Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniele De Rossi (Italija, 1983)

Istaknuti odgovori

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fJ4Kdl08nP8&feature=player_embedded[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tyAflb4BfhQ&feature=player_embedded[/youtube]

jebes mi sve, 15miliona za ovakvog igrača, jedan od najboljih ako ne i najbolji zadni vezni na svetu, jos bez problema moze igrati stopera, ovaj transfer je pod morati

• Odgovori 125
  • Pregledi 11,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

PSG have submitted an official proposal for De Rossi. Leonardo contacted Sabatini, Roma Sp. Director on Monday (Corriere della Sera) 

A nabijem ja njih vise na qrac  :D

Chelsea ako ga bude zelio, nas je 100%.

Cak mozemo i preveslati Romu ako nasi budu znali.

Oni svejedno hoce Wallace-a na posudbu. Posuditi ga i para dati za De Rossia. :D

I ovaj PSG isto nabijem....ko da gledam onu reklamu, sad ne znam dal je za maslac ili za vegetu ili za nešto treće, ali znam da kaže "u sve se miješa na kraju"...takav je i PSG, skoro svaki veći transfer sa kojim smo i mi povezani moraju bit i oni... 8-}

Uz to Fenući je otkrio cenu za Markinjosa, Barsa može da ga vodi za 25 miliona, iako je tvrdio da nije na prodaju, a zatim je i rekao ono što navijače boli najviše, da za pravu sumu "Vučica" hoće da proda De Rosija.

Drugim rečima, ako stigne ponuda od Čelsija, "Kapiten budućnosti" će se preseliti u Englesku. Predsednik kluba Palota jeste pre par nedelja rekao da su svi igrači na prodaju, međutim, kasnije je demantovao neke navode iz te izjave, ali očigledno da će američki vlasnici pokrivati gubitke prodajom fudbalera.

Chelsea is closing in on prime midfield target Daniele de Rossi, as Roma agreed a fee on the Italy star's replacement (Mirror)

AS Roma are demanding that Chelsea loan Brazilian full-back Wallace as part of the £11m transfer of Daniele De Rossi (Mirror)

Strootman's move to AS Roma would free De Rossi to join CFC on a 4 year deal worth around £110,000/week provided Wallace is loaned (Mirror)

Chelsea is closing in on prime midfield target Daniele de Rossi, as Roma agreed a fee on the Italy star's replacement (Mirror)

AS Roma are demanding that Chelsea loan Brazilian full-back Wallace as part of the £11m transfer of Daniele De Rossi (Mirror)

Strootman's move to AS Roma would free De Rossi to join CFC on a 4 year deal worth around £110,000/week provided Wallace is loaned (Mirror)

Ovo bi bilo vise nego ODLICNO!

Roma je dogovorila transfer Strootmana za 20 mil. kao zamenu za DDR.

https://twitter.com/romacalcionews

Dall'Olanda: accordo raggiunto per Strootman, al PSV 20 milioni: Secondo quanto riportato...

a kroz koji dan ce i Oriol da ode na jednogodisnju pozajmnicu u Valensiju.

Sve to nagovestava na dolazak DDR.

Kako volim onaj njegov stil da jednim kratkim i jednim dugim rukavom i cesto neki zavoj oko ruke..
Dovedi ga Romane da jebemo keve sljedece sezone.

Kako volim onaj njegov stil da jednim kratkim i jednim dugim rukavom i cesto neki zavoj oko ruke..
Dovedi ga Romane da jebemo keve sljedece sezone.

Mislim da je to zbog tetovaze . Mislim da na lijevoj ruci ima neku tetovazu "uvredljivog" sadrzaja , pa je dugim rukavom pokrije . Nisam siguran ali tako nesto sam citao ihhh davno nekad . 

Mislim da je to zbog tetovaze . Mislim da na lijevoj ruci ima neku tetovazu "uvredljivog" sadrzaja , pa je dugim rukavom pokrije . Nisam siguran ali tako nesto sam citao ihhh davno nekad . 

Ma najbolja mu je ona na nogi :D

DeRossi_1532699a.jpg

Ne znam jesam li pisao vec al sam procitao prije mozda sedmicu-dvije, kad je kup konfederacija zavrsio da je De Rossi igrac na turniru koji je oduzeo najvise lopti na srednjoj trecini terena. uglavnom sreda ;)

De Rossi edging closer to Chelsea

http://www.football-italia.net/36354/de-rossi-edging-closer-chelsea

Il Romanista: Daniele De Rossi is on the verge of joining Chelsea from AS Roma. €13m bid being offered. Roma want Wallace.

uf da nam je dovesti DDR i zavrsit letnju kupovinu.

Od svih italijanskih medija, daleko najpouzdaniji. ;)

U početku sam bio protiv i mislio da je samo medijska patka, ali sad bih ga dočekao raširenih ruku, pogotovo ako Mikel ode.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.