Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mario Gómez (Njemačka, 1985)

Istaknuti odgovori

http://u.goal.com/192700/192780hp2.jpg

Njemacki portali su se raspisali kako smo zainteresovani za njega. Nasi ljudi su se culi vec sa njegovim covjekom, ako je vjerovati Bildu.

Mario Gomez's appearances and goals stats since joining Munich:

Appearances - Goals

09/10 - 45           14

10/11 - 45           39

11/12 - 52           41

12/13 - 30           17

Total: 172           111

25 goals in 58 appearances for Germany

Sta mislite?

192780hp2.jpg

Njemacki portali su se raspisali kako smo zainteresovani za njega. Nasi ljudi su se culi vec sa njegovim covjekom, ako je vjerovati Bildu.

Mario Gomez's appearances and goals stats since joining Munich:

Appearances - Goals

09/10 - 45           14

10/11 - 45           39

11/12 - 52           41

12/13 - 30           17

Total: 172           111

25 goals in 58 appearances for Germany

Sta mislite?

NE NE NE. DA za 10-15 milki

Bolje Torres da ostane iako bi sve dao da ode, on je mnogo bolji od ovoga. Gomez postize golove sa tacne, to moze u Bayernu gdje sve akcije zavrsavaju na njemu ovdje ne. Napadac nam je potreban prijeko ali ako ce on biti taj, jedno veliko NE.

Mandzo je izmislio fudbal za njega.

Gomez je oportunista. Ne krece se mnogo, slabo radi za tim, ali kad dobije loptu, zna da je smesti gde treba.

Opisao bih ga kao losiju verziju Inzaghia. Sto znaci da tim mora biti dovoljno dobar i da kreira sanse za njega.  Ako tim zakaze, on je malo toga u stanju da uradi sam. 

Isto kao i za Higuaina, ako se zeli dati sansa Lukaku-u, Gomez i nije tako lose resenje. Naravno, za neku razumnu cenu. 

• Autor

https://www.youtube.com/watch?v=C36Dsdl8TyU

Yeb ti to, nasi napadaci ne daju ni na tanjire/tacne golove.

Ako su ti tanjiri ko ovi gore na klipu svaka njemu cast onda.

Vjerujem da bi Maria mogli dobiti za manju cijenu nego ove sa transfermarkta.

Bayern moguce da uzme Lewandowskog. Pa kakva god ponuda da dodje dobro bi im bilo da se rijese gomeza.

Sve ste rekli o Gomezu (kakav je tip igrača) i tu se nema što dodati. Mogu samo reći da osobno ne bih volio da on bude TA špica koju ćemo dovesti. Njegove brojke ne govore u prilog takvom mišljenju, ali jednostavno smatram da njemu fali par stvari da bude kalibar za Chelsea.

Lukaku+Gomez+Demba prihvacam.
Gomez+Demba+Torres ni pod razno.Znaci da nam sezona ovisi o Gomezu,nikako.Samo ako ce se mijenjati sa Lukakuom,onda da.

Teoriju da mu treba extra ekipa iza ledja u pobijaju 63 gola u 121 utakmici za ekipu STUTTGARTA.

U Stutgartu ga nisam pratio, ali u Bayern se jedva uklopio. Cak je jedno vreme bio prebacen u mladi tim Bavaraca. 

Morali su da izmene nacin igre, tj da je podrede njemu, da bi izvukli njegov potencijal odnosno vratili ulozeno. 

Ako je toliko dobar što ga Bayern ne zadrži? Mi uvijek nečije otpatke kupimo. Treba dovesti igrača kojem će biti čast što prelazi u bolji klub i kojeg će bivši klub na svaki način pokušati zadržati. To su Falcao, Cavani i tako ti kojima je napredak preći u CFC. A ne napadač poput Gomeza koji je otpisan u Bayernu.

u slucaju da ne dođe falcao ili vacani bio bi dobar gomez.jos je on dobar iako ga je sada mandžo zasjenio.ali on zna zabiti gol i to chelseaju treba.sjetite se kako je trpao prije mandžinog dolaska i na europskom prvenstvu.

Nije smeće od igrača, daleko od toga jer smeće od igrača ne bi zabilo golova koliko i on... Ali da je on centarfor kakav nama treba e pa nije ni to... 

• Autor

Ovako da par stvari kazem.

Ne mozes ga nazivati Bayernovim otpatkom i Sturridge je osao ko nas otpadak pa razvaljuje u luzerpulu.

Nije mi prvi izbor ali ako ne dovedemo nekoga od ovih "Falcao,Cavani,Lewandowski, ili koga jos ocekujemo, nesto sam zbunjen" onda Gomeza podhitno.

Ko sto gledam da ce Cavani u City, Lewa u FCB a Falcao nam preostaje. Njega ce utrpati gdje para bude.

Ono sto ocekujem za sljedecu sezonu jeste "Novi napadac" "Lukaku" i "Torres/Ba" (znaci jedan od njih da nas napusti)

@Diablo, Cavani evo bas danas stigao. 1 januar :D i ne zabije cityu hamelj. :D

Nije smeće od igrača, daleko od toga jer smeće od igrača ne bi zabilo golova koliko i on... Ali da je on centarfor kakav nama treba e pa nije ni to... 

a kakav nama treba napadac?

a kakav nama treba napadac?

Neki koji viÅ¡e sudjeluje u igri.. Tipa Cavani, Falcao, neki koji može odlučit sam utakmicu a ne da ovisi o momčadi.. 

falcao, lewa, cavani. svi su oni trkači i rade za momčad. znate da mou voli i preferira napadače koji mogu obavljati i obrambene zadatke( i ja takoÄ‘er) a gomez nije jedan od njih i ja ga nebi volio viditi u CFC. 

Mnogo puta ove sezone nam se desilo da napadaci dobijaju upotrebljive lopte ali ne znaju to iskoristiti , to nam se s Gomezom u ekipi ne bi sigurno desavalo .  
Ali stoji sve ostalo navedeno , da nije trkac , previse ovisi o igracima iza sebe i ostalo nabrojano .  

PS: Ja njega nikad nisam vidio da je predriblao 2 igraca ili da je dao go izvan 16-erca :P 

Nešto se počeo više trudit i trčat nego prije, tko gleda Bayern zna to, vjerojatno da se izbori pored Mandže za mjesto jer Mandžo trči ko lud, ali sve i da ne trči, on je u 1217 minuta (13 punih utakmica od 90.minuta) zabio 17 golova dok je Torres u 4843 minute (53 pune utakmice od 90 minuta) zabio 22 gola

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.