apeiron Posted August 30, 2023 Report Share Posted August 30, 2023 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 30, 2023 Report Share Posted August 30, 2023 Dobrodosao, nadam se da ce nam pomoci u kreiranju sansi i sutanju izvan 16. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted August 30, 2023 Report Share Posted August 30, 2023 Impruvana verzija Havertza. Dakle, ocekujem da bude ono sto je Havertz trebao biti. Ako ostvari to mislim da cemo svi biti sretni jer smo od Havertza ocekivali bas mnogo. reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corto Maltese Posted August 30, 2023 Report Share Posted August 30, 2023 17 minutes ago, hamco said: Impruvana verzija Havertza. Dakle, ocekujem da bude ono sto je Havertz trebao biti. Ako ostvari to mislim da cemo svi biti sretni jer smo od Havertza ocekivali bas mnogo. Ima i tu facu kao alleskonner. Facu hrta. reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BT14 Posted August 30, 2023 Report Share Posted August 30, 2023 Ma jebo vam pas mater, za sve uključene u ovom transferu. Ko je ovaj isprdak za 45 miliona, jebo te i Todd i svako ko dade za ovog 45 miliona. Olisea trebali dovesti za 35, neko ko se vec dokazao u PL, u slabijoj ekipi i nekom padne napamet za ovog dati 45 miliona. Može postat šta hoće, ali u ovom trenutku dati za njega 45 miliona funti je maloumna odluka. Corto Maltese and Kun Aguer0 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 30, 2023 Report Share Posted August 30, 2023 Pa ista visina, ista kilaža, iste pozicije koje navodno mogu igrati, ista jača noga, isti broj godina prilikom prelaska u Chelsea. Samo je Havertz iza sebe imao statistiku bolju od Messija i Ronalda i godine igranja Bundeslige i Europe. Ovaj ima povremene ulaske sa klupe na 5-0 za City. U budućnosti možda nešto bude od njega, ali ove sezone ne očekujem da nas unaprijedi. Čudna kupovina za finiš prelaznog roka, talenti se ranije kupuju, zadnji dan se dovodi ono što nedostaje. Corto Maltese, King Chelsea and reLo 3 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted August 30, 2023 Report Share Posted August 30, 2023 Ja sam ocekivao vise od tog "iznenađenja" koje se juce spominjalo, kontam hajd mozda stvarno iznenade pa dovedu neki gotov proizvod ali jok. diablo_bih 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba 11 Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 o krv ti ljubim majčinu Kun Aguer0 and reLo 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea_fan Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 Po meni nije ovo loš transfer. Momak kad god je odigro je odigro super tako, da očekujem velike stvari od njega. Bolje, da smo ovog uzeli nego nekok iz Njemačke ili koje druge lige jer svi znamo kako su svi te prošli. Biče dobro ovo. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobinho Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 Ako su ga vec doveli trebalo je na pozajmicu pa onda otkup. Bilo koja iznudjena kupovina bez duzeg scoutinga mora tako. Po meni rizicno. Po trenutnim kvalitetima mozda za nijansu iznad Maduekea. Po meni je trebalo juriti igraca koji igra ofanzivnog veznog koji moze iza spica. Ovo je klasicno krilo Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 1 minute ago, cobinho said: Ako su ga vec doveli trebalo je na pozajmicu pa onda otkup. Bilo koja iznudjena kupovina bez duzeg scoutinga mora tako. Po meni rizicno. Po trenutnim kvalitetima mozda za nijansu iznad Maduekea. Po meni je trebalo juriti igraca koji igra ofanzivnog veznog koji moze iza spica. Ovo je klasicno krilo Palmera Joe Shields poznaje jos iz vremena dok je radio u Sitiju. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 Jebte, sve je otišlo u kurac. Sjećam se onomad kad najbolji napadač lige potpisa za nas za 50 miliona. Sad 50 miliona košta neko sa 200 minuta fudbala u nogama. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 Bas to, toliko je sve otislo u kurac da ne zna covjek ni sta bi rekao, ja sam se davno prestao baviti sa tim da li cemo nekog platiti ovoliko ili onoliko, stvarno me kao obicnog smrtnika boli kurac da li ce npr. Caicedo biti placen 94 ili 105 miliona. Opet covjek se nekad mora šokirat prosto nekad toliko nema logike da boli, eto juce taj transfer Palmera, 45 miliona za nekog ko je odigrao kao sto relo kaze nekih 200 minuta ozbiljnog fudbala, a mi svoje prvotimce poklonjali za siću, davali ih dzabe, kakvi god da su bili, kako sad Palmer odjednom vrijedi duplo vise od Pulisica, kako Palmer vrijedi haman kao Mount itd. Da je dosao za 20 miliona pa ok, ali 45 je previse, bukvalno bahaćenje, nekad je