Jump to content

Zimski prelazni rok 2024


diablo_bih

Recommended Posts

33 minutes ago, soxx said:

Moze dybala, volim te igrace koji nemaju svoje pozicije. Nit je napadac nit je veznjak nit krilo. Uvijek ce bit na pogresnoj poziciji

Bas nam je to godilo sa Havertzom, Wernerom i Mountom.

Link to comment
Share on other sites

Ma kakav Dybala puno obećavao na kraju solidan igrac. Ja inace volin ovakve igrace, ove kao 10tke, toga danas bas i nema. Koliko je dobar dovoljno govori činjenica, da kada je htio ici iz Juventusa mislio je da ce se velikani potuci za njegov potpis.Nije bilo ponuda i nekad pred kraj prelaznog roka potpise za Romu. 

Nije brz, nije jak, ima dobar prekid i cijena je bagatela pa ne bi bio veliki flop i ako dodje. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Wisey said:

Pustili Kantea da bi doveli Hendersona? Kakve su to idiotarije.

Slazem se apsolutno s tim da je Henderson fit tj nije sklon povredama. Mada ruku na srce Kante se nije povredjivao od pocetka sezone. Nije nemoguce da je lose procenjeno njegovo telo i stepen rizika od povrede. Sa ove tackle gledišta velika greska. 

Al postoji i razlika medju njima. Henderson za razliku od Kantea ima liderske sposobnosti. 

Link to comment
Share on other sites

Sportski direktor Brajton Tod Boeli je na pragu da zavrsi jos jedan fantastičan posao i još jednom od Celsija inkasira preko 100 miliona funti. Sa tim transferom Boeli bi u brajton uneo preko 350 miliona funti za 2 god samo od Celsija. Briljantni um! 

Link to comment
Share on other sites

Benzemi brzo dosadia život u Arabiji i želi natrag u Europu, spominje se posudba da kraja sezone u neki europski klub. Biste li ga uzeli? Ja bi, top igrač, i sa 6 mjeseci posudbe dobiješ na vremenu da na ljeto u miru doneseš odluku za dugoročnije riješenje.

Link to comment
Share on other sites

Januar a nista se ne desava kod nas, cudno  bgm.

 

Benzemu bi doveo jer je ime, vjerujem da bi podigao ostatak ekipe. Sve su ovo mladici i zamisli da dijelis asistencije jednom Karimu

Link to comment
Share on other sites

Obe ruke za njega. Nema brzinu al zna da igra, igrac koji ima realizaciju, zna da podeli pas, primi igru na sebe. Bukvalno profil igraca kakav nam treba. I naravno da ovu klincadiju nauci nesto na terenu i van njega. Profesionalac, radna etika na visokom nivou. I 250k nedeljno da je platio bih

Link to comment
Share on other sites

Gallagher bi mogo kod kloppa igrat.

 

On je igrao 4 3 3 sa jakim krilima i bekovima a u vezi mu bili hendo, fabinho i nemam pojma ko jos. Wijnaldum mozda ili keita. Niti jedan kreativac sve trkaci destruktivci.

 

Kod pocha ne moze ni enzo igrat a kamol gallagher jer poch ne zna ni sta igra

Link to comment
Share on other sites

Da, jer Klopp igra drugaciji fudbal. U nasem konceptu, Conor rijetko je kada potreban osim protiv jacih ekipa, a i tada je zamjenjiv.

Da je uzeti Estevao, a i Paez dolazi iduce godine, pa ce se moci poceti graditi napokon tim oko tih Hazard style igraca. Sadasnjem timu samo treba stoper, pravi napadac i mozda lijevi bek ako ode kuki ili Chilwell.

Link to comment
Share on other sites

Kad vec hoce iz Napolija bolje kihnuti lovu na Gruzijca nego Osimhena. 

Trenutno nema vrhunskih napadaca na trzistu i mislim da ne treba ponoviti jos jedan transfer ala Lukaku ili Morata.

Link to comment
Share on other sites

  • reLo locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...