2. juli 2013.13 god. comment_132402 Znam da smo davno nudili čak 55 milijuna ili tako nešto za njega. Mislim da ga se ne bi isplatilo dovoditi prije svega zbog hrpetine veznjaka koje imamo i velike odštete koju bi trebalo dati za njega. Ali da je kvalitetan, itekako je. Odlično čita igru. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132408 Znam da smo davno nudili čak 55 milijuna ili tako nešto za njega. Mislim da ga se ne bi isplatilo dovoditi prije svega zbog hrpetine veznjaka koje imamo i velike odštete koju bi trebalo dati za njega. Ali da je kvalitetan, itekako je. Odlično čita igru. Da, imamo toliku hrpetinu veznjaka, a zapravo ni jednog pravog. Ili su samo talenti, ili su vec u velikim godinama, ili su polovni. Jednog pravog veznjaka nemamo. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132417 Ne treba nam imamo Essiena, Mikela, Romeua koji su klasicni zadnji vezni pored njih mogu igrati KDB, Ake, Ramires, Lampard, Loftus-Cheek, Oscar pa i Luiz, zar je to malo? Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132422 Ne treba nam imamo Essiena, Mikela, Romeua koji su klasicni zadnji vezni pored njih mogu igrati KDB, Ake, Ramires, Lampard, Loftus-Cheek, Oscar pa i Luiz, zar je to malo? Jeste, zato sto vecina tih kao sto su KDB, Lampard, Oscar, pa i Ramires koji je bolji kao CM nisu ustvari defanzivni vezni... (Luiz mora igrati u odbrani, jer je tu najbolji i najpotrebniji) Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132423 Ovo bi nam dalo novu dimenziju na sredini terena. Odlican igrac. Mnogo iskustva. Pored mnogih mladica treba neki mudonja stariji koji ce dirigovati veznim redom a tesko da se moze naci bolji od ovoga. Snjim i Cavaniem sam siguran da bi imali ekipu koja moze napasti sve frontove. Mozda cak i bez Cavania. Al to je pod pitanjem jer sve ovisi kako ce nasi napadaci biti sljedecu sezonu, pogotov Lux Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132424 Jeste, zato sto vecina tih kao sto su KDB, Lampard, Oscar, pa i Ramires koji je bolji kao CM nisu ustvari defanzivni vezni... (Luiz mora igrati u odbrani, jer je tu najbolji i najpotrebniji) Upravo tako bez veznjaka kap sto je De Rossi, mi necemo biti sposobni da se nosimo se sa konkurentskim nam ekipama u Engleskoj, pogledajte City imaju na tim pozicijama imaju Fernandinha i Tourea koji su sjajni razbiaci na sredini. U zadnjoj godini su nas su nas bas nadigravali, to sada moze biti samo izrazenije ako se ne pojaacamo u sredini. Ono sto hocu reci je da bez pojacanaj u vezi nemamo sanse za osvojiti PL. Dobar je Essien, i svima nam je veoma drag ali pitanje je moze li vise, Romeu nije kalibar za nas a Mikel nije taj razbijac. Vec 2 sezone se mi muciom sa tom vezom, nikako da dodje neko pravi ko je sposoban da poveze redove. Nismo mi dzaba lovili Modrica toliko dugo, dovedem je MEireles koji je iako nije neki veliki fudbalski znalac ali on znao odigrati dobro po potrebi i nejgova prodaja naravno zajedno sa odlaskom Essiena nas je znacajno unazadila prosle godine, od tada nam jos vise treba taj veznjak. Da jos dodam za Ramia, on jeste dobar i veoma pozrtvovan igrac koji moze odigrati na vise pozicija ali on nije ta spona na sredini koja ce nas ucvrstiti. De Rossi jeste kao sto sam vec rekao u prethodnom postu, bio bi sjajno pojacanje bez obzira na godine. Sa njim sa siguran da Roman ne bi pogrijesio. Slazem se sa Soxxom, on i Cavani i sto se mene tice ne treba niko vise. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132458 Konacno netko objektivan i realan na ovom forumu. Znaci do sada niko nije bio realan ni objektivan? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132489 Znaci do sada niko nije bio realan ni objektivan? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Po pitanju Mikela, a i juniora malo tko je realan. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132490 Po pitanju Mikela, a i juniora malo tko je realan. Kog juniora ? Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132494 Loftus Cheek sansu treba da dobije. Mozda ispadne na kraju najbolje moguce rjesenje. Kazem mozda. Jer ako ne budemo davali sanse nikad necemo ni znati. Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132538 Kog juniora ? opčenito svih. Ja ne znam otkud ljudima ovdje tolko optimizma i tolko očekivanja od juniora kad je realnost potpuno drugačija. Pa ako iz jedne cijele generacije ispliva samo jedna svjetska klasa to je ogroman uspjeh. A ja ovdje na forumu iz dana u dan čitam kako bi vi gurnuli u prvu postavu doslovno 11 igrača i još bi htjeli i rezultate. Možda imamo talente, ali od njih samo će 1-2 preživjet. Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132540 Ovde se slažem sa Villas Boasem, stvarno previše očekujete.. Vama je svaki klinac iz akademije budući najbolji igrač na svojoj poziciji. Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132541 Iako je offtopic, ja ocekujem samo da Islam Feruz i Kiwomya nesto urade iz akademije... Druga stvar je ovi sto igraju za rezerve kao sto su Ake, Loftus-Cheek i slicni, njih ne ubrajam u akademiju... Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132676 Budući da se Roma nije kvalificirala za Europu, predsjednik je izjavio da su svi na prodaju, tako da bi mogli i De Rossija kupit. http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-transfers-daniele-de-rossi-2022405 Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132678 I dalje nisam za, drag igrač i dobar ali jednostavno godine stižu a cena i dalje (pre)visoka Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132679 zasto su problem godine,makelele je kupljen za 16 miliona,doso kao matorac i pružio fantastične partije nema tu nekakvih glasina da smo povezani al ja bih ga rado gledao u plavom dresu ako se slučajno proda neki igrač Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132681 Kako Ginkel dodje ovaj nece 100% Otice Ginkel na posudbu poznavajuci nasu upravu. Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132682 Kako Ginkel dodje ovaj nece 100% kakve veze imaju ginkel i de rosi Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132687 Otice Ginkel na posudbu poznavajuci nasu upravu. Zbog toga se transfer i razvukao. Ginkel nije htio da dolazi ako nece dobiti dobru minutazu jer zeli na WC sljedece godine. Sta li su se dogovorili i kako? Dal vidi u njemu Mou igrraca koji moze igrati za nas dosta tekmi? Ili ipak ide na posudbu hmm kakve veze imaju ginkel i de rosi Njegov pradjed i De Rosiev djed prije barili picke skupa. Ginkel je CM a dns mnoge ekipe igraju bez pravo DM-a vec sa 2 CM-a. Lampard,Ramires,Mikel,Essien, Ginkel, Oscar/KDB (racunam jednog na toj poziciji) Naigrali smo se utakmica sa Lampard-Ramires vezom. Nadam se da i ja sebi ovo umisljam i dodje nam ova igracina, bas citam po twitteru da smo kao ponudili nesto. Nema boljeg igraca kojeg bi mogli uzeti za tu pozicijju. Neka je njemu 30 godina. 2-3 sezone i dosta nam. Do tad cemo naci pravo rjesenje za DM ;) Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132688 Neka je njemu 30 godina. 2-3 sezone i dosta nam. Do tad cemo naci pravo rjesenje za DM ;) Ako je suditi prema talijanima poput Maldinija i Costacurte on bi mogao igrati slijedećih 10 sezona :D Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132692 pa makelele je igrao za nas od 2003 do 2008 sve skupa čini mi se i više od 140 utkamica,neznam sad tačnu brojku ponovo kažem,nema nekih izvora da nas povezuju sa njim al eto subjektivno voleo bih ga videti u čelziju,mislim da bi tek onda došle do izražaja njegove sposobnosti,nemojte to da uzimate zdravo za gotovo,to za taj tviter stvarno neznam,nemam to i ne pratim,jedino kad vi izbacite nešto ovde tad i pogledam naravno sve to zavisi od toga šta će biti sa mikelom,više bih voleo da njega dovedu nego onog iz sevilje a to sa dva igrača u sredini ,sve zavisi od njihovih karakteristika i načina igre,sve je moguće ja pa nekako ipak volim da na terenu imam jednog defanzivnog veznog Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132723 I dalje nisam za, drag igrač i dobar ali jednostavno godine stižu a cena i dalje (pre)visoka ponuda je 10miliona, za ovakvog igrača i 20miliona je dobra cena, tip igrača kojeg smo izgubili odlaskom makelelea, a potreban nam je kao iz picke Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.