Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals - Chelsea 1 : 2 Man. City (14.04. ned)

17 članova je glasalo

1. 1.

• Da, bit Ä?e to pobjeda u 90 minuta
      62%
      10
    • Da, bit Ä?e prolaz na produžetke i/ili penale
      31%
      5
    • Ne, Manchester City prolazi pobjedom u 90 minuta ili u produžecima i/ili penalima
      6%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Mata i Oscar jedu govna

Mata se lijepo lagano šeće po terenu...izgubi loptu, ai šta bi se bar potrudio potrčati da ju vrati

Oscar je doktor beskorisnosti...često gubi lopte, a i ne može ništa korisno uraditi...ili ga stavi na CM pa probaj, ili na klupu jer s ovakvom igrom na krilu nema šta tražiti

Mikel odigro ko kurčina

od Azpija mi se prisere kad vidim one njegove hopeless ubačaje

obranom sam generalno zadovoljan iako su možda griješili kod golova, trebalo bi snimke pogledati

žalosno je vidjeti takvu ekipu punu mekušaca kojoj je ne znam šta potrebno da bi se motivirala...

• Odgovori 93
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja Oskara mnogo gotivim,ima mnogo potencijala u njemu ,ali ovo danas sto je odigrao,to Bogu plakati...Svaka cast Dembi za gol.

Vjerovatno smo izgubili zato što sam ja odlučio pogledati utakmicu. A ne zbog najnesrčanijeg nastupa Chelseajeve ekipe na Wembleyu. Sramota, cijela sezona je velika sramota i ljaga koju su bacili na ovaj klub skidanjem Robbieja i postavljanjem FSW-a teško da će ikad biti saprana.

Momci su se poderali u drugom poluvremenu, zadnji atom snage su dali ne bi li promijenili rezultat, ali nije islo. Ne volim pricati o sudiji ali onaj Aguerov start je crveni ko vrata. Bice cudno finale bez nas, ali i to se moralo desiti, naravno, u ovoj sezoni u kojoj se malo cega dobrog desava. Jos malo vise od mjesec dana torture i doci ce kraj.

Drugo poluvrijeme je malo bolje bilo,poslije datog gola one sanse smo morali iskoristiti,pribojavao sam se da je to bilo sve sto ce uraditi i da su tad morali dati drugi,i na kraju i bi tako.Idemo dalje.

P.S.Vide ovog hobita iznad,ee jadan ne bio vidicemo se iduce sezone pa ce biti drugacija prica.

Ma jeebem im mater svima u cmar! i sudiji i cityu i sejku i manciniu.. A jebo ga led pogotovo pantilmajmunu.

Dobro, znamo da je Foy kretenčina ali imamo mi većih govana u našem klubu. Da se zapitate gdje su bili naši prvih sat vremena igre, možda je to bolje...

Bili smo tamo gde nas je Siti postavio.Oni su diktirali sve.Da nisu dali drugi gol onda kad su ga dali,garantujem da bi se nasa tuga od igre gledala i duze.Ali avaj...

nije mi nimalo krivo sto smo izgubili, katastrofalno su igrali, dzaba im sad sve, mislio sam da ce man utd biti nasa najveca prepreka, pobjedili smo ih, ali izgubili protiv Citya, da su se bar imalo trudili, nebih zalio, ovako samo cekati da ova sezona sto prije zavrsi

nista me vise ne moze iznenaditi, nakon osvajanja lige sampiona, otkaza mattea, i postavljanja onog fat spanish twat.a

Agueru jebem mater glupu !
Picka mu materina retardirana.Kreten Argentinski se nas'o kurcit.Sto ga Luiz nije nabio jednom da vidi gdje je dosao.
Nije ti ovo Spanija konju glupi.
Joooj sto mi ovakvi kreteni dignu pritisak jebem ti groma.
I onaj Kompany je nevidjeni kreten.

Na stranu sto smo kurac od ekipe i ne mozemo jebeni City pobijedit.Pa nisu Bayern jebem vam vasu igru.

Da se igralo cijelu utakmicu kao zadnjih pola sata ne bi ništa reko, a ovako sranje. Bolji su bili, Aguero je razbijao obranu, Yaya prođe kako oće. Oscar, Hazard pa i Mata više manje ništa, Mikel naravno ništa, Ramis se kao nešto trudio, Bertrand opet ništa, Bane je bio solidan, samo što mi nije jasno zašto nije igrao Terry, Azpili je bio malo u kurcu al je imao bar nekoliko centrašuteva kako treba, Luiz li-la, solidan slobodnjak je bio, Torres, solidan, samo je trebo past kad ga je Kompany vuko i bio bi penal, Demba vrlo dobar, Cech je skinio šta je mogao

Da se igralo cijelu utakmicu kao zadnjih pola sata ne bi ništa reko, a ovako sranje. Bolji su bili, Aguero je razbijao obranu, Yaya prođe kako oće. Oscar, Hazard pa i Mata više manje ništa, Mikel naravno ništa, Ramis se kao nešto trudio, Bertrand opet ništa, Bane je bio solidan, samo što mi nije jasno zašto nije igrao Terry, Azpili je bio malo u kurcu al je imao bar nekoliko centrašuteva kako treba, Luiz li-la, solidan slobodnjak je bio, Torres, solidan, samo je trebo past kad ga je Kompany vuko i bio bi penal, Demba vrlo dobar, Cech je skinio šta je mogao

:-O  :-O

Momak je bas odigrao odlicno.

zalosna predstava prvih sat vremena,kao sto vec rekoh,kao pilici su igrali,nista duel igra,sve u rukavicama,kao da su juce fudbal poceli igrati. Posle toga BUM, inicijativa,tvrdoca,ulazak u duel, pokusaji,"bezobrazluk " onaj kakav je City imao do tada. Razocarao me je Aguero stvarno,jedan od mojih omiljenih napadaca,bezobrazno udaranje i podmukao potez do zla Boga. Zabaleta- tek je on prljavac onaj odvratni,sugavi. Bar da ga je neko zestoto odalamio da se vrti 3 dana u krug. Imali smo inicijativu,ali bez prave sanse (osim ona od Dembe). Demba macka opet zabio vanserijsku golcinu,starno je majstor za ove situacije. Torres me opet iznenadio kretanjem,borbenoscu,zeljom za igrom. 

