Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Christian Atsu (2013-2017, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

Zasto se ovakvi igraci dovode u klub,dosao je iz Porta koji je klasa da bi bio poslan u Vittese on je 92 godiste i sasvim je ocigledno da nema buducnost u nasem klubu.Trebalo bi ga prodati nekom klubu kome je stvarno potreban,a ne da nam se smeje pola evrope i sveta kolko imamo pozajmljenih igraca.

• Odgovori 156
  • Pregledi 14,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Pa boli me neka stvar što nam se smiju... 
Chelsea je već odavno trn u oku većini ljubitelja nogometa tako da bi oni svejedno našli razloga za ismijavanje... A nemaju ih puno, samo nek' se smiju... :D 

Zasto se ovakvi igraci dovode u klub,dosao je iz Porta koji je klasa da bi bio poslan u Vittese on je 92 godiste i sasvim je ocigledno da nema buducnost u nasem klubu.Trebalo bi ga prodati nekom klubu kome je stvarno potreban,a ne da nam se smeje pola evrope i sveta kolko imamo pozajmljenih igraca.

Nek se smiju, ko ih jebe. Emenalo je ovaj sistem s posudbama majstorski smislio. Kupis mladog talenta za kikiriki, das ga na posudbu gdje nemas gotovo pa nikakve troskove prema njemu i onda ako se razvije gurnes ga u prvi Tim. Ako ne bude dovoljno kvalitetan za Chelseaja opet uzmes na njemu nekoliko puta vecu lovu od one za koju je kupljen.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Nek se smiju, ko ih jebe. Emenalo je ovaj sistem s posudbama majstorski smislio. Kupis mladog talenta za kikiriki, das ga na posudbu gdje nemas gotovo pa nikakve troskove prema njemu i onda ako se razvije gurnes ga u prvi Tim. Ako ne bude dovoljno kvalitetan za Chelseaja opet uzmes na njemu nekoliko puta vecu lovu od one za koju je kupljen.

Sistem smisljen majstorski samo nesto ne vidim plodove.Ko se to razvio i vratio u prvi tim niko,ajde da kazes evo 2 igraca su uspela na pozajmicama,ali kurac samo saljemo na pozajmicu i niko se ne vrati.

Sistem smisljen majstorski samo nesto ne vidim plodove.Ko se to razvio i vratio u prvi tim niko,ajde da kazes evo 2 igraca su uspela na pozajmicama,ali kurac samo saljemo na pozajmicu i niko se ne vrati.

Polako, tek se krenulo s ovim prije koju godinu. Ne ide nista preko noci.

Precenio si coveka, by far.. 
#-o

Malo smo skrenuli sa teme,ali nebitno uglavnom svima je jasno da ovaj momak nikad nece zaigrati u Celziju i zbog toga mi nije jasno zasto ih uopste kupujemo i talozimo po pozajmicama.

Ma to ce biti nas sistem zarade,posto retko prodajemo igrace,jedan ili dvojica se mozda probiju a 10 cemo prodati za pristojnu lovu. 

Ma to ce biti nas sistem zarade,posto retko prodajemo igrace,jedan ili dvojica se mozda probiju a 10 cemo prodati za pristojnu lovu. 

Pa to bi mozda i funkcionisalo kad bi nasi igraci igrali kao sto igra na primer Thorgan,ali mi uzmemo Atsu-a iz Porta koji je klub koji se bori za tituli i ligu sampiona posaljemo ga u Vittese i on tamo jos skoro da ni ne igra ili barem nema minutazu koju mi ocekujemo.Al mozda ja i gresim i mi zgrnemo neke opasne milione :D

kako svijuti skoro neigra, kad je standardni prvotimac u Vitesseu?? i to fino igra?

neznam sto ti smeta ovaj sistem, bas je dobro osmisljen ;)

p.s. emenalo kao da je igro menadzera pa to sad primjenjuje na chelsea :D

• 1 mjesec kasnije...

Rano je za prognoze to odgovorno tvrdim,pruža on dobre partije odavno,ja pa imam neke druge dileme.

Nikako ne mogu da ga definišem,koja mu je najbolja pozicija,kad je potpisao kontao sam da je krilo dok u Viteseu često igra iza napadača,brz je neverovatno,okretan,fin šut ali vidi se da ima tu još dosta mesta za napredak.

Daleko od toga da mu predstoji neka blistava budućnost u Čelziju,jako je rano za tako nešto ali za razliku od drugih igrača koje imamo na pozajmici mislim da je on dobar kadar da se oproba negde na ostrvu,fizički izuzetno jak što mu je velika prednost

• 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Ne bih se složio. Momak je bio najbolji Ganac na terenu. Ipak, sirov je dosta. Ima pozitivno kretanje i igru s loptom, dobro se otvara, traži loptu, hoće da igra s njom, preuzima inicijativu.. Međutim, kao i dosta mladih igrača u odsutnim trenucima donese pogrešnu odluku - šut umjesto pasa i obratno npr. 

Međutim, da se to popraviti samo s više tekmi u nogama i momak će biti bolji.

Fizički izgleda jako dobro, mogao bi igrati komotno u Premiershipu.

za razliku od lukakua koji se usrao na ovom SP(bar za sad)

ovaj momak je pobrao veliki broj pozitivnih kritika,rekao bih očekivano

zvanično,službeno je potvrdjeno da se ne vraća u vitese

Vitesse manager Peter Bosz on Christian Atsu - "half the Bundesliga and Premier League is after him"

Christian Atsu's World Cup performance is likely why he'll not be returning to Vitesse, as he's shown he's ready for the next step

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pun kufer klubova se veže za njega i posudbu, među njima najzvučniji Aston Villa, PSV, HSV, Everton, Celitc, Espanyol. Ipak, za sada ništa konkretno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.