Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Islam Feruz (2014-2019, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 191
  • Pregledi 21,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pazite, mali je ipak razvijeniji od ostalih klinaca. Ne verujem da ce njemu biti problem da krene u prvitim (povremeno) da nastupa kad ima 18. Ali to je jos za 2 godine. Ja se ipak nadam da ce on dobiti male sanse u kupovima sledece godine da ipak oseti kako je to igrati protiv starijih pa onda lagano.
[quote name='zulu' timestamp='1330436720' post='30834']Pazite, mali je ipak razvijeniji od ostalih klinaca. Ne verujem da ce njemu biti problem da krene u prvitim (povremeno) da nastupa kad ima 18. Ali to je jos za 2 godine. Ja se ipak nadam da ce on dobiti male sanse u kupovima sledece godine da ipak oseti kako je to igrati protiv starijih pa onda lagano.[/quote]

Nije nemoguće. ;)
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='Kalouda' timestamp='1332157182' post='36621']
Ovo će biti igračina !
[b]mark my words[/b]
[/quote]

Ima predispozicije, da bude vrhunski napadac.

Koliko samo, nemogucnost klubova, da imaju svoje filijale, u nizem rangu takmicenja, koci razvoj ovih momaka... U Spaniji, deca od 15-6 godina vec igraju, jake, takmicarske meceve... I mnogo brze sazrevaju, i razvijaju talente.

Trebalo bi napraviti saradnju, sa nekim osrednjim spanskim timom, sa filijalom u Segundi... Tamo bi nasi momci redovno igrali, i mnogo bi brze napredovali.
Da, nebi bilo loše. Ovim momcima je potrebna takmičarska forma, talenta ima, ali nema tekmi.

I Feruz je po meni, najveći talent trenutno u cijeloj akademiji. Bar od ovih koje gledamo.
[quote name='how yes no' timestamp='1332162282' post='36640']
Da, nebi bilo loše. Ovim momcima je potrebna takmičarska forma, talenta ima, [b]ali nema tekmi.[/b]

I Feruz je po meni, najveći talent trenutno u cijeloj akademiji. Bar od ovih koje gledamo.
[/quote]

Bice sada tj. od naredne sezone. Igramo i LS za mlade. ;)
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1332167404' post='36655']

Bice sada tj. od naredne sezone. Igramo i LS za mlade. ;)
[/quote]
Naredne 3 sezone ?
Samo da dodam da Feruz djeluje nevjerovatno superiorno i dominantno u odnosu na svoje vrsnjake pa cak i one koji su stariji 2 godine od njega...

Samo da prodju jos 2 godine pa ga na pozajmicu negdje.
  • 2 sedmice kasnije...
Pogledajte u kakvom društvo Islam trenira. Polahko ali sigurno se probija prema prvoj ekipi.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=YcwhkgAjFzg&feature=plcp&context=C4d46ceeVDvjVQa1PpcFNlMbbK840l5-ld_UcHTma_N8qeYfMq9ew=[/media]
  • 3 sedmice kasnije...
http://www.eatsleepsport.com/chelsea/shock-scotland-call-up-for-blues-starlet-1415380.html#.T43YYRLKRMg

Sa 16 godina dobio poziv za U21 reprezentaciju.
Prava nagrada za rad i trud.
[quote name='Elao' timestamp='1334696307' post='41622']
Vidjece on i prvog tima vrlo brzo, dao Bog pa Skotska puna talenata <_<
[/quote]

Potcenjujes njegov talenat, al ajd sad....
LOL bas suprotno, smatram ga uz Piazona i Kiwomyu najvecim talentom u akademiji, ali ono sto sam naveo ce ga samo dodatno pogurati u reprezentaciji ;)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1334740015' post='41653']
e jbg sa 16 godina ima tu momaka koji bi to trebali da urade prije njega Lukaku,Piazon,Josh,Bamford...
[/quote]

Opet ista stvar....
Znaci, pretpostavimo da decko bude bolji od navedenih, pokaze vise, a ne dobije sansu, jer je mladji :huh:
Apsurd !
Sansu treba da dobiju najzasluzniji, bez obzira na godine !
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334743407' post='41656'] Opet ista stvar.... Znaci, pretpostavimo da decko bude bolji od navedenih, pokaze vise, a ne dobije sansu, jer je mladji :huh: Apsurd ! Sansu treba da dobiju najzasluzniji, bez obzira na godine ![/quote]Hoces reci da je bolji od svih gore navedenih ? :huh:

[size=6][u][i][b]AKO[/b][/i][/u][/size] [size=4][size=5][size=4]bude bolji ja nemam nista protiv toga da zaigra pa makar i sa 16 godina za prvi tim ;) [/size][/size][/size]
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1334746990' post='41659']
Hoces reci da je bolji od svih gore navedenih ? :huh:

[size=6][u][i][b]AKO[/b][/i][/u][/size] [size=5][size=4]bude bolji ja nemam nista protiv toga da zaigra pa makar i sa 16 godina za prvi tim ;) [/size][/size]
[/quote]

Mozemo ga porediti samo sa Bamfordom i Lukakuom. Od prvog je bolji, od drugog nije.

Inace, svi navedeni igraju na gorucim pozicijama u timu, i moze biti mesta i sanse za sve, samo da im neko pruzi sansu...
  • 1 mjesec kasnije...
[url="http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1477-feruz-nadam-se-da-cu-zaigrati-za-prvi-tim.html"]http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1477-feruz-nadam-se-da-cu-zaigrati-za-prvi-tim.html[/url]

I zaigrat ces, samo strpljenja i radi kao i do sada!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.