Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniele De Rossi (Italija, 1983)

Istaknuti odgovori

Citam sad,krenucemo sa poboljsanom ponudom od 12M â‚¬ ,nadam se uspjehu,rado bih gledao ovog igraca u plavom dresu.Necu ni da pricam kakve sposobnosti ima,plus sto se ladno moze prebaciti na poziciju stopera.Do 15M € se to isplati i bice veeeeeeeeeeeliko pojacanje ako dodje kod nas.

"De Rossi really likes Mourinho. Will he go to Chelsea? Don't know but he's a good player that everyone is talking about"

http://www.corrieredellosport.it/serie_a/roma/2013/07/04-327234/%C2%ABDe+Rossi+piace+a+Mou.+Nani-Roma%3F+Si+pu%C3%B2+fare%C2%BB

• Odgovori 125
  • Pregledi 11,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ili će sada napustiti Romu koja je ruku na srce smeće od kluba bez ijednog jedinog kvalitetnog igrača ili će strunuti do kraja tamo. Ja bih volio da ode.

Mislim da mu je vrijeme da  napusti Romu vise, ako sada ne ode nece nikad.

Svidja mi se ovo da se opet povezujemo samo neka dodje.

Ili će sada napustiti Romu koja je ruku na srce smeće od kluba bez ijednog jedinog kvalitetnog igrača ili će strunuti do kraja tamo. Ja bih volio da ode.

Totti, De Rossi, Mire, Lamela, Osvaldo, bio je i Stekelenburg, da stvarno nigdje kvalitetnog igrača.

Ovog mudonju treba dovesti, igračina je, kompletan vezni igrač. Istina ima 30 god, ali još 3-4 godine on može odigrat bez beda, ma nek 2 sezone odigra na njegovom nivou, milina.

Gdje nece biti milina,vecina ovdje slini sto nam Pirlo nije dosao i meni je isto zao sto nije,i sada bi ga rado vidjeli i sad evo imamo odlicnu sansu dovesti veoma veoma dobro potkovanog,iskusnog veznjaka za sicu love.Pirlo ima 34 i kakve partije pruza i pruzace,zasto onda glumiti budalu i ne dovesti ovog igraca.

The only official offer for Daniele De Rossi is from Chelsea but AS Roma are expecting a bid from PSG in the coming days (Tuttosport)

Daniele De Rossi turned down a move to Manchester City last year, but is open to a switch to Chelsea. (Mirror)

Chelsea will need to pay Daniele De Rossi £5.5million-a-year after to match his ASRoma wages. (Mirror)

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-transfer-news-daniele-de-2033639

Ne znam zasto vjerujete talijanskim medijima, za tog flopa Chelsea je navodno prije par sezona nudio 72 miliona, mislite da bi Roman dao zeleno svjetlo da se potpise igrac koji ima 30 godina?!

de Rossi, Jovetic, Cavani, Pjanic .....su igraci ciji klubovi ocajnicki zele da ih se rjese pa koriste "Chelsea" kao jednu vrstu marketinga da bi iste nekom uvalili!

de Rossi, , Cavani,.....su igraci ciji klubovi ocajnicki zele da ih se rjese pa koriste "Chelsea" kao jednu vrstu marketinga da bi iste nekom uvalili!

da zele da ih se rijese dali bi ih posto zasto,De Rosi je uz Xavi Alonsa najbolji zadnji vezni a o Cavaniu netreba trositi rijeci najbolji igrac u prosloj sezoni.

De Rossi nije i ne može biti flop. Volio bih da je istina da smo ponudili za njega pare jer je on vrhunski igrač i želim jednog takvog da dovedemo ovo ljeto.

Prije nekog vremena nisam bio bas za De Rossia ali kako vrijeme prolazi sve vise mi se sviđa njegov eventualni dolazak.

Mozda je vrijeme da posle svih onih mladih igraca dovedemo jednog iskusnog i dobrog igraca u sredini terena.Mislim da bi dobili dosta na širini jer moze da odigra na dosta pozicija u sredini terena.Među svim mladim igracima iskustvo nam sigurno moze samo pomoci.

29 godina, to su najbolje godine, pa nema 35 da netko kaže da je star.
Čovjek je svjetska klasa, a moglo bi ga se dovest za negdje 15 milijuna.
Ajd nek mi neko navede još nekog igrača svjetske klase da nije na zalazu karijere, a da ga se može dovesti za tak male pare.

Pa nama tu fali iskustva, fali nam igrac koji ce drzati sredinu terena neko poput Pirla u Juveu,Alonsa u Realu,Xavija u Barci i recimo Ballacka prije kod nas.

Ja samo za njegovo dovodjenje!

Treba nam jedan iskusni igrac, a pritom i nije nesto skup, 16 mil. nije puno.

Prodat Mikela za 18 m. i Oriola na pozajmnicu za 1 m. i u plusu smo!(dve muve jednim udarcem)

Pokriva vise pozicija, zeljan dolaska kod nas,  samo da ga pozovemo.

Ajde Romane.

Da ovaj Trebevic nije svratio do Caeta po malo droge . De Rossia , Pjanica , Jovetica i Cavania se timovi zele rijesiti ? Ja koliko pratim fudbal ove igrace zeli pola svijeta (posebno Cavania , Italijanski velikani se otimaju za Jovetica ) . 

De Rossia je prije par godina i Real i Milan i Juve i Chelsea i Manchester trazili i nudili pravo bogastvo , ali on je ostao vjeran Vucici jer je zelio postati nesto kao Totti . Naravno tada je Roma bila mnogo jaca nego sada i imali su plan za buducnost . De Rossi se razocarao i zato zeli ici . 29 godina najbolje igracke godine , moze jos najmanje 3-4 sezone odigrati na vrhunskom nivou . Ne bi bio previse skup (kazem previse jer se sada za cisti prosjek da 20-25 mil € a to De Rossi sigurno nije .)   
Vezni red nam je veoma mlad i jedan ovako iskusan igrac ( i po godinama ali i po fudbalskom iskustvu odigrao je bezbroj utakmica i za Romu i za Italijansku reprezentaciju ) bi dosao kao budali samar .  

Za De Rossia sam u svaki dio dana i noci . 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.