10. juli 2023.3 god. comment_346676 3 hours ago, Bari said: Evo jedna za Wiseya steta sto nisu i legendu lebufa doveli da novom menadzmentu ocita koju bukvicu pred pocetak nove sezone. Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346678 Jos da nam Nintendo bude glavni sponzor, bice pravi povratak u 90te. Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346679 Ma mislim da je to samo fazon za devedesete. Cisto sumnjam sa ima kakve veze sa sponzorstvom Prijavi
8. august 2023.3 god. comment_347462 Odlicna cifra, dobro ipak na kraju ispade. Vidjet cemo poslije ove sezone. Cak i ne izgleda lose na dresovima. Prijavi
8. august 2023.3 god. comment_347467 Neke prevarice Boehlya opet, cuj 50 miliona godišnje, nismo mogli naći sponzora sa 30 miliona. Prijavi
8. august 2023.3 god. comment_347469 Ovi novi sponzori se bave anti aging proizvodima. Kod nas je mlada ekipa, više nam treba neko ko proizvodi ortopedska pomagala. Ali nek' smo se mi riješili one trojke. Prijavi
8. august 2023.3 god. comment_347471 Ova firma se bavi analizom podataka u sportu koliko sam skontao. To je druga firma za hormonske terapije, @reLo popravi vijest 😂 https://infiniteathlete.ai/ Prijavi
9. august 2023.3 god. comment_347476 8 hours ago, ker said: Ova firma se bavi analizom podataka u sportu koliko sam skontao. To je druga firma za hormonske terapije, @reLo popravi vijest 😂 https://infiniteathlete.ai/ Ma sve je to u 5 deka. Prijavi
10. august 2023.3 god. comment_347515 Može li se kupiti onaj dres bez sponzora što smo nosili u predsezoni jer je on dobar Prijavi
31. august 2023.3 god. comment_348582 Koji nam je drugi dres? Ako je ovo 2 kit, kako to da je iste boje kao i prvi? Prijavi
31. august 2023.3 god. comment_348584 1 hour ago, Bari said: Koji nam je drugi dres? Ako je ovo 2 kit, kako to da je iste boje kao i prvi? ovo ti je drugi, tj away ili gostujuci. podsjeca me na ovaj Prijavi
10. januar 2024.2 god. comment_351571 Jesu to i dres uspjeli sjebati Izgleda kao kad se uznojis u crnoj majici Prijavi
11. januar 2024.2 god. comment_351600 Izgleda da su ova pojačanja dovedena samo da rade ove reklame i samo radi marketinga, očigledno im to bolje ide od fudbala... Prijavi
15. juli 2024.2 god. comment_356699 Gledao sam ovaj introduction na IG dugo traje, dokurcilo mi gledati do kraja, najsmješnije je bilo kad u jednom kadru su stavili skoro svu crnčad u klubu, oni su u sjeni i proviruju nešto a ćabolina sušena govna poznaš i u mraku. Dres ko dres po svemu viđenom smeće, sama reklama i prezentacija dresa smeće. Kakva ruža jebena u reklami za Chelsea, šta mi ruža simbolizuje, očajno, tačno se vidi koliko se aljkavo i ove reklame u današnje vrijeme rade, ništa ni sa čim, čitava reklama im je kurac (pogledao sam je bukvalno dok sam pisao post i iznervirao se) očajno. Dres, potpisali ugovor sa Nike-om koji sveke godine izbaci 50% smeća od dresova 35% prosjeka (copy od prethodne godine) 10% dobrih dresova i 5% dresova koje želiš odmah da kupiš... Boje koje su izabrali nisu loše ali su to zdrljali nekako, makar na prvu, također kvalitet slika koji su postavili je kurac Prijavi
15. juli 2024.2 god. comment_356710 Dres kao da se nešto prosulo po njemu. Imamo neki cvijet na grbu, koliko se razumijem u floru nije u pitanju ruža, tako da ne znam zašto ruža na prezentaciji. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.