Ne znam sta je bila prepreka za odigrati celu utakmicu kao poslednjih pola sata meca? Umor? Ne prihvatam,onda bi bilo obrnuto, prvo ekstra igra,drugo ocaj...dakle umor nije opravdanje.

Sudija, mislim da je mogao da svira bar 10 faulova vise na utakmici,pustao je i sta treba i sta ne treba,sramna "partija" sudije idiota. A o penalu da ne pricam.

Sve u svemu,ode jos jedno takmicenje ove sezone,nista novo za nas. Kosmar se uskoro zavrsava poslednjom utakmicom ove sezone, Bice bolje sledece sezone uz nadamo se pravog trenera i dolazak nekih igraca u klub nazad sa pozajmice.

Jako teško je proći ovako nabrijanog protivnika uz ovoliki broj utakmica u kratkom vremenu. Ne znam s kojim to optimizmom ste vi očekivali utakmicu, pa potpuno realno je bilo da ćemo danas izgubiti. 2 dana odmora, gust raspored, City nabrijan ide po jedini trofej s momentumom pobjede nad Unitedom...

Ipak šteta na kraju, jer uz crveni karton onom smeću od čovjeka (Agueru) i penal na Torresu, svašta se moglo dogoditi. Baš radi toga ne volim one fraze "pobijedio je bolji" i "zaslužili su pobjedu" jer me boli neka stvar tko je zaslužio da je bilo 2-2 nakon 90 minuta i onda tko živ tko mrtav u produžecima.

Eh, da nam je bilo Drogbe...

EDIT: Kapa dole Dembinhu. Kakav filing za golove.  ^:)^

E jebiga, joÅ¡ jedan trofej otpada.. Ostaje joÅ¡ samo jedan - LE. Od mogućih  7 na početku sezone.

City ima jaci sastav;

City ima jacu klupu;

Chelsea ima 15 odigranih utakmica vise od Citya u dosadasnjem delu sezone. 

Momci ne mogu vise. Izvlace poslednje atome snage da privedu kraju ovu sezonu. 

Neki od njih nisu odigrali toliko utakmica u dve sezone. 

Fraze "oni su profesionalci" i "za to su toliko placeni" ovde gube znacaj. Nijedan profesionalni fudbaler nije treniran da odigra 60 utakmica u sezoni. 

I meni je zao poraza, ali necu previse da ih krivim. 

Momci ne mogu vise. Izvlace poslednje atome snage da privedu kraju ovu sezonu. 

A sta cemo za prvi deo sezone,u koju smo usli sa nikad vecim zeljama,sa RDM-om na klupi posle osvajanja Lige Sampiona,puni elana,sa pojacanjima?

I zapamti-svaki igrac je treniran da igra utakmicu 2 puta nedeljno.Zapamti.Da jede loptu,da jede,i da jede,i da jede.

Ne radi se ovde o umoru,to garantujem.Jer ovo smo gledali i u avgustu,i novembru i i januaru.Umor nije.

Ne znam gdje sam čuo, čini mi se na jednom od prijenosa gdje reče komentator da je Oscar vjerovali ili ne, od Maja proÅ¡le godine do sada odigrao oko 90 tekmi..   Pa nije ni čudo Å¡to momak viÅ¡e ne može loptu da primi kako treba, a kamo li da odigra kako ustvari zna...

Očigledno su pocrkali igrači već, a još je dosta tekmi u borbi za 4. mjesto. Još i dalje smo u EL.

Å to se tiče danaÅ¡nje tekme, veoma je to slabo bilo.  OK, nakon Å¡to su oni zabili drugi, počeli smo igrati, ali nije to to..  Inače ne kontam koji je kurac ovim naÅ¡im igračima, ali evo već par sezona kada treba igrati protiv citya, postanemo drugorazredna ekipa. A ustvari oni nisu puno jači od nas.. Tako je i danas bilo.

Mora se priznati i da nas je sudija poÅ¡teno zakinuo, da je sudio kako treba city nebi ovako dobro proÅ¡ao, al et Å¡ta je tu je..    

Aguero, Kompany = smeće.

I da, MAZACAR su da nas bili karine, doduÅ¡e Oscar je bio dobar nakon Å¡to ga Benitez postavio na CM, kada je fino dirigovao igru. Do tada niÅ¡ta.   A Hazard i Mata, sramota.

Demba ne zna dat slab gol, sve velemajstorski...

Poraz koji boli,ali šta da se radi,i porazi su sastavni deo sporta.Raduje izgaranje cele ekipe zadnjih 30 minuta,jer su time pokazali da mogu mnogo,a kad na leto dođe pravi trener,bićemo opet sila.A za sudiju Fuja nemam reči,spasio je City igranja produžetaka sa dva igrača manje.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.