25. septembar 2025.1 god. comment_367804 Navodno uticaj na to što još uvek nemamo glavnog sponzora na dresovima je iz nekog razloga istraga koju FA vodi protiv nas, što smo sami sebe prijavili i da se čeka rasplet toga Prijavi
15. novembar 2025.15. nov comment_368834 zadnja dva dana insajderi puštaju informacije da je bruka što i dalje nismo dobili generalnog sponzora, i da će ponovo izgleda potpisati samo do kraja sezone i ispod zamišljene cifre.... Prijavi
21. novembar 2025.21. nov comment_368854 Pa sad je fazon "daj šta daš".. nema više cjenkanja, kad se na vrijeme to nije riješilo. Prijavi
25. novembar 2025.25. nov comment_368925 ajde da org. kladionicu šaljive teme šta mislite da će se pre desiti nego što naši potpišu novog sponzora ja sam tipovao Quote Spoiler pre će Ćićvu raspisati izbore nego da mi dobijemo glavnog sponzora Prijavi
25. novembar 2025.25. nov comment_368927 1 hour ago, chiba said: ajde da org. kladionicu šaljive teme šta mislite da će se pre desiti nego što naši potpišu novog sponzora ja sam tipovao Spoiler ker i kun će napisati post na forumu Prijavi
25. novembar 2025.25. nov comment_368928 Spoiler Prije će hamco za De Zerbija reći da je prosječan trener Prijavi
25. novembar 2025.25. nov Popularna objava comment_368934 Spoiler Prije će se Diablo vratiti Islamu. Prijavi
27. novembar 2025.27. nov comment_369026 Je li iko kupovao sa Chelsea Storea preko interneta. Zašto se ne nudi Bosna i Hercegovina kao opcija za državu? Prijavi
27. novembar 2025.27. nov comment_369028 1 hour ago, Adi said: Je li iko kupovao sa Chelsea Storea preko interneta. Zašto se ne nudi Bosna i Hercegovina kao opcija za državu? Kontaktiraj podrsku. Prijavi
27. novembar 2025.27. nov comment_369031 1 hour ago, Spaha said: Kontaktiraj podrsku. Rekoše shipping ograničen, ovo, ono, nema države na listi i tako. Stavit ću na nekog svog u inostranstvu. Prijavi
27. novembar 2025.27. nov comment_369032 6 minutes ago, Adi said: Rekoše shipping ograničen, ovo, ono, nema države na listi i tako. Stavit ću na nekog svog u inostranstvu. Reci im da ne seru. Kako moze Zimbabve i Vatikan, a Bosna u srcu evrope ne moze. Imao sam ja prije tako nekih stranica gdje su izlistali neku drzavu iza Australije a nad nisu. I obratim se malo drskim tonom i onda nas vrate na listu. Prijavi
28. novembar 2025.28. nov comment_369034 Skinuli nas s liste kad sam ja onomad počeo prodavati fejk dresove s Aliexpressa hehe. Prijavi
28. novembar 2025.28. nov comment_369037 ja sam naručio par puta neke stvari iz Engleske ali konkrento sa oficijalnog stora nije moguće direktno Prijavi
2. januar2. jan comment_369827 zanimljiva činjenica stigli smo da smenimo trenera i verovatno ćemo da imenujemo novog a za to vreme i dalje nećemo dobiti sponzora Prijavi
2. januar2. jan comment_369832 3 hours ago, chiba said: zanimljiva činjenica stigli smo da smenimo trenera i verovatno ćemo da imenujemo novog a za to vreme i dalje nećemo dobiti sponzora Sponzor je izmedju ostalog deo tihog rata koji medjusobno vode Boehli i Eghbali. Prijavi
20. februar20. feb comment_371042 ovo imamo novog sponzora do kraja sezone? tri puta čitam vest Chelsea Football Club selects IFS as Principal Partner | News | Official Site | Chelsea Football Club Prijavi
21. februar21. feb comment_371049 Samo godina im je trebala da nadju sponzora. Mada imam osjecaj da ce ovo biti neka muljaza kao sa onom firmom Infinity Athlete, tako nesto. Prijavi
21. februar21. feb comment_371089 I meni liči na muljažu, kad vidiš koja je branša sve ti je jasno. Neobično smo izgledali sa sponzorskim dresovima, kao da gledam Leicester, i po igri čak. Prijavi
25. februar25. feb comment_371140 Pa ja ne znam šta su oni zamislili malo je tu informacija izašlo, bilo je tipa samo ono da traže sponzora na duže ali ne treba da budeš fizičar da bi to zaključio, na drugu stranu dal je istina ili ne, ne znam, tražili su i više novca... što je potpuno legitimno ali prijatelju, u Evropi sponzora donose ili trofeji (pre svega) plus redovno učešće u LŠ, to je tolko nešto jednostavno. ok, došo si, imaš milijarde u dzepu, sipaš tankere para u klub ali nije ti to NBA, u fudbalu lako možeš da se zajebeš, da promašiš par transfera, izgubiš top 4, i evo te u problemima sa FFP ja stvarno ne vidim nikakvu logiku u tome da mi evo koja je već ovo godina da igramo bez "glavnog" sponzora, pa i 20-30 miliona bih uzeo, bolje i to nego ništa ali bitno da su na sav glas najavili dolazak nekih direktora koji će nas dići do meseca Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.