Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mario Gómez (Njemačka, 1985)

Istaknuti odgovori

• Autor

Drogba nam je postavio visoke standarde.

Inace Drogba mi nije isto toliko trcao, pravio presing. Recimo Torres vise trci.

Ali dzaba sve kad ti neces nista utrpati.

Kazem, ako ne bude nista od Falcaoa,Cavania,Lewe. Gomez onda dobro dodje.

Imamo takvu ekipu koja ce ga moci uposliti. Gomez ima dobar njuh za pobjeci defanzivnoj liniji + taj njegov finis. Torresa mozemo prodat za 20+ mil vjerovatno. i tim parama kupit Maria.

Inace Drogba mi nije isto toliko trcao, pravio presing. Recimo Torres vise trci.

Imamo takvu ekipu koja ce ga moci uposliti. Gomez ima dobar njuh za pobjeci defanzivnoj liniji + taj njegov finis. Torresa mozemo prodat za 20+ mil vjerovatno. i tim parama kupit Maria.

drogba nije pravio presing i nije trčao????????? na kojeg drogbu ti misliš???

Kada je Gomez dao gol izvan sesnaesterca ? Kada je predriblao 2 igraca ? 
[media]http://www.youtube.com/watch?v=73PUPD6NSDo[/media] 
[media]http://www.youtube.com/watch?v=9aXaeQ0p58c[/media]

• Autor

Pa nije to covjek odluke al je golgeter. I necu sad da trazim njegove golove.

Mi zadnju sezonu igramo i bez covjeka odluke i golgetera. Tako da golgeter koliko-toliko bi popravio situaciju. Vi bi radije sa Torresom ostali.

Neki koji viÅ¡e sudjeluje u igri.. Tipa Cavani, Falcao, neki koji može odlučit sam utakmicu a ne da ovisi o momčadi.. 

Ali mislim da nema potrebe da napadac radi neznam sto...jer imamo odlican vezni red koji moze dobro uposliti napadaca a on to treba iskoristiti i zabiti.Volio bih i ja Falcaa,cavania ili lewandovskog ali ako oni ne dođu dobar bi bio i gomez.dobar je realizator.a sjeti se koliko je torres upropastio zavrsnica i kada su mu dali loptu ''na tacnu''.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Uli Ferber, Mario Gomez's agent: "As far as I am concerned, Mario will definitely be leaving Bayern Munich this summer" (Kicker)

Ne spominjemo se vise sa njim.

Nego anketa mi simpaticna 33 posto bi ga dovelo, 33 nebi, 33 neutralno :D

usporedbe s drogbom su sulude, jedan je drogba...

gomez je odličan napadač i radi ono što je najvažnije za napadača, zabija, sve ovo ostalo je ne bitno, po meni definitivno jedan od mogućih pojačanja je i on, u svakom slučaju treba nam napadač jer se u torresa ne možemo pouzdat

Bilo ko samo ne on, radi se o igracu koji samo ceka loptu. Mislim da nam takav ne treba, mnogo bi se bolje uklopio Dzeko a Cavania da i ne pominjem. On ne moze u istu recenicu sa Gomezom.

Gomez izgleda svi traze, samo nama ne valja :D

7ff9e7b7-d854-4a13-8c1b-fca855ff8fbd.jpg
The future of Bayern Munich forward Mario Gomez is a hot topic in Germany. Bildsays that Manchester City and Chelsea are keen on Gomez, along with Juventus andNapoli, but it is reported that Fiorentina are offering the highest salary, even if they are still struggling to put up a sufficient bid to Bayern.
  • 1 godina kasnije...

Evo gledam na Sky Italia ovo 24 sata sportske vijesti što ima jer mi se ne da spavati.

I nešto se spominje da bi Gomez mogao u Chelsea doći ako se Lukaku na kraju ipak proda :/ Nemojte me osuđivati ako sam šta pogrešno skužio, ipak sam talijanski učio svega pola godine.

• Adi mijenja naslov u Mario Gómez (Njemačka, 1985)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.