Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 31 - Fulham 0 : 3 Chelsea (17.04. sri)

Istaknuti odgovori

Očekujem pobjedu, mislim bilo bi vrijeme da ih dobijemo, ovo je utakmica koja se mora dobit, jer nije baš da imamo lagan raspored do kraja

Jesi ti siguran da je 17.4.2013 utakmica, jer ja vidim na rezultati.com piše odgođeno

Svaka utakmica do kraja sezone u Premiershipu dam je veoma vazna u borbi za 3.mjesto . 
Tako i ova , nije Fulham los ali ovo moramo dobiti . 

nece biti nimalo lahka utakmica,derbi je i nikad se nezna,vec dugo nismo pobijedili Fulham mislim da je vrijeme da konacno pobijedimo na Craven Cottage,bilo kakva pobjeda.

Do kraja sezone svaku utakmicu se mora ici po 3 boda, jbg takva situacija. Ovdje ocekujem pobjedu sa malo golova.

Ma nisu ni oni k'o sto su nekad bili,doduse nismo ni mi al' smo ipak kvalitetniji.
Hazardinjo ce ovo rijesiti.

Ja mislim da cemo izgubi ova utakmica neznam zasto ali uvjek fulham igra dobro sa velike ekipe.

Ali uvjek mora da se veruje u timu pa ako bi moglo 0-2 bijo bi zadovoljan :) 

0:0 prvi meč na stamfordu

s njima chelsea u zadnjih par sezona samo nerješeno igra...

ja bi igro x2 ili golova od 0 do 2... X za hrabrije :)

al treba se uzeti i izaći u najjačem sastav,naravno Demba u napadu

ala rasporeda covjece, 3 dana nakon citya opet utakmica, strasno

Igrace oni, moj Spaha, dok ne pocrkaju svi do jednoga. 

Ocekujem i ovde mesani sastav, s obzirom da ce Bucko najjace snage izvesti pred City. 

Minimalna pobeda, i bicu presrecan.

Svaka sledeca utakmica koju igramo bice jedno finale,bukvalno.

Arsenal i Totenhem,po meni ,imaju nesto bolji raspored,pogotovo Arsenal...Iako teorijski jos uvek zavisimo od sebe,moramo svim srcem navijati za kikseve nasih protivnika jer nasa ekipa apsolutno ne uliva poverenje i ne deluje kao neko ko ce u preostalim kolima preneti sa papira na teren stanje koje govori da smo puno skuplji i kvalitetniji tim od Totenhema i Arsenala...

Mislim da smo Fulam u poslednjih 5-6 utakmica pobedili samo jednom,a ove sezone je bilo mrsavih 0:0 na SB.

Nama je ostao u opticaju jos 21 bod do kraja sezone,od toga ce za 12 da se traga na Old Trafordu,Enfildu,prekosutra protiv Fulama i protiv davljenika i velikana Aston Vile.

Ne znam kakva im je kadrovska situacija,ali Fulam je vrlo,vrlo kvalitetna ekipa i za engleske prilike sa gomilom iskusnih i dobrih igraca.Nisu za borbu za Evropu ali su daleko od pomisli da se bore za opstanak,s'toga i situacija da su sigurni u sredini tabele.

Imaju sasvim solidnih mesec i vise dana gde su ostvarili 3 pobede i 1 remi.Izmedju ostalih,pobedili su i Totenhem na WHL sto je Totenhem dosta uzdrmalo.

Nije nemoguce da upravo Fulam bude jedan od timova koji ce imati vrlo bitan uticaj na trku za LS,jer u samo nekoliko dana docekuje nas pa onda i Arsenal!

Treba nam pobeda kao hleb.

Protiv Fulhama kao i uvijek bice tijesno i neizvjesno...jesmo mi jaci i kvalitetniji sve to stoji,ali protiv Fulhama nam se nikada nije dalo.Uvijek smo se sa njima mucili bez obzira u kakvoj formi bili,tako da ocekujem jos jednu tvrdu utakmicu.Berbatov igra u odlicnoj formi i prakticno 80% njihovih akcija ide na njega,tako da se toga treba cuvati.Ne znam za koga bi se odlucio u ovoj utakmici Ba ili Torres,Torres je digao formu(ili je samo do maske)a Ba je konstantno dobar i on je neko ko bi nam jednim svojim potezom mogao donijeti 3 boda.Ali ko god igrao mi moramo od pocetka krenuti na pobijedu a ne cekati da Fulham povede pa onda ganjat rezultat sto imamo obicaj ove sezone.Sto se tice sastava ja bi to izveo ovako:Cech,Ivanovic,Luiz,Terry,Bertrand,Ramires,Lampard,Hazard,Mata,Moses,Ba.

Oscara bi u ovoj utakmici ostavio na klupi jer je protiv Citya djelovao bas nemocno,jednostavno nije on za krila nema on tu snagu i eksplozivnost koja je potrebna za tu poziciju,samo gusi loptu,dok cim pređe u sredinu odmah je korisni.Moses je nekako postao sebican,ali bi mu ja u ovoj utakmici dao prednost u odnosu na Oscara.

Kada se vraca Ashley???

I Ba i Torres od prve ;)   Ne vjerujem da bi ih defanzivci Fulhama mogli čuvat.  Onda eto prostora za Hazarda, Matu, Lampsa...

Statistika na gostima kod fulhama i nije tako losa,retko kad gubimo vise imamo nereseno nego pobjede.

Spored meni i ova utakmica ide na nereseno.Imamo slab napad tesko dajemo golove tako da nema sta nesto posebno ocekivati.

Nek je sretno sutra!

Kada se vraca Ashley???

Benitez je rekao da najvjerojatnije neće igrati sutra, ali da je blizu punog oporavka

3 boda pod hitno i molit boga za kiks arsenala vcrs. Protiv liveproola se ne nadam bodovima. Maximalno 1.

Treba iskoristiti kiks Arsnenala i vratiti se na treće mjesto. Vjerujem da ćemo ih napokon dobiti, nekako nikad nemamo sreće protiv njih. Podsjećaju me na qpr. Volio bi da napokon osvježimo formaciju i pokušamo sa dva napadača. Uvjeren sam da bi frceralo puno bolje nego ovako.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.