22. maj 2013.13 god. Autor comment_124622 Drogba nam je postavio visoke standarde. Inace Drogba mi nije isto toliko trcao, pravio presing. Recimo Torres vise trci. Ali dzaba sve kad ti neces nista utrpati. Kazem, ako ne bude nista od Falcaoa,Cavania,Lewe. Gomez onda dobro dodje. Imamo takvu ekipu koja ce ga moci uposliti. Gomez ima dobar njuh za pobjeci defanzivnoj liniji + taj njegov finis. Torresa mozemo prodat za 20+ mil vjerovatno. i tim parama kupit Maria. Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124624 Drogba nam je postavio visoke standarde. Inace Drogba mi nije isto toliko trcao, pravio presing. Recimo Torres vise trci. Ali dzaba sve kad ti neces nista utrpati. Kazem, ako ne bude nista od Falcaoa,Cavania,Lewe. Gomez onda dobro dodje. Imamo takvu ekipu koja ce ga moci uposliti. Gomez ima dobar njuh za pobjeci defanzivnoj liniji + taj njegov finis. Torresa mozemo prodat za 20+ mil vjerovatno. i tim parama kupit Maria. drogba nije pravio presing i nije trÄao????????? na kojeg drogbu ti misliÅ¡??? Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124672 Drogba nam je postavio visoke standarde. Inace Drogba mi nije isto toliko trcao, pravio presing. Recimo Torres vise trci. Ali dzaba sve kad ti neces nista utrpati. Kazem, ako ne bude nista od Falcaoa,Cavania,Lewe. Gomez onda dobro dodje. Imamo takvu ekipu koja ce ga moci uposliti. Gomez ima dobar njuh za pobjeci defanzivnoj liniji + taj njegov finis. Torresa mozemo prodat za 20+ mil vjerovatno. i tim parama kupit Maria. Kada je Gomez dao gol izvan sesnaesterca ? Kada je predriblao 2 igraca ? [media]http://www.youtube.com/watch?v=73PUPD6NSDo[/media] [media]http://www.youtube.com/watch?v=9aXaeQ0p58c[/media] Prijavi
23. maj 2013.13 god. Autor comment_124674 Pa nije to covjek odluke al je golgeter. I necu sad da trazim njegove golove. Mi zadnju sezonu igramo i bez covjeka odluke i golgetera. Tako da golgeter koliko-toliko bi popravio situaciju. Vi bi radije sa Torresom ostali. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124702 ja mislim da je on prestar, da se daju toliki novci za njega! Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124768 Neki koji viÅ¡e sudjeluje u igri.. Tipa Cavani, Falcao, neki koji može odluÄit sam utakmicu a ne da ovisi o momÄadi.. Ali mislim da nema potrebe da napadac radi neznam sto...jer imamo odlican vezni red koji moze dobro uposliti napadaca a on to treba iskoristiti i zabiti.Volio bih i ja Falcaa,cavania ili lewandovskog ali ako oni ne doÄ‘u dobar bi bio i gomez.dobar je realizator.a sjeti se koliko je torres upropastio zavrsnica i kada su mu dali loptu ''na tacnu''. Prijavi
6. juni 2013.13 god. Autor comment_127760 Uli Ferber, Mario Gomez's agent: "As far as I am concerned, Mario will definitely be leaving Bayern Munich this summer" (Kicker) Ne spominjemo se vise sa njim. Nego anketa mi simpaticna 33 posto bi ga dovelo, 33 nebi, 33 neutralno :D Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127763 Gomez je igrac koji bi se snasao u Italiji.U Engleskoj ni pod razno. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127771 usporedbe s drogbom su sulude, jedan je drogba... gomez je odliÄan napadaÄ i radi ono Å¡to je najvažnije za napadaÄa, zabija, sve ovo ostalo je ne bitno, po meni definitivno jedan od mogućih pojaÄanja je i on, u svakom sluÄaju treba nam napadaÄ jer se u torresa ne možemo pouzdat Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127785 Dati 35 milijuna za nekoga tko je rezerva za mene je glupost. Ako ne mogu Cavani ili Lewandowski,prije bi Džeku zbog iskustva u Engleskoj. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127796 Bilo ko samo ne on, radi se o igracu koji samo ceka loptu. Mislim da nam takav ne treba, mnogo bi se bolje uklopio Dzeko a Cavania da i ne pominjem. On ne moze u istu recenicu sa Gomezom. Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128383 Gomez i Modric su igraci koja nebih nikako volio da dodju u Chelsea Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129548 Gomez izgleda svi traze, samo nama ne valja :D The future of Bayern Munich forward Mario Gomez is a hot topic in Germany. Bildsays that Manchester City and Chelsea are keen on Gomez, along with Juventus andNapoli, but it is reported that Fiorentina are offering the highest salary, even if they are still struggling to put up a sufficient bid to Bayern. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129552 Bolje ostati na torresu, nego da se ovaj kupi... Npr. Bony je Cavani za Gomeza. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129560 Bony je kralj napadaÄa, tako da je naravno puno bolji izbor od Gomeza tu nema dvojbe diablo :D Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129613 Bony je kralj napadaÄa, tako da je naravno puno bolji izbor od Gomeza tu nema dvojbe diablo :D Ti si suvise zaljubljen u Bonya, ali tako je kako je :D Prijavi
20. juli 2014.12 god. comment_181508 Evo gledam na Sky Italia ovo 24 sata sportske vijesti Å¡to ima jer mi se ne da spavati. I neÅ¡to se spominje da bi Gomez mogao u Chelsea doći ako se Lukaku na kraju ipak proda :/ Nemojte me osuÄ‘ivati ako sam Å¡ta pogreÅ¡no skužio, ipak sam talijanski uÄio svega pola godine. Prijavi
20. juli 2014.12 god. comment_181561 Cae, prestani da lažeš ovaj napaćeni narod, nemaš to pravo :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.