30. mart 2015.11 god. comment_211283 Salke mu navodno nudi 100.000 platu a mi smo voljni da preotmemo taj transfer,ovo bi trebalo zavrsiti ,greota da se propusti za to pare(kad je vec dzabe) Jos bi imali mogucnost onda da prodamo nekog,najverovatnije Mikela Sto bi mjenjali Mikela legendu za starijeg igraca ? :D Prijavi
30. mart 2015.11 god. comment_211285 Sto bi mjenjali Mikela legendu za starijeg igraca ? :D upravu si jbg, šta će nam ovaj starkelja iako je dobar ipak je mikel mlađi 18 dana. MORAMO MISLIT NA BUDUĆNOST Prijavi
30. mart 2015.11 god. comment_211286 upravu si jbg, šta će nam ovaj starkelja iako je dobar ipak je mikel mlađi 18 dana. MORAMO MISLIT NA BUDUĆNOST Pa da :D Prijavi
30. mart 2015.11 god. comment_211287 Diablo,za 5 maraka brisem dokaze da te je Don Maskoni izdominirao Keidira bi bio tipican transfer Oca,dovesti provereno,RLC mozda u tom slucaju nece pasti u zaborav,u suprotnom,da se dovede Pogba,Gomez,Koke to je gotova prica Prijavi
30. mart 2015.11 god. comment_211288 Bolje ostaviti Mikela, ako ces gledati i u RLCa, nema logike mjenjati njemca za Mikelelea, ako ce se davati sansa RLCu Prijavi
30. mart 2015.11 god. comment_211293 OO pa mi idemo sve u vecu i vecu propast, pa sto bi dovodili ovog konja, nije mi jasno. Prijavi
31. mart 2015.11 god. comment_211307 Dovesti besplatno reprezentativca NjemaÄke koja je osvojila SP je fantastiÄna prilika.. Prijavi
31. mart 2015.11 god. comment_211310 Dovesti besplatno reprezentativca NjemaÄke koja je osvojila SP je fantastiÄna prilika.. Pa dobro onda treba se dovesti svaki reprezentativac Njemacke, mora valjati :D Prijavi
31. mart 2015.11 god. comment_211311 Pa dobro onda treba se dovesti svaki reprezentativac Njemacke, mora valjati :D Ne kažem da se mora dovesti svaki reprezentativac NjemaÄke niti da svaki valja, ali govorimo o igraÄu koji već par godina standardni Älan reprezentacije NjemaÄke, koji je ne tako davno bio važan igraÄ i u Realu, koji ima iskustvo, koji nam može biti solidna opcija u sredini terena, i joÅ¡ ga možemo dovesti besplatno. U posljednje vrijeme nije u prvom planu, ali daleko od toga da je potroÅ¡en igraÄ ili igraÄ koji nema svoje kvalitete. Treba ga pokuÅ¡ati dovesti bez puno razmiÅ¡ljanja ili straha od promaÅ¡aja tansfera, plaćali smo mi sve i svaÅ¡ta i to ogromnu lovu, tako da Khedira koji bi doÅ¡ao besplatno bi bio win-win situacija, jer i ako se ne bi snaÅ¡ao ne bi bilo velike Å¡tete. Prijavi
31. mart 2015.11 god. comment_211316 E jbg diablo zaboravi akademiju zbog Khedire, a nije zbog Mikelinija :D Prijavi
31. mart 2015.11 god. comment_211320 King je upravu.Ne moze biti promasaj ako bi ga dzaba doveli.Ne vjerujem ni da mu je plata pretjerano visoka tako da bi ovo bio veoma lijep transfer.Nije neki spektakularan igrac ali daleko bolji od Ramiresa ili Mikela.Fizicki jak igrac koji puno trci i pokriva dosta prostora na terenu a pri tome ima solidnu tehniku,prijem lopte mu je sasvim ok a i pod pritiskom protivnika zna se lijepo snaci i dati pas. Pogotovo bi nam dobro dosao squad igrac koji bi ulazio sa klupe,ponekad i zapoceo koju utakmicu ukoliko bi bilo povreda ili suspenzija glavnih igraca na toj pozicij, tako da bi ovo bio lijep transfer ukoliko bi dosao bez odstete. Svakako sam ZA. Prijavi
31. mart 2015.11 god. comment_211327 Kakva crna akademija, akademija i Chelsea u 99% sluÄajeva ne mogu u istu reÄenicu, može naÅ¡a akademija biti fantastiÄna ali Chelsea nije nikada bio klub koji je se oslanjao na akademiju, mi smo navikli dovesti gotovog igraÄa prosto to je naÅ¡ DNK. Ne znam ko se joÅ¡ uopÅ¡te nada da će igraÄi iz akademije igrati znaÄajnu ulogu u prvoj ekipi. Khediru treba dovesti bez razmiÅ¡ljanja, da treba platiti za njegov transfer onda bi to bila potpuno druga stvar, a ovako on je fantastiÄna prilika. Prijavi
31. mart 2015.11 god. comment_211328 Pa eto dao nam je nadu sa RLCom mourinho, pa ako dovede nekog igraca na toj poziciji, znaci da nema nista od akademije. I po meni ako ce se dovoditi igrac, ne treba nam vise squad igrac, treba nam svjetska klasa, Pogba npr. pa da ne zalim sto se nije dala prilika RLCu, a ne tamo zbog nekog Khedire i kuraca palaca. Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_213022 izgleda da će ipak završiti u šalkeu Hvala Bogu... Stvarno nam ne treba, RLC je tu za tu ulogu sto bi Khedira imao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.