Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals - Chelsea 1 : 2 Man. City (14.04. ned)

17 članova je glasalo

1. 1.

• Da, bit Ä?e to pobjeda u 90 minuta
      62%
      10
    • Da, bit Ä?e prolaz na produžetke i/ili penale
      31%
      5
    • Ne, Manchester City prolazi pobjedom u 90 minuta ili u produžecima i/ili penalima
      6%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 93
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Uf, bit će vatreno.

Mi u paklenom ritmu utakmica, najvažnije nam je prvo Å¡to bezbolnije osigurati prolazak u Europa ligi, a onda skupiti snagu 2, nepuna 3 dana i na Wembley, treba nam taj trofej ove sezone (budući da ako proÄ‘emo City, u finalu vjerujem da ćemo biti veliki favoriti protiv dosta slabijeg protivnika). 

City danas pobijedio u derbiju United, strašan momentum i motivaciju su dobili i sada imaju praktički 6 dana odmora i pripreme za utakmicu... Njima je FA Kup spas sezone, pod svaku cijenu će ići na pobjedu, doslovno na sve ili ništa.

Nama je ipak prvi cilj ostatka sezone osigurati Ligu prvaka, a tek nakon toga jedan od trofeja FA Kupa ili Europa lige tako da je pitanje hoće li nam motivacija biti dorasla onoj Cityjevoj, makar gledajući dvije utakmice s Unitedom i dvije odlične partije, predviÄ‘am da će biti jako gusto. ÄŒak da motivacija i bude na nivou, City ima puno viÅ¡e vremena za odmor i regeneraciju, općenito puno lakÅ¡i raspored Å¡to se tiče broja utakmica, nadam se da neće to presuditi na kraju. 

Slabo ni ide sa citijem tesko ce biti.Ali moramo da verujemo i da se nadamo na pobeda,tako smo i LS osvoili :)

Prvo da sredimo sa Rubinom pa posle dolazi Citi!

Ne znam kako ćemo ovaj put proći, ali znam da Chelsea dosad još NIKAD nije izgubio kad sam ja bio na tribinama.

A u petak letim za London i u nedjelju sam na Wembleyu...  ;)

Nadam se prolazu u finale . Bit' ce tesko ali nikad Chelsea ne smijes otpisati :P 

Demba u prvoj . :D 

Ne znam kako ćemo ovaj put proći, ali znam da Chelsea dosad još NIKAD nije izgubio kad sam ja bio na tribinama.

U to se uzdamo.

• Autor

E blago se tebi :)

Uf, bit će vatreno.

Mi u paklenom ritmu utakmica, najvažnije nam je prvo Å¡to bezbolnije osigurati prolazak u Europa ligi, a onda skupiti snagu 2, nepuna 3 dana i na Wembley, treba nam taj trofej ove sezone (budući da ako proÄ‘emo City, u finalu vjerujem da ćemo biti veliki favoriti protiv dosta slabijeg protivnika). 

City danas pobijedio u derbiju United, strašan momentum i motivaciju su dobili i sada imaju praktički 6 dana odmora i pripreme za utakmicu... Njima je FA Kup spas sezone, pod svaku cijenu će ići na pobjedu, doslovno na sve ili ništa.

Nama je ipak prvi cilj ostatka sezone osigurati Ligu prvaka, a tek nakon toga jedan od trofeja FA Kupa ili Europa lige tako da je pitanje hoće li nam motivacija biti dorasla onoj Cityjevoj, makar gledajući dvije utakmice s Unitedom i dvije odlične partije, predviÄ‘am da će biti jako gusto. ÄŒak da motivacija i bude na nivou, City ima puno viÅ¡e vremena za odmor i regeneraciju, općenito puno lakÅ¡i raspored Å¡to se tiče broja utakmica, nadam se da neće to presuditi na kraju. 

To što je Manchester Cityju FA kup jedina prilika za trofej, ne znači da su više motivirani od Chelseaja. Čak šta više motivacijsko težište bih stavio na Plavce. Chelsea je do sada prokockao: europski i engleski superkup, liga kup, Ligu prvaka, SVJETSKO PRVENSTVO, englesko prvenstvo. Puno je to izgubljenih potencijalnih trofeja. Osim tog cilja - plasman u Ligu prvaka, grozna sezona se može spasiti samo sa srebreninom. To pokazuje i dvomeč protiv ManU. Tada je Chelsea pokazao koliko mu je stalo da obrani naslov kup-prvaka Engleske i pokaže da još uvijek ima snagu koja je nestala odlaskom Di Mattea.

vjerujem u dobar rezultat,pogotovo sto igramo na Wemblayu,toliko imamo dosta uspjesnih nastupa na ovom stadionu,samo nek igraci daju svoj maksimum i vjerujem da mozemo pobijediti i proci u finale gdje smo mi apsolutni favoriti,FA Cup je jako bitno takmicenje za nas i vidimo sve ove godine koliko nas klub ovo takmicenje smatra vaznim i idemo odbraniti trofej.

posto nam ide ovaj FA Cup, bilo bi lijepo i ove sezone osvojiti, ako me dobro sjecanje sluzi do bi nam bio 8. titula, i jos 4 da se stigne Man Utd koji ima 12 titula

Kažem vam da Gandalf donosi prevagu. Jedna je tradicija da mi igramo dobro u FA kupu i na Wembleyu, nasuprot tome je Cityev posljednji učinak protiv nas i činjenica da naši ne mogu pobijediti Građane. Eh tu stupa na scenu Gandalf i odnosi prednost na našu stranu. ;)

ee Elao imo je Chelsea ove sezone "laganih" protivnika u finalu pa su spušili,corinthias itd :P

Ja bi volio da Chelsea osvoji FA Cup ove sezone, više nego išt..

Tesko cemo ovo proci ali nadam se najboljem .. City nam je mnogo tezi protivnik od Uniteda . 

Jedno je sigurno - tko pobjedi, osvojio je FA CUP !

Ove sezone smo pretrpili 2 teška poraza od njih. Jednom smo remizirali na Stamfordu. Mislim da je ekipa naučila lekciju i da ćemo im pokazati ko je babo u Fa cupu i na Wembleyu :D

Citao sam da silva nece igrat jel ima neko ikakvih informacija?

Najvjerovatnije neće, ali rekli su da će odluku donijeti na dan utakmice.

Nekako sumnjam u to da cemo proci.City ima isto jaku zelju da to osvoji kao i Chelsea.Ove sezone su bili bolji od nas posve u zadnjoj utakmici.Nemojte misliti da ja Citya nesto favoriziram i da su mi dragi,nisu uopste,samo kazem sto je istina.Ispustali smo i lakse utakmice podjednako vazne.Volio bih da me iznenade i dokazu suprotno od toga sto mislim.Ovaj trofej bi bio samo neka utjeha za ovu sezonu,kazem to jer su imali priliku za osvajanje vise trofeja nego prijasnjih godina.Sretno im bilo

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.