Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 31 - Fulham 0 : 3 Chelsea (17.04. sri)

Istaknuti odgovori

560254_507469075987371_549602902_n.jpg

Mozda bi bilo bolje da je Ba startao ali dobro . 

Ivanovic na desnom , bas da ga vidimo kakav ce biti :)

Ovo je lepo, ne igraš ništa posebno a daješ golove. E te stvari sezonu znace i lome.

konačno jedna utakmica da sam uživao u svakoj sekundi

jednostavno, za mene nekako prelijepa noć na Craven Cottageu...i još uvjerljiva pobjeda...ma di ćeš bolje

nema mi ništa ljepše od tih večernjih utakmica u sredini tjedna, šta bih dao da sam večeras mogao biti tamo

Pobeda velika kao kuca a do nje se doslo na nacin kako dolikuje timu koji treba da se bori za titulu prvaka a ne za 4.mesto i plasman u LS.

Uzeli smo i 3 boda i 3 gola za gol razliku koja itekako moze biti presudna u nekim kombinacijama.

Luiz sjajan gol koji presekao Fulam i onda je Teri odlicnom reakcijom dokusurio domacina.

Dobra partija cele ekipe,Fulam je ozbiljan tim sa kojim imamo mnogo problema u poslednje vreme.Odbrana odradila perfektan posao,mada je Fulam imao dve sjajne sanse,pogotovo onu Petrica koja je sigurno promasaj sezone u PL,neverovatno sta je coveku "uspelo".

Podigli smo se posle teskog poraza od Sitija,pokazali kvalitet i sad idemo na Enfild po bar bod,ja bih bio prezadovoljan iako sam rekao da sam zadovoljan i sa jednom pobedom iz ova 2 gostovanja.

Bravo momci!

pokazali ko je gazda u Londonu.Konacno da je odbrana bila bez nekih velikih gresaka,a sta reci za Luizov pogodak osim majstorija,dobro je sto je Ivanovic igrao na desnom beku meni on nekako bolje kad on tu igra.Pred sam kraj utakmice ubacio i Ba i vidi se da Benitez nesto pokusava i isprobava kako funkcionise,Moses standardno petljanje s loptom,samo me cudi da nije pustio miljenika svog Benayouna.Dobra predstava igraca posle poraza u kupu.

Ponovo na trecoj poziciji.
Situacija se popravlja a sad mozda i najvaznija utakmica protiv Liverpoola mora biti jos bolja od ove.

Jos jedna stvar,Arsenal u subotu gostuje na Craven Cottage a siguran sam da Fulham nece dozvoliti dva poraza od ljutih rivala u samo 3 dana.

Tko zna možda se nakon ispadanja iz svih moguch natjecanja skupi i malo snage za konacno 2. mjesto ;) 

Odlična pobjeda, neočekivano visoka ali pod ovim Benitezom je sve naopako :D

Golčina David Luiza i 2 gola Terija, štoperi odradili posao, a još samo da kažem da od ovog Mosesa bolje centaršute ima mumificirani senegalski košarkaš sa temperaturom 40 i celebralnom paralizom.

I ja sam iznenadjen ovako rutinski odradjenom tekmom i sigurnom pobjedom. Sada krljanje sa ovima na Anfieldu. Valjda cemo isceprkati nesto dobro.

Odlicno odrađena utakmica,po meni i neocekivano lako.Juce me drug cijeli dan ubjeđuje da odigram 2 na Chelsea,a ja pesimistican ko baba Stanojka reko nema od toga nista,ali me momci pozitivno iznenadise.Igra nam nije bila na nekom visokom nivou ali zato rezultat nije izostao.Onaj gol Luiza nas je gurnuo ka pobijedi,a onda Terry stupa na scenu i rijesava pitanje pobjednika.Za Mosesa sam prije utakmice imao dobar osjecaj i nadao sam se njegovoj dobroj utakmici ali on ponovo ispod ocekivanja.On kada je dosao ja sam mislio da ce on biti neko ko ce malo skinuti teret sa Hazarda i Mate,ali on cisti prosjek.Torres ponovo dobar nekako je dosta jaci u duelima,ali bi trebao narednu utakmicu ostati na klupi jer on jednostavno ne moze odigrat dobro protiv Liverpoola.Na Anfildu samo hrabro,jaci smo i bolji smo...GO BLUES :)>-

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.