diablo_bih Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=In05Wr_jFjE Izgleda da trazimo 3 pozicije, stopera, krilo i zamjenu za napadaca. Vjerovatno i ne zelimo sve 3, ali za sad je takva situacija. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaro Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 Å to je sa banom Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted October 29, 2019 Pokretač teme Report Share Posted October 29, 2019 Sve su prilike da ce biti dignut ban, ali kao jos se ne zna :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 Ako se skine, to će biti odliÄno. Nadam se da će pri kupovini se konsultovati sa Lampardom, barem da ga pitaju podržava li ili ne. Da se ne dovode igraÄi mimo njegove volje. Isto tako se nadam da ćemo dovoditi mlade igraÄe, jer Å¡teta bi bila uguÅ¡iti neke igraÄe koji su sada proigrali nekim starim otpatkom iz nekoj jakog kluba. Trebao bi se nastaviti trend guranja mlaÄ‘ih igraÄa, eventualno Å¡toper neko malo iskusniji. Treba uzeti u obzir i to da će City biti aktivan u januaru i tražiti defanzivce. Å toper stiže milion posto, tako da ćemo morati izdvojiti ozbiljna sredstva za jednog takvog. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 Ne znam baÅ¡ jel nam triba zamjenama za napadaÄa, Michy, ako nema problema s tim da nije prvotimac, je odliÄno rjeÅ¡enje. Treba Å¡tedit i uložiti Å¡ta viÅ¡e u stopera. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted November 1, 2019 Report Share Posted November 1, 2019 Kako volim Diablov optimizam :D Cinjenicno stanje je da jos uvek nismo ni dobili termin za saslusanje u Lozani, te da niko ne zna kad cemo ga dobiti. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted November 2, 2019 Pokretač teme Report Share Posted November 2, 2019 To je jedino sto trenutno koci :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted November 4, 2019 Report Share Posted November 4, 2019 20. Novembar je datum kada ce Chelsea uloziti zalbu a ocekuje se da ce odluka biti donesena prije 1. januara. https://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-could-see-transfer-ban-lifted-before-january-as-court-date-set-for-appeal-a4277801.html?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1572863844 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted November 4, 2019 Pokretač teme Report Share Posted November 4, 2019 Eto ga i datum, nadam se da ce nam smanjiti kaznu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaro Posted November 4, 2019 Report Share Posted November 4, 2019 PriÄa se ukoliko dobijemo žalbu kako će Lampard dobiti 170 mil za zimski rok, Å¡to je popriliÄna svota. Navodno su želje Sancho, Zaha i Dembele (lyon). Malo mi glupo djeluje te glasine, jedan napadaÄ nam je sasvim dovoljan, a od ovih bi najviÅ¡e volio Sancha. Mislim kako nam i ne treba puno, ako ćemo iÅ¡ta dovoditi to definitivno mora biti klasa, jer imamo Å¡irok roster i ovako. Dybala je moja osobna želja ali slažem se kako bi ga bilo teÅ¡ko uklopiti. Trebali bi kupiti jednog beka i stopera po meni i tu spizditi opasne pare, mislim na desnog beka jer azpilicueta mi viÅ¡e nije nikakav. I pod tim ne mislim na trenutno formu Azpilicuete, nego njega općenito kao beka. Forma mu Äak i nije loÅ¡a, imao je i gorih izdanja ne tako davno, ali nije materijal za modernog beka kakav nam jr nužan Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted November 4, 2019 Pokretač teme Report Share Posted November 4, 2019 Tacnije shortlista ce biti Sancho, Zaha, Moussa Dembele, Chilwell, Ake. Akea mozemo vratiti za 40 mil, i to bih odmah uradio. Pokusao dovesti jos Sancha i Chilwella. Dembele ili Zaha nisu toliko bitni, ali vidi se sto hocemo Dembelea, jer Giroud ce otici vec u Januaru. Desni bek uopste ne treba, jer Azpi igra solidno, a imas buduceg najboljeg desnog beka u Jamesu. Tako bi u savrsenom roku prodao Girouda, Alonsa i Pedra/Williana. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted November 4, 2019 Report Share Posted November 4, 2019 Sancho, Chilwell i Dembele. Kad bi se mogli uklopiti u budzet i kad bi se doveli ovim redosljedom savrseno bi bilo Samo ne znam iskreno, Michu se popravlja, dolazak Dembelea bi znacio definitivna prodaja Michua Sa ovim igracima bi se definitivno ekipa podigla na jedan veci nivo. Još prodati Alonsa, Pedra i Williana, pa to bi bila prijevremena ejakulacija Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 Ja Sanca ne bih dovodio uopste. Ne zato sto je los igrac, naprotiv decko je top. Ali sa njegovim dovodjenjem trpamo konkirenciju od 100+ miliona Pulisicu i Odoiju, a kao zelimo da uspeju. Koju god formaciju da odabere Lamps jedan od njih trojice ili Maunt bi morao na klupu,a to nije zdrava konkurencija vec gusenje talenta bilo kome od navedenih. Drugi razlog zbog kojeg ga ne bih dovodio je sto je desnonog. Onda bi nam sva krila bili desnjaci, sto je svakako opcija manje u taktickoj postavci. Ake je izuzetno napredovao, postao je kvalitetan igrac ali njegovim dovodjenjem se u startu odricemo Ampadua i Gueija, a to mi se ne dopada nikako. Za Cilvela bi dao i Alonsa i Emersona bez trunke razmisljanja. A sto se napada tice opcija treba da bude samo jedna - Erling Braut Haland. