Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34 - Manchester United 0 : 1 Chelsea (05.05. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 68
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Samo hrabro pa sta bude...i dobro se paziti prvih 10-15 minuta utakmice jer je nas protiv Manchestera mnogo puta lose otvaranje utakmice kostalo bodova.

Upravu si ;)

i ako je nevazna utakmica za njih oni ce ici kao i dosad igrati da nas pobijede jer pobjeda nad nama je uvijek slatka,nadam se da ce nasi igraci biti na visokm nivou i ostvariti povoljan rezultat.

Mogu nas dobiti jedino na ocajno sudjenje,po nas. Iako u zadnje vreme redovno bude X ili pobeda ManU-a, vecina duela je dobijena uz pomoc sudija. Ocekujem da rastave Manchester na proste delove,vreme je za naplatu svega. A kao sto kaze King,moramo se prvih minuta stisnuti,jer su oni upravo u prvim minutama postizali prednost. Ocekujem madjionicare iz tria MAZACAR na delu,dirigenta Lamparda i njegov pogodak. Terry-a u srcu odbrane, Statisticki najjaci smo i retko gubimo kada su kapiten i zamenik kapitena na terenu,oni su neophodni. 

Sastav:

Cech

Bane   Cahil   Terry    A.Cole

Luiz     Lampard

Mazacar

BA

Ja bi Luiza na zadnjem veznom

Bane-Cahill-Terry-Cole

-----Ramires-Luiz
---Mata-Oscar-Eden
--------DEMBA-------

Mogu nas dobiti jedino na ocajno sudjenje,po nas. Iako u zadnje vreme redovno bude X ili pobeda ManU-a, vecina duela je dobijena uz pomoc sudija. Ocekujem da rastave Manchester na proste delove,vreme je za naplatu svega. A kao sto kaze King,moramo se prvih minuta stisnuti,jer su oni upravo u prvim minutama postizali prednost. Ocekujem madjionicare iz tria MAZACAR na delu,dirigenta Lamparda i njegov pogodak. Terry-a u srcu odbrane, Statisticki najjaci smo i retko gubimo kada su kapiten i zamenik kapitena na terenu,oni su neophodni. 

Sastav:

Cech

Luiz     Lampard

Mazacar

BA

Svaka cast za sastav i za ovo sto si napisao,slazem se u potpunosti.Cuo sam da ce suditi Web.Nevjerovatno kako njega mogu staviti da sudi kad se zna da sudi za manchester i da nas je vec jednom sjebo.Samo da benitezu dođe u glavu nesto pa da shvati da mora stavljati terrya i lamparda u prvi sastav bar ovih malo utakmica sto je preostalo.

Ma to momci prvi put od kako sam na forumu da je anketa 100% pozitiva,to je taj duh idemo po pobjedu i sutra da se lijepo to odigra....ocekujem standardan sastav sa Luizom u sredini ;)

Sastav:

Cech

Luiz     Lampard

Mazacar

BA

Volio bih ovakav sastavm al vjeurjem da ce ramires od prve te da ce biti ili stoperi "Luiz i Cahill/Terry" a veza Ramiz i frankie ili Luiz i ramires vezni a lamps na klupi..

Sta god, zao ce mi biti i lamparda i ramiresa. A najgore bi mi bilo kad luiza nebih vidio na DMF-u. Jer treba ga forsirat dok ga sut ide :DDD

Ma bit će Ramires-Mikel u vezi, također mislim da će konačno Terry zaigrat u jačoj tekmi, vjerovatno partner će mu bit Luiz ili Bane.

Ba 100% u prvoj.

Strah me za rezultat, nešto sam posebno skeptičan pred sutrašnji meč.

Uopste se ne brinem kako cemo odigrati nego kako ce nam suditi.

Ma bit će Ramires-Mikel u vezi, također mislim da će konačno Terry zaigrat u jačoj tekmi, vjerovatno partner će mu bit Luiz ili Bane.

Ba 100% u prvoj.

Strah me za rezultat, nešto sam posebno skeptičan pred sutrašnji meč.

Ja bih to ovako postavio.

704841_Chelsea.jpg

Ne moze se bez Ramiza ovo dobiti. Koliko god da je trapav, njegov rad na sredini terena je nemerljiv. 

• Autor

Može li mi netko ovdje postaviti statistiku pobjeda/remija/poraza naših utakmica u prvenstvu koje igramo u terminu nedjelja u 17h? Nešto mi se čini da uglavnom tu budu nepovoljni rezultati :/

Evo Cae

9 Sun,   28.10.2012  17:00  H  985k.pngManchester United  2:3

11 Sun, 11.11.2012  17:00  H  31k.pngFC Liverpool  1:1

13 Sun, 25.11.2012  17:00  H  281k.pngManchester City  0:0

18 Sun, 23.12.2012  17:00  H  405k.pngAston Villa  8:0

30 Sun, 17.03.2013  17:00  H  379k.pngWest Ham United 2:0

34 Sun, 21.04.2013  17:00  A  31k.pngFC Liverpool  2:2

Ukupno 6 utakmica : 2 pobjede, 3 remija i 1 poraz.

---cech---

-azpi-bane/cahill-terry-cole--

------luiz--lampard/ramiz-

--mata--oscar--hazard

---almighty Demba Ba---

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.