivne vulkane, nije rizično za jake vjetrove, nije sklono jakim potresima, ali niko je ne smatra top državom za živjeti.

Al zato ima politicare ko sve nepogode.

Ima i kod nas zemljotresa, pogotovo sjever BiH. Nisu ovi ludački od 8, ali i ovi po 6 što udaraju naprave dar mar.

Čile je zemlja sa redovno velikim zemljotresima, ali njima je to normalno i postoje standardni u građevinarstvu koji se poštuju. Nema smisla u BiH praviti takve kuće kad je opet rijetko nešto takvo.

Htio sam reći da bi to bilo kao da voziš auto po ulici sve sa kacigom, ali onda mi pade na pamet da u BiH to i nije loša ideja.

Nedo Bog nikome ovakvo iskušenje. Gledam jučer video dječaka iz Sirije što je pod ruševinama, oko njega druge porodice, plaču, uspaniče se. Na kraju videa ponovo zatrese. I ono sto je iznad tebe, moze te dodatno zgnjeciti.

Nadam se da ce uspjeti sto vise naroda izvuci iz ovih rusevina, i da ce Sirija dobiti slicnu pomoc kao Turska, jer svi po medijima salju podrsku Turskoj, malo ko spomene Siriju.

On 2/14/2023 at 4:51 PM, diablo_bih said:

Eto sad fatihu ucite, 9 dana je proslo, nisu ga pronasli. Kurac je ziv.

Bilo je osoba i nakon 11 dana zivih al evo pronadjen je.

Dokaz da su pare nista. Svi se borino za bolji zivot a sutra te mozda nema.

Rahmet mu dusi. RIP

Strasno i zalosno. Nadam se da se nije patio previse i da je brzo sve bilo. 

Zamislite lezite pod rusevinama 10 dana povrijedjeni, ne mozete se pomjeriti i polako umirete. Ili ne daj Boze gledas svog najmilijeg pored sebe a ne mozes mu pomoci...

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 godine kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.