15. august 2013.13 god. comment_138801 Nezadovoljan u Realu, navodno ga Mourinho želi. U ovom slu�aju bi Mikel letio iz kluba. Mourinho spreman ponuditi max 15 miliona funti. Šta mislite o njegovom dolasku? Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138802 može. treba nam uz ramiresa ovakav igraÄ. mikela prodati za vreću bombona ako treba, stvarno nepotreban Mourinhu. Khedira je trkaÄ i radnik, loÅ¡ tehniÄar kao i essien i mislim da ima mjesta za njega ovdje. Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138805 Ponovo omalovažavanje našeg igraca [-( ...ja sam za opciju da Mikel ostane a Khedira ako igra za Real ne znaci da je za Mikela doktor nauka kao sto je navedeno na fb stranici. Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138806 Ponovo omalovažavanje naÅ¡eg igraca [-( ...ja sam za opciju da Mikel ostane a Khedira ako igra za Real ne znaci da je za Mikela doktor nauka kao sto je navedeno na fb stranici ma nije doktor nauke, ali realno, nije mikel ni previÅ¡e potreban. stvarno ne vidim zaÅ¡to da ostane ako nije ispunio oÄekivanja. doveden kao wonderkind, sada stagnira i ne donosi razliku na terenu. Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138807 uvijek sam za dovodjenje Khedire ili De Rossia jer su za Mikela igracine,od Mikela nemamo nikave koristi,njegov posao je samo da doda loptu do najblizeg igraca do sebe a naprijed je nikakav a najbolji dokaz je da jos nije dao gol u premiershipu. Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138812 ma nije doktor nauke, ali realno, nije mikel ni previÅ¡e potreban. stvarno ne vidim zaÅ¡to da ostane ako nije ispunio oÄekivanja. doveden kao wonderkind, sada stagnira i ne donosi razliku na terenu. Ma razumijem ja to sve...ali ipak treba pokazati malo vise poÅ¡tovanja prema igracu koji je tu joÅ¡ od 2006.A on da nije ispunio ocekivanja ne bi on sve ove godine igrao za Chelsea. Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138815 Receno Leskovackim slengom Zajebi me s Samija Kediru ! Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138816 opet omalovažavanje mikela koji je odliÄan igraÄ, mikel je igra kod svih dosad trenera, pa valjda oni bolje znaju od vas... Å¡to se tiÄe khedire, ako mikel odlazi onda sam za njegov dolazak, ali uvjek sam prije za to da mikel ostane... Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138818 kako se napalila ekipa na facebooku hahahhahahahhah. vrhunski :d. Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138819 Bolje daj De Rosija nego ovu konjinu, ako će da prodaju Mikela. Prijavi
16. august 2013.13 god. comment_138928 Znao sam da nema ništa od ovog, ali evo još jedna potvrda.. http://www1.skysports.com/football/news/11095/8873274/real-madrid-midfielder-sami-khedira-not-set-for-exit-says-agent Prijavi
16. august 2013.13 god. comment_138940 nema veze. imamo mikela koji će grijat klupu za džabe :D. Prijavi
5. januar 2015.11 god. comment_197367 Neznam zasto ne pokusamo dovesti ovog igraca, istice mu ugovor i mogli bi ga dobiti jeftino, s njim bi dobili sirinu u ekipi tako sto bi on igrao s Maticem u veznom redu a Fabregasa pomjeriti u sredu a Oscara na klupu. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203513 Ovo je nas novi igrac 90% s obzirom da ostaje bez ugovora, a znamo koliko ga ceni Mourinho. Mogli bi ga dobiti besplatno i prodati Mikela za oko 15m i opet smo u plusu, a dovodimo boljeg igraca. Prijavi
17. februar 2015.11 god. Autor comment_203524 Ovo je nas novi igrac 90% s obzirom da ostaje bez ugovora, a znamo koliko ga ceni Mourinho. Mogli bi ga dobiti besplatno i prodati Mikela za oko 15m i opet smo u plusu, a dovodimo boljeg igraca. Za Mikela sve preko 7 miliona neko što plati trebamo sami sebe u guzicu udarat. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203557 S obzirom da je Maticu i Fabregasu zacementirano mesto u prvoj postavi, gde mozes naci boljeg back-up igraca? Jos ga je ponekad moguce upariti sa Maticem, a povuci Fabregasa napred. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204707 Khedira je dobar izbor, posebno za dzabaka. On je tehnicki pismen zadnji vezni koji omogucava varijacije u igri i formaciji. Sa njim i Maticem na sredini i Fabregasom ispred dobija se disciplinovano-ofanzivni trougao koji moze praviti stetu u oba pravca, i uzeti loptu te je sacuvati i stvoriti sansu. Iako ne bi bio moj prvi izbor ako bi se uzimao veznjak, sasvim je odlicno resenje. Prijavi
30. mart 2015.11 god. comment_211275 Salke mu navodno nudi 100.000 platu a mi smo voljni da preotmemo taj transfer,ovo bi trebalo zavrsiti ,greota da se propusti za to pare(kad je vec dzabe) Jos bi imali mogucnost onda da prodamo nekog,najverovatnije Mikela Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.