Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Christian Atsu (2013-2017, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

Koliko je minuta odigrao u jadnom Evertonu gdje se jedan Bešić izborio za starnih 11,još je ovom konkurencija i slabija?

ma to nije nešto u redu,Martinez se stalno žai da ovaj nije spreman a lik ode i odigra taman tolko da bude najbolji u Africi,mislim,nije ni to takmičenje neko merilo al nije baš ni za bacanje

evertonu fali igrač kao što je on,da neko probije,doda,gadja lukakua i šta radi martinez,dovede lenona na pozajmicu

i ponovo kakva god bila konkurencija,bilo je dovoljno utakmica da ga gura a nije to uradio,ima samo 250 min u svim takmičenjima

nije acu world class ali je za sad sasvim pristojan igrač a bolji je od Mojsija sigurno

• Odgovori 156
  • Pregledi 14,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Koliko je minuta odigrao u jadnom Evertonu gdje se jedan Bešić izborio za starnih 11,još je ovom konkurencija i slabija?

Možda zato što je Bešić njihov igrač, a Aco nije, pa nema poverenja ni  strpljenja za tuđeg igrača.

Lukakuova situacija je bila drugačija, sezonu ranije bio dobar u VeBeA.

Martinez je pogubio konce totalno ove sezone. Forsira neke mlatimudane i taktika mu je ocajna, a u svemu tome ispastaju jako dobri igraci poput Atsua.
Ovaj momak je mogao birati klub prakticno poslije SP-a. Nasi ga posalju eto u Everton i ovi ga sad jadnika satrase, bez minutaze, bez utakmica se ne moze napredovati. Ovo je kriminal sta se radi nekim nasim igracima koji dodju na posudbe.

Izgleda da se na ovom liku nece nista zaraditi, jebiga.

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 1 godina kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 5 godina kasnije...
  • reLo mijenja naslov u Christian Atsu (2013-2017, bez nastupa)

Kako god, znamo ko je momak, makar ga se ja sjećam dok je bio mlada nada, nije nikad dobio šansu i stalno se vukao po posudbama, klasika za taj period. Opet na kraju smo uzeli neke pare za njega a i on je napravio solidnu karijeru. 

Drago mi je da je živ, užasno je šta se dogodilo Turskoj i ostalim zemljama pogođenim zemljotresom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.