Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34 - Manchester United 0 : 1 Chelsea (05.05. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 68
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Izgleda da je Hazard povrijedjen..

Znaci na klupi uopste nemamo nekog korisnog igraca koji moze ucini prevagu ili iznenaditi u nastavku utakmice...

Ne ocekujem pobjedu, ocekujem poraz ili u najboljem slučaju čudo = remi, jer kad sa klupe udju svjezi igraci Kagawa, Rooney, Hernandez ima da nas razbiju a mi se ne mozemo cijelu utakmicu braniti sa istim igracima niti mozemo nesto uciniti sa Benyounom i Torresom ako udju.

Da vidimo je li Moses za velike utakmicu, u odličnoj je formi i zaslužuje da igra. Cmon bluz

• Autor

Kako je Moses maloprije opucao prema Međunarodnoj svemirskoj postaji. Odmah sam se sjetio Kaloua i Maloude prošle sezone.

Chelsea ima inicijativu, ali ovaj Webb pomalo serucka. Prekršaj nad Mosesom, čist prekrašj. A on maše glavom kao da nije. Šta reći na ovo?

Oscar totalno izgubljen. Da li je on po vama bio pogrešan transfer?

Kako je Moses maloprije opucao prema Međunarodnoj svemirskoj postaji. Odmah sam se sjetio Kaloua i Maloude prošle sezone.

Chelsea ima inicijativu, ali ovaj Webb pomalo serucka. Prekršaj nad Mosesom, čist prekrašj. A on maše glavom kao da nije. Šta reći na ovo?

Oscar totalno izgubljen. Da li je on po vama bio pogrešan transfer?

=))

Nadam se da se zajebavas..
Kako to tako ? Momak odigra jednu odlicnu utakmicu dizete ga u nebesa,sljedeca malo losija i odma se postavljaju ovakva pitanja..
E svasta.

Ajde Mata majku mu,probaj desnom jednom u zivotu.Da li je moguce da 99% kontakta sa loptom mora da bude levom nogom.

• Autor

Kako smo pali u izvođenju kornera. 50 za gol treba, a nekad je trebao jedan.

GOOOOOOOOOOOOOL! JUAN MATA. Sada autobus parkirati u 16terac i brojati minute do kraja

Ne moze se bez Ramiza ovo dobiti. 

Kakvo hirusko oduzimanje lopte, a onda trk napred i "predasistencija" Oscaru. 

Svaka cast momcima. LS je blizu !!!

Ma Luiz je kralj, da se nije izgalamio da Webba ono kod gola bi bio faul nad Runijem :D

pohvale za momke odigrali su zrelo i borili se do samog kraja,sada pobijediti Totenham i osigurati ligu prvaka,moram pohvaiti Ramiresa bio je izvanredan kod oduzimanja lopte za gol,sudjenje je bilo opet na strani Mancester Utd sve do onog crvenog kartona od kretena Rafaela,konacno da i Benitez malo pokusa s dva napadaca i urodilo je plodom jer je Moses bio zreo za izmjene ali naravno najvaznije iz svega ovoga su bodovi.

944781_644877935526935_1170620567_n.jpg

Dobro odigrano i 3 vrlo važna boda su u džepu. Sad to treba potvrditi pobjedom u srijedu nad Kokoškama pa onda odmoriti najvažnije igrače protiv Ville da budu spremniji za Benficu.

sudjenje ocajno....faul daje Manchesteru,nama ne svira. Zacudio me crveni totalno,nisam ga ocekivao. Nekako je utakmica bila smor,bar meni,jos kada sam video da nema Edena ni na klupi,tek sam se onda smorio,klupa nam je ocajna i to je blaga rec, a gledaj ti dragulje na pozajmicama (Lukaku,De Bruyne, Piazon) jbt,a mi imamo klupu sa Benayounom..ccc... Drago mi je sto je Ake dobio sansu malo da se kali,valjda ce i sledece sezone dobiti sansu.  

Iznese lik na SK zanimljiv podatak, ManU nije dobio nijedan crveni karton (do danas) tokom sezone, a i nijedan penal nije sviran protiv njih, zanimljivo.

Sve u svemu vredna 3 boda, zlata vredna u borbi za LS. Ako izvucemo povoljan rezultat u sredu,mi smo na konju zadnja 2 kola. Mati bravo za gol, Luizu za glumu :D (kako se smejao kada je lezao), Ramiju za trcanje i trud, jeste trapav,ali sluzi nas samo tako. Ostatku ekipe bravo za borbu,steta sto Lamps nije zabio,bas mi je krivo u pm. 

Svaka cast momcima na velikoj smirenosti i strpljenju. Dosli smo na svoje na kraju, potpuno zasluzeno. Ova pobjeda je vrijedna 6 bodova - ponovo smo treci i neka komsije po cijeli dan gledaju tabelu i racunaju kako i sta, FAchesteru smo smanjili sansu za obaranjem naseg rekorda po broju bodova. 

Uf, nek smo dobili. Majku im njihovu, vidjelo se da im je stalo i da su htjeli pobijediti. Al neće moći ove noći. ;)

Kakvo je bodovno stanje, koliko još treba za LŠ ?

Webb je sudio očajno, ali ipak dobro je procijenio situaciju za crveni karton, to nisam očekivao, stvarno me iznenadio. Svaka čast dečkima, zasluženo su dobili i uzeli zlata vrijedna 3 boda, kad bi dobili Tottenham u srijedu ne bi ni 2. mjesto bilo tako daleko, sada nam bježi 4 boda

Edit: ipak je daleko, oni igraju još kući sa WBA i Norwichem, a idu u goste Readingu, tako ništa od 2. mjesta, ali za 3. je sve u našim nogama :)

Hvala dragom Bogu za veliku pobjedu na dan danasnji.Veoma vazna pobjeda, idemo dalje Bluesi,jos pobijediti Spurse i sigurno smo u LS iduce sezone.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.