12. septembar 2011.15 god. comment_759 Feruz Islam novi igrac FC Chelsea! 16-ogodisnji Skot, inace rodjen u Somaliji nastupao je za Celtic, igra na poziciji napadaca! http://www.youtube.com/watch?v=vg2JROPrDSs&feature=related Prijavi
12. septembar 2011.15 god. comment_761 Ovo je odavno bilo vec rijeseno, samo se cekalo da mali napuni 16 god, veliki je talenat, ali kroz Chelsea je proslo mnogo talenata a od toga se 90% izgubilo Prijavi
12. septembar 2011.15 god. comment_834 Nek mu je sa srecom, mada vjerovatno i od njega nece biti nekog igraca kao i od vecine igraca iz Chelseaovog podmlatka. :( Prijavi
14. septembar 2011.15 god. comment_1016 Nemojte biti tako pesimisti kad se borilo 6-7 klubova za njega mora da valja i aBd uspijet ce u Chelsea-u :) Prijavi
17. septembar 2011.15 god. comment_1246 Nek mu je sa srecom, mada vjerovatno i od njega nece biti nekog igraca kao i od vecine igraca iz Chelseaovog podmlatka. Od ove sezone se u Celsiju drugacije radi.... Ranijih godina je akcenat bio na rasipanje para i dovodjenje zvezda u tim. Mladje kategorije su prakticno bile zapostavljene..... Sada se vise ulaze u mlade, perspektivne igrace, Celsi ce se okrenuti stvaranju tima, jer pokusaji kupovine istog, nisu bas najslavnije zavrsili... Decko je izuzetan talenat i sigurno ce doprineti igri naseg tima u buducnosti !!! Prijavi
17. septembar 2011.15 god. comment_1255 Može ova tema tamo pod Akademija. Evo vam dokaza da je Islam već naš igraÄ : http://www.youtube.com/watch?v=73D1xo5u7vg&feature=player_embedded Prijavi
17. septembar 2011.15 god. comment_1296 Od ove sezone se u Celsiju drugacije radi.... Ranijih godina je akcenat bio na rasipanje para i dovodjenje zvezda u tim. Mladje kategorije su prakticno bile zapostavljene..... Sada se vise ulaze u mlade, perspektivne igrace, Celsi ce se okrenuti stvaranju tima, jer pokusaji kupovine istog, nisu bas najslavnije zavrsili... Decko je izuzetan talenat i sigurno ce doprineti igri naseg tima u buducnosti !!! daj Bože da bude ovako, jer stvarno vrijeme je da imi poÄnemo proizvoditi svoju djecu. Do sada smo samo trosili pare, a nasi omladinci su odlazili u mnoge klubove iako bi se svojom kvalitetom mogli probiti do prvog tima. Ew nekoliko primjera: - Miroslav Stoch - najbolji igraÄ u turskoj ligi, momak je mašina, kad sam cuo da smo ga prodali jednostavno sam ostao bez rijeÄi - Fabio Borinni - fantastiÄan napadaÄ, veliki talenat, nismouopste trebali ni dovoditi Torresa... Lukaku i Borinni bi odliÄno igrali u špicu - Michael Mancienne - Äovjek može da zatvori Äak 3 pozicije na terenu (zadnji vezni, stoper, desni bek), univerzalan igraÄ, i još mnogi drui.. Mislim da bi stvarno trebali poÄeti forsirati svoju djecu... Bosingwa je star 29 godina ima, traži se zamjena i hoce da kupe van der Wiela. Ma kakav Wiel imamo Todd Kanea, Äovjek stvarno ima nevjerovatan talenat za desnog beka. Nadam se da će i AbramoviÄ i AVB poÄeti misliti kao ja a ne novcima da misli :D Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1311 Istina sve što si rekao , plus ja bih još dodao da nikako nebi smjeli kupovat zamjenu za A.Colea jer tu imamo Bertranda i Van Aanholta, a imamo i Billyja Clifforda.. Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1315 Sve si fino reko, samo nisi u pravu za Manciennea. Momak je ipak pokazao da nije materijal za Chelsea i vrhunski nogomet bez obzira na Äinjenicu da može pokriti 3-4 razliÄite pozicije. Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1478 Istina sve što si rekao , plus ja bih još dodao da nikako nebi smjeli kupovat zamjenu za A.Colea jer tu imamo Bertranda i Van Aanholta, a imamo i Billyja Clifforda.. naravno, u potpunosti se slažem, nisam navodio primjer njih dvojice nego desnog beka da ne bi tekst bio predugaÄak, a AVB pokušo dovesti Alvara Perreiru ovog ljeta.....stvarno nezz gdje ovo vodi :D Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11023 Sinoc lijep prodor kod pogotka Switfa je imao. Gdje si gledao? Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11026 Ovaj mali Feruz ce biti paklen napadac samo ako bude radio kako treba. Ima tehniku, i odlicnu startnost na loptu kao i eksplozivnost... Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11042 Ovaj mali Feruz ce biti paklen napadac samo ako bude radio kako treba. Ima tehniku, i odlicnu startnost na loptu kao i eksplozivnost... MoRel bit naš Rooney, tako su ga zvali dok je bio u Celtiku. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. Autor comment_11055 Mali igra predobro, nadam se da ce uskoro dobiti neku priliku i u prvom timu! Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11056 MoRel bit naš Rooney, tako su ga zvali dok je bio u Celtiku. Kakav Ronney, on ce biti jos bolji i bice Islam Feruz. :P Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11057 Vise podsjeca na Lennona ili Wallcot-a nego na Rooney.a :D Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26148 Jedan od najtalentovanijih u našem omladinskom pogonu. Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29174 Zvijer : [img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/402447_243884179032455_114145738672967_540065_141621949_n.jpg[/img] Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29228 [quote name='Wisey' timestamp='1329949313' post='29206']Ovoga treba Äuvati, paziti kao malo vode na dlanu.[/quote] Slažem se, zaista puno obećava. Meni se najviÅ¡e sviÄ‘a kod njega, ta njegova hladnokrvnost (time me podsjeća na Ibrahimovića). Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29230 A mene na Rooneya. InaÄe, u Škotskoj su ga i prozvali tako. 'Black Rooney'. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.