7. juli 2013.13 god. comment_133179 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fJ4Kdl08nP8&feature=player_embedded[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tyAflb4BfhQ&feature=player_embedded[/youtube] jebes mi sve, 15miliona za ovakvog igrača, jedan od najboljih ako ne i najbolji zadni vezni na svetu, jos bez problema moze igrati stopera, ovaj transfer je pod morati Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133523 PSG have submitted an official proposal for De Rossi. Leonardo contacted Sabatini, Roma Sp. Director on Monday (Corriere della Sera) A nabijem ja njih vise na qrac :D Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133526 Chelsea ako ga bude zelio, nas je 100%. Cak mozemo i preveslati Romu ako nasi budu znali. Oni svejedno hoce Wallace-a na posudbu. Posuditi ga i para dati za De Rossia. :D Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133528 I ovaj PSG isto nabijem....ko da gledam onu reklamu, sad ne znam dal je za maslac ili za vegetu ili za nešto treće, ali znam da kaže "u sve se miješa na kraju"...takav je i PSG, skoro svaki veći transfer sa kojim smo i mi povezani moraju bit i oni... 8-} Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133529 Ma onaj debil Leonardo popasao povecanje one kazne na 13 mjeseci cini mi se pa kaze hoce kao da usreci navijace. :-q Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133719 Uz to Fenući je otkrio cenu za Markinjosa, Barsa može da ga vodi za 25 miliona, iako je tvrdio da nije na prodaju, a zatim je i rekao ono što navijače boli najviše, da za pravu sumu "Vučica" hoće da proda De Rosija. Drugim rečima, ako stigne ponuda od Čelsija, "Kapiten budućnosti" će se preseliti u Englesku. Predsednik kluba Palota jeste pre par nedelja rekao da su svi igrači na prodaju, međutim, kasnije je demantovao neke navode iz te izjave, ali očigledno da će američki vlasnici pokrivati gubitke prodajom fudbalera. Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133817 Chelsea is closing in on prime midfield target Daniele de Rossi, as Roma agreed a fee on the Italy star's replacement (Mirror) AS Roma are demanding that Chelsea loan Brazilian full-back Wallace as part of the £11m transfer of Daniele De Rossi (Mirror) Strootman's move to AS Roma would free De Rossi to join CFC on a 4 year deal worth around £110,000/week provided Wallace is loaned (Mirror) Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133825 Ma oni iz Rome bi guzice dali za pare, ne samo oni u Italiji je uglavnom tako... Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133827 Chelsea is closing in on prime midfield target Daniele de Rossi, as Roma agreed a fee on the Italy star's replacement (Mirror) AS Roma are demanding that Chelsea loan Brazilian full-back Wallace as part of the £11m transfer of Daniele De Rossi (Mirror) Strootman's move to AS Roma would free De Rossi to join CFC on a 4 year deal worth around £110,000/week provided Wallace is loaned (Mirror) Ovo bi bilo vise nego ODLICNO! Prijavi
11. juli 2013.13 god. comment_133846 Roma je dogovorila transfer Strootmana za 20 mil. kao zamenu za DDR. https://twitter.com/romacalcionews Dall'Olanda: accordo raggiunto per Strootman, al PSV 20 milioni: Secondo quanto riportato... a kroz koji dan ce i Oriol da ode na jednogodisnju pozajmnicu u Valensiju. Sve to nagovestava na dolazak DDR. Prijavi
11. juli 2013.13 god. comment_133866 Jedan od rijetkih igraca koji se spominju u vezi sa Chelsea a koje bi ja volio vidit u nasem dresu. Samo se nadam da ce doci do transfera.. Prijavi
11. juli 2013.13 god. comment_133942 De Rossi 85% u Chelsea-u informacije iz prve ruke... Vjerovatno uzima dres sa brojem 16 koji je isprva bio namjenjen Van Ginkelu ali je De Rossi vece mudo od njega... Prijavi
11. juli 2013.13 god. comment_133947 Kako volim onaj njegov stil da jednim kratkim i jednim dugim rukavom i cesto neki zavoj oko ruke.. Dovedi ga Romane da jebemo keve sljedece sezone. Prijavi
11. juli 2013.13 god. comment_133948 Kako volim onaj njegov stil da jednim kratkim i jednim dugim rukavom i cesto neki zavoj oko ruke.. Dovedi ga Romane da jebemo keve sljedece sezone. Mislim da je to zbog tetovaze . Mislim da na lijevoj ruci ima neku tetovazu "uvredljivog" sadrzaja , pa je dugim rukavom pokrije . Nisam siguran ali tako nesto sam citao ihhh davno nekad . Prijavi
11. juli 2013.13 god. comment_133958 Ja ga volim zbog odlične tehnike, čitanja igre i najviše zbog mentaliteta u kojem nema izgubljene lopte. Kao Gattuso nekad. Prijavi
11. juli 2013.13 god. comment_133959 Mislim da je to zbog tetovaze . Mislim da na lijevoj ruci ima neku tetovazu "uvredljivog" sadrzaja , pa je dugim rukavom pokrije . Nisam siguran ali tako nesto sam citao ihhh davno nekad . Ma najbolja mu je ona na nogi :D Prijavi
11. juli 2013.13 god. comment_133969 Ne znam jesam li pisao vec al sam procitao prije mozda sedmicu-dvije, kad je kup konfederacija zavrsio da je De Rossi igrac na turniru koji je oduzeo najvise lopti na srednjoj trecini terena. uglavnom sreda ;) Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134025 De Rossi edging closer to Chelsea http://www.football-italia.net/36354/de-rossi-edging-closer-chelsea Il Romanista: Daniele De Rossi is on the verge of joining Chelsea from AS Roma. €13m bid being offered. Roma want Wallace. uf da nam je dovesti DDR i zavrsit letnju kupovinu. Od svih italijanskih medija, daleko najpouzdaniji. ;) Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134027 Ma ovaj je nas 100%, Romeu otisao na posudbu, a vec se uveliko pise o ovom transferu. Ja sam uvjeren da ce potpisati za nas.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134029 U početku sam bio protiv i mislio da je samo medijska patka, ali sad bih ga dočekao raširenih ruku, pogotovo ako Mikel ode. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.