Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Islam Feruz (2014-2019, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 191
  • Pregledi 21,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 4 mjeseca kasnije...
Islam Feruz po meni jedan od najubojitijih buducih napadaca u svijetu je u utakmici U19 Švicarske i Škotske postigao svoj het-trik. svaka čast majstore. Buduca svijetla tačka našeg kluba. ;)
[media]http://www.youtube.com/watch?v=DUKp5Oc7XWc[/media]

".[i].Koliko ti malo treba da pokažeš svakom tko si[/i].." :D
Pored Piazona momak koji ce biti brutalan tako reci u buducnosti, pa ni Rooney s kojim ga usporedjuju nece mu bit ravan! Nizak, nabijen, nije žgoljav, jak u gradjenju, a o realizaciji da ne govorim, bas napadac kakvog volim. UBICA!
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1350505996' post='83812']
Pored Piazona momak koji ce biti brutalan tako reci u buducnosti, pa ni Rooney s kojim ga usporedjuju nece mu bit ravan! [b]Nizak, nabijen, nije žgoljav, jak u gradjenju, a o realizaciji da ne govorim, bas napadac kakvog volim. UBICA![/b]
[/quote]
Falcao number 2. :D
Salim se,bit' ce on fantastican napadac.
Kad jedan Staridž ne može da dobije priliku, neće sigurno ni Islam. A Tores nije u krizi, jednostavno, ono što trenutno pruža je njegov maksimum, najbolji dani su iza njega.
Tek sam se sad uvjerio da godine nemoja nikakve veze sa igrom i jacinom lige. Dajdem primjer da je jedan Alen Halilovic sa 16 godina otresao igrace velikog PSG-a, a pri tome je jednom provukao kroz noge. I zasto bi bio problem ubaciti jednu životinju od igraca kao sto je Islam Feruz u igru, gurnit ga u vatru i kladim se da bi zabio gol.
Kalouda to je o cemu ti pricam. Naravno Feruz se ne može poredit sa Torresom, Torres dok je davao golove Realu i ostalim divovima, ovaj jos nije bio ni spermic, ali kazem sad, znači sadašnje stanje je da Torres igra igru na nivou Feruza, znaci na taj nacin razmislja kad primi loptu, zasto ne probati gurniti naseg wonderkida u igru? Mozda u pocetku samo na jedno 15-20 min, da se vidi njegovo stanje i za tih 15 minuta imao bi vise šuteva na gol od jednog Torresa koji igra citavu utakmicu. Ne pljujem po Torresu, ali kazem svoje mišljenje.
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1351261502' post='85308']
ali kazem sad, znači sadašnje stanje je da Torres igra igru na nivou Feruza,
[/quote]

ovo je uvreda za Feruza
ja što sam Feruza gledao, nikad nije razočarao, baš suprotno od toga, razvalio je...
Videte li dokle nas je torres doveo ? Pa mi raspravljamo o nekom 17-ogodišnjaku.
Žalosno ali tako je ,Islam sigurno ne bi bio pretjerano lošiji od njega, njegovim ubacivanjam u vatru samo bismo mogli biti na dobitku.
Ali naravno ništa od toga, Chelsea je takav klub. Veća je šansa da na Bridge padne Helijev komet nego da se ovo ostvari.
Nažalost moraćemo mi gledat plavušu u prvoj još do januara, jedina nada nam je Danny.
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1350231862' post='83488']
Islam Feruz po meni jedan od najubojitijih buducih napadaca u svijetu je u utakmici U19 Švicarske i Škotske postigao svoj het-trik. svaka čast majstore. Buduca svijetla tačka našeg kluba. ;)
[/quote]

jos u buducnosti mu pruzati dobre sanse u prvom timu, bar po 5 min nekad, da osjeti igru, atmosferu
[quote name='Igi' timestamp='1351277991' post='85339']
I Bojan Krkić je razvaljivao u mlađim kategorijama.
[/quote]

Krkić je igračina samo što je karijeru usmjerio u jednom trenutku u pogrešnom smjeru i to je to.
  • 3 sedmice kasnije...
Do 30 minute postigao 2 gola, 2-0 i portugalci preokrenu na 3-2. Ne može sam Feruz igrat
http://www.101greatgoals.com/goals/internationals/chelseas-islam-feruz-score-twice-for-scotland-but-portugals-u21s-win-3-2/

Tu imate i golove.
Islam je igračina na kub.
[quote name='hunter' timestamp='1352922173' post='88693']
Do 30 minute postigao 2 gola, 2-0 i portugalci preokrenu na 3-2. Ne može sam Feruz igrat
[/quote]

I protiv Moldea zabio 2 gola do 22.minute B-)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.