Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Sami Khedira (Njemačka, 1987)

Istaknuti odgovori

može. treba nam uz ramiresa ovakav igrač. mikela prodati za vreću bombona ako treba, stvarno nepotreban Mourinhu. Khedira je trkač i radnik, loš tehničar kao i essien i mislim da ima mjesta za njega ovdje.

Ponovo omalovažavanje našeg igraca [-( ...ja sam za opciju da Mikel ostane a Khedira ako igra za Real ne znaci da je za Mikela doktor nauka kao sto je navedeno na fb stranici

ma nije doktor nauke, ali realno, nije mikel ni previše potreban. stvarno ne vidim zašto da ostane ako nije ispunio očekivanja. doveden kao wonderkind, sada stagnira i ne donosi razliku na terenu.

uvijek sam za dovodjenje Khedire ili De Rossia jer su za Mikela igracine,od Mikela nemamo nikave koristi,njegov posao je samo da doda loptu do najblizeg igraca do sebe a naprijed je nikakav a najbolji dokaz je da jos nije dao gol u premiershipu.

ma nije doktor nauke, ali realno, nije mikel ni previše potreban. stvarno ne vidim zašto da ostane ako nije ispunio očekivanja. doveden kao wonderkind, sada stagnira i ne donosi razliku na terenu.

Ma razumijem ja to sve...ali ipak treba pokazati malo vise poštovanja prema igracu koji je tu još od 2006.A on da nije ispunio ocekivanja ne bi on sve ove godine igrao za Chelsea.

opet omalovažavanje mikela koji je odličan igrač, mikel je igra kod svih dosad trenera, pa valjda oni bolje znaju od vas...

što se tiče khedire, ako mikel odlazi onda sam za njegov dolazak, ali uvjek sam prije za to da mikel ostane...

• 1 godina kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Neznam zasto ne pokusamo dovesti ovog igraca, istice mu ugovor i mogli bi ga dobiti jeftino, s njim bi dobili sirinu u ekipi tako sto bi on igrao s Maticem u veznom redu a Fabregasa pomjeriti u sredu a Oscara na klupu.
  • 1 mjesec kasnije...

Ovo je nas novi igrac 90% s obzirom da ostaje bez ugovora, a znamo koliko ga ceni Mourinho. Mogli bi ga dobiti besplatno i prodati Mikela za oko 15m i opet smo u plusu, a dovodimo boljeg igraca.

• Autor

Ovo je nas novi igrac 90% s obzirom da ostaje bez ugovora, a znamo koliko ga ceni Mourinho. Mogli bi ga dobiti besplatno i prodati Mikela za oko 15m i opet smo u plusu, a dovodimo boljeg igraca.

Za Mikela sve preko 7 miliona neko što plati trebamo sami sebe u guzicu udarat.

Uzece ga Bayern na kraju.

S obzirom da je Maticu i Fabregasu zacementirano mesto u prvoj postavi, gde mozes naci boljeg back-up igraca?

Jos ga je ponekad moguce upariti sa Maticem, a povuci Fabregasa napred.

Khedira je dobar izbor, posebno za dzabaka. On je tehnicki pismen zadnji vezni koji omogucava varijacije u igri i formaciji. Sa njim i Maticem na sredini i Fabregasom ispred dobija se disciplinovano-ofanzivni trougao koji moze praviti stetu u oba pravca, i uzeti loptu te je sacuvati i stvoriti sansu. 

Iako ne bi bio moj prvi izbor ako bi se uzimao veznjak, sasvim je odlicno resenje.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.