Torres dolazio za 40 miliona ili koliko vec. reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea_fan Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 nekada je kifla bila 0.30eur sada je 2 eur Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 7 hours ago, cobinho said: Ako su ga vec doveli trebalo je na pozajmicu pa onda otkup. Bilo koja iznudjena kupovina bez duzeg scoutinga mora tako. Po meni rizicno. Po trenutnim kvalitetima mozda za nijansu iznad Maduekea. Po meni je trebalo juriti igraca koji igra ofanzivnog veznog koji moze iza spica. Ovo je klasicno krilo Upravo sto Whisper kaze, Shields ga nenormalno gotivi i prati, i njega i Laviu od malih nogu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 A ko je Joe Shields i zasto se njegova rijec drzi kao sveto slovo? Kojeg je igraca on nasao? Kazem namjerno igraca, ne neke talente koji ce mozda jednog dana postati igraci a mozda zavrsiti kao Josh McEachran. reLo and Adi 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 13 minutes ago, Wisey said: A ko je Joe Shields i zasto se njegova rijec drzi kao sveto slovo? Kojeg je igraca on nasao? Kazem namjerno igraca, ne neke talente koji ce mozda jednog dana postati igraci a mozda zavrsiti kao Josh McEachran. Pa Fodena, Lewisa, Sancha, Laviu... Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 Garantuju i ovi stručnjaci iz Brightona za Sancheza, ljudi koji su razvili Whitea, Mac Allistera, Caiceda, Trossarda. reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobinho Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 Sve i da jeste talenat i da ce se razviti u dobrom pravcu opet mi nije jasno zasto pojacanje na poziciji desnog krila. Levo mudrik, desno Maduekea i Sterling i dovodimo igraca za desnu stranu. Ok Sterling moze i levo al taman poigrao na desnoj strani i dovodimo desno krilo. Ko osmisljava transfer strategiju nije mi jasno. Ispucali smo kvotu za pozajmljivanje igraca. Niko nije lud da rizikuje sa pudlicom i Lukakua. Samo mi mi odmah, daj, po sistemu ma nekog cemo pogoditi. I na sve to opet jurimo nekog iz brazila od 17god na mestu dmc a. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 Pa potrebno nam je jedno kreativno desno krilo koje bi nam riješilo problem kreacije u zadnjoj trećini terena. Nije li igrač sa jednom asistencijom u karijeri savršeno rješenje? reLo, ker and Corto Maltese 3 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted September 1, 2023 Report Share Posted September 1, 2023 Kad mi City-u damo 40+ miliona za klinca koji ulazi kad su utakmice riješene i kad su kup utakmice jebo majku.... A što je još bolje oni nama daju manje para za igrača koji ne na svome vrhuncu i koji je osvojio Ligu Šampiona... Wisey 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted September 1, 2023 Report Share Posted September 1, 2023 Ovo je samo znak da trener ne racuna ozbiljno na Maduekea. U najboljem slucaju moze biti dzoker. Ali dok ti pola godine kasnije uzimas igraca za istu poziciju, tu je sve sve jasno. Sretno malom, nek pokaze nesto i razuvjeri nas. Vrlo sam skeptican po pitanju ovog transfera, jer da je valjao zamijenio bi Mahreza u Cityu. Zasto nismo dodali jos pare pa mi uzeli tog Dokua ili Nunesa? Barem su igraci sa iskustvom igranja jacih i ozbiljnijih utakmica. Mi akademce placamo 45 miliona eura. Jednostavno ludilo. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reLo Posted September 1, 2023 Popular Post Report Share Posted September 1, 2023 Krila su nam Mudryk, Palmer i Madueke. Neka nam je Allah na pomoći. Jedan od te trojice ako se dokaže, evo glava. Za 2 godine ćemo ih dati za po 15 miliona. Kun Aguer0, ker, Wisey and 1 other 1 3 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted September 2, 2023 Report Share Posted September 2, 2023 23 hours ago, Wisey said: Ovo je samo znak da trener ne racuna ozbiljno na Maduekea. U najboljem slucaju moze biti dzoker. Ali dok ti pola godine kasnije uzimas igraca za istu poziciju, tu je sve sve jasno. Sretno malom, nek pokaze nesto i razuvjeri nas. Vrlo sam skeptican po pitanju ovog transfera, jer da je valjao zamijenio bi Mahreza u Cityu. Zasto nismo dodali jos pare pa mi uzeli tog Dokua ili Nunesa? Barem su igraci sa iskustvom igranja jacih i ozbiljnijih utakmica. Mi akademce placamo 45 miliona eura. Jednostavno ludilo. Htjeli smo Dokua, ali je vec prihatio City, pa nije bilo sanse. Sto se tice Nunesa, sta ce nam jos jedan vezni, imamo ih 5, 6 sad Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted September 2, 2023 Report Share Posted September 2, 2023 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts