Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33 - Chelsea 2 : 0 Swansea (28.04. ned)

Istaknuti odgovori

Rutinski . 

Moglo je biti i ubjedljivije . Lamps pogodio ja odma' zadovoljan . Do kraja jos 2 gola . 
Mata se ispromasio za rodjendan :D Vorm sve poskidao Dembi .  

3.smo barem na kratko . 

zadovoljan sam prikazanim u ovoj utakmice,velika stvar je sto smo dali golove vec u prvom poluvremenu i imali vodstvo jer smo u drugom igrali bez pritiska i igrali koliko nama odgovara,ulazak Lamparda je promijenio tok utakmice poceli smo stvarati prilike i zasluzeno slavili,nasi igraci u odbrani su napravili veliki posao i nisu dopustili Swanseu da stvara prilike za gol.

meni se svidio najviše presing u prvom poluvremenu. ali su se nakon nekoliko ispuhali ko da igraju protiv nekog jačeg. vidi se da treba poraditi malo. a stara boljka o povlačenju nakon vodstva ostala, al sreća neznaju iskoristiti. demba, luiz dobri. 

Mozda i "najrutinskija" pobjeda otkad je FSW tu.

Joj najviše mi je žao što ne uđe onda od Dembe na asistenciju Čeha, kako bi to moćno izgledalo B-)

Lampard ponovo pokazao koliko znači klubu.

Da ga hoće nanoooooo, da ga hoće naniceeeeeeeeee, da ga hoće zabit Frankie jooooooj nano naniceeeeeee 

I prozvo sam ga. Bravo majstore naš !

Jos da nama ne otkine bodove bit ce milina :D

Ne moze nama ManU na cist nacin da otkine bodove,samo na prljav,pa se nadam da ce biti sudjenje fer i to je to. 3 mesto je nase. Velika radost na kraju sezone za navijace. 

-odlazi FSW

- dolazi doktor

- Frenk potpisuje novi ugovor

- ova sezona mucenja je zavrsena

- izborili smo LS

- uzeli LE

Ima dosta materijala za radovanje na kraju sezone,samo sto je moglo biti jos puno,puno uspesnije,ali sta sad. Nisam gledao utakmicu,ali ima sada repriza u 11 i 15 na Sportklubu. Vredelo bi pogledati,ako dozvole obaveze.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.