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 Po cemu je to Sancho bolji i drugaciji igrac od Pulisica ili Odoia? Ko sto kaze Wisper jos je i desnjak, nista novo ne bi donio a platili bi 100 miliona za njega. Bas nema potrebe za tim. Ako vec hoce dovest krilo neka bude ljevak. Chilvel je masina od igraca jos Englez. Odmah po njega svim silama. Ake je dobar igrac ali mislim da bi nam vise u ovom trenutku trebao neki iskusan WC odbrambeni, neko uz koga ce ovi mladi imati uciti i razvijati se kako treba. Sto se tice napada mislim da trebamo i tu pojacanje. Halland je vrhunski vec sad ali volio bih napadacs drugacijih karakteristika nego sto ih sad imamo. Neko ko je brzi i tehnicki potkovaniji bi nam dobro dosao. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted November 5, 2019 Pokretač teme Report Share Posted November 5, 2019 Desno je krilo Sancho, navijac Chelseaja, najbolji mu prijatelj CHO, strasan igrac. Ne mozes igrati citavu sezonu sa 2 normalna krila, trebaju trojica plus neki debil ala pedro ili willian. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 Desno je krilo Sancho, navijac Chelseaja, najbolji mu prijatelj CHO, strasan igrac. Ne mozes igrati citavu sezonu sa 2 normalna krila, trebaju trojica plus neki debil ala pedro ili willian. Znamo da je Sanco desno krilo. Ali je suvisan, iz razloga koje sam naveo i objasnio gore. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 Whisperu valjda nam je cilj i sljedece sezone liga sampiona pa i napasti engleski ligu treba imati sirinu klupe, vidi kakvog smo sad imali sranja sa povredama, pa smo morali trpiti idiote tipa alonso, willian, pa i azpi je na pocetku bio haos los. sirina klupe nikom ne smeta, moze se uvijek naci kompromis nije da ce sad neko od njih dolaskom sance biti odmah zakucan na klupu. A sto je jos i dobra stvar, lik je englez, bice nam haman citav tim sastavljen od engleza Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted November 5, 2019 Pokretač teme Report Share Posted November 5, 2019 Nema logike da sa 2 kvalitetna krila igramo citavu sezonu, znas li koliko meceva se odigra. Vidi City koliko krila ima, pa opet svi stignu igrati. Vazno je imati kvalitetu, a Sancho jeste kvalitetan igrac. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 Pa niko nije rekao da lik nije dobar, ali nam treba igrac drugacijih karakteristika. Ova ekipa odavno pati za kvalitenim krilom koji igra lijevom nogom. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
njuso21 Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 Ma za igraca kakav je Sancho istreses pare i ne pitas, dal ce se ko ljutit sto ce biti na klupi.. Mi ako hocemo trofeje moramo imati vise kvalitetnih igraca, s jednom postavom necemo nigdje stici, to je tako. Odoi, Pulisic, Sancho je minimum sto trebamo imati, ne bih se bunio za jos jednog kvalitetnog igraca na toj poziciji. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 Ni Sanco ni Odoi ni Pulisic ni Maunt nisu igraci koji mogu biti u rotaciji a napredovati. Njima je fudbal najpotrebniji sada, da ne bi stagnirali vec nastavili svoj razvoj, jednostavno su isuvise mladi da sedenje na klupi ne uzme maha. Sanco je fantastican igrac. Da nemamo bilo koga od pomenute trojice obe ruke dizem za njegovo dovodjenje. Zato bi kupovina Zahe bilo logicnije resenje. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 Jest bilo vala fino dok je ovaj ban trajao. Nit glupih spekulacija, nit raznih dream timova, nit preseravanja oko ekipe.A prvi sljedeci prelazni rok koji bude ce nam biti najvazniji. Hoce li sjebati ekipu u poletu ili ce pametno kupovati? To je najvece pitanje, nebitno o kojoj poziciji se radi.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 Ni Sanco ni Odoi ni Pulisic ni Maunt nisu igraci koji mogu biti u rotaciji a napredovati. Njima je fudbal najpotrebniji sada, da ne bi stagnirali vec nastavili svoj razvoj, jednostavno su isuvise mladi da sedenje na klupi ne uzme maha. Sanco je fantastican igrac. Da nemamo bilo koga od pomenute trojice obe ruke dizem za njegovo dovodjenje. Zato bi kupovina Zahe bilo logicnije resenje. Pa Äekaj, ako doÄ‘e Zaha, opet će neko sjediti na klupi, a to sigurno neće biti Zaha. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 Pa Äekaj, ako doÄ‘e Zaha, opet će neko sjediti na klupi, a to sigurno neće biti Zaha. A zasto mislis da nece biti on? Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 1. Trenutno je bolji igraÄ. 2. ZaÅ¡to dovoditi igraÄa za 80 miliona da ti sjedi na klupi? Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts