Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Sami Khedira (Njemačka, 1987)

Istaknuti odgovori

Sto bi mjenjali Mikela legendu za starijeg igraca ? :D

upravu si jbg, šta će nam ovaj starkelja iako je dobar ipak je mikel mlađi 18 dana. MORAMO MISLIT NA BUDUĆNOST

OO pa mi idemo sve u vecu i vecu propast, pa sto bi dovodili ovog konja, nije mi jasno.

Pa dobro onda treba se dovesti svaki reprezentativac Njemacke, mora valjati :D

Ne kažem da se mora dovesti svaki reprezentativac Njemačke niti da svaki valja, ali govorimo o igraču koji već par godina standardni član reprezentacije Njemačke, koji je ne tako davno bio važan igrač i u Realu, koji ima iskustvo, koji nam može biti solidna opcija u sredini terena, i još ga možemo dovesti besplatno.

U posljednje vrijeme nije u prvom planu, ali daleko od toga da je potrošen igrač ili igrač koji nema svoje kvalitete.

Treba ga pokušati dovesti bez puno razmišljanja ili straha od promašaja tansfera, plaćali smo mi sve i svašta i to ogromnu lovu, tako da Khedira koji bi došao besplatno bi bio win-win situacija, jer i ako se ne bi snašao ne bi bilo velike štete.

King je upravu.Ne moze biti promasaj ako bi ga dzaba doveli.Ne vjerujem ni da mu je plata pretjerano visoka tako da bi ovo bio veoma lijep transfer.Nije neki spektakularan igrac ali daleko bolji od Ramiresa ili Mikela.Fizicki jak igrac koji puno trci i pokriva dosta prostora na terenu a pri tome ima solidnu tehniku,prijem lopte mu je sasvim ok a i pod pritiskom protivnika zna se lijepo snaci i dati  pas.
Pogotovo bi nam dobro dosao squad igrac koji bi ulazio sa klupe,ponekad i zapoceo koju utakmicu ukoliko bi bilo povreda ili suspenzija glavnih igraca na toj pozicij, tako da bi ovo bio lijep transfer ukoliko bi dosao bez odstete.
Svakako sam ZA.

Kakva crna akademija, akademija i Chelsea u 99% slučajeva ne mogu u istu rečenicu, može naša akademija biti fantastična ali Chelsea nije nikada bio klub koji je se oslanjao na akademiju, mi smo navikli dovesti gotovog igrača prosto to je naš DNK. Ne znam ko se još uopšte nada da će igrači iz akademije igrati značajnu ulogu u prvoj ekipi.

Khediru treba dovesti bez razmišljanja, da treba platiti za njegov transfer onda bi to bila potpuno druga stvar, a ovako on je fantastična prilika.

Pa eto dao nam je nadu sa RLCom mourinho, pa ako dovede nekog igraca na toj poziciji, znaci da nema nista od akademije. 

I po meni ako ce se dovoditi igrac, ne treba nam vise squad igrac, treba nam svjetska klasa, Pogba npr. pa da ne zalim sto se nije dala prilika RLCu, a ne tamo zbog nekog Khedire i kuraca palaca.

• 2 sedmice kasnije...
  • Adi mijenja naslov u Sami Khedira (Njemačka, 1987)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.