Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30 - Chelsea 2 : 0 Sunderland (07.04. ned)

Istaknuti odgovori

Sad ce FSW staviti Torresa od prve minute zbog ova 2 gola i forsirace ga jos naredne 3 tekme u prvoj. U medjuvremenu ce se Ba "ohladiti", pa ce covjeku biti potrebne 3-4 tekme da zabije. Ja bih Torresa cuvao za LE jer mu tamo dobro ide. Igrao dobro i protiv Steatue (zabio), sinoc pokidao i 2x zabio. U ligi ga gurati jedino zadnjih 15-ak minuta ako Demba u medjuvremenu ne moze uci u sansu. Valjda onaj majmun nece opet rotirati 6-7 igraca. Neka udari na Sunderland sa najjacim, sve mu jebem.

izvesti najaci sastav,ovde nam je samo pobjeda,nece nimalo biti lahka utakmica ali vjerujem u pobjedu.

fasista Di Canio debituje na klupi Sunderlanda, bice interesantno! imenovanje njega za menadzera Sunderlanda je izazvalo burne reakcije na otoku.

Sad ce FSW staviti Torresa od prve minute zbog ova 2 gola i forsirace ga jos naredne 3 tekme u prvoj. U medjuvremenu ce se Ba "ohladiti", pa ce covjeku biti potrebne 3-4 tekme da zabije. Ja bih Torresa cuvao za LE jer mu tamo dobro ide. Igrao dobro i protiv Steatue (zabio), sinoc pokidao i 2x zabio. U ligi ga gurati jedino zadnjih 15-ak minuta ako Demba u medjuvremenu ne moze uci u sansu. Valjda onaj majmun nece opet rotirati 6-7 igraca. Neka udari na Sunderland sa najjacim, sve mu jebem.

Treba to objasniti Debelom. 

Od igraca koji su sinoc igrali, ocekujem da Benayoun i Mata ostanu na klupi. Benitez ne simpatise kapitena previse, a Azpi mnogo trci na svakom mecu koji odigra, tako da ce jedan od njih dvojice sigurno na klupu. 

Ramires je takodje igrao, tako da mozda i on odmori.

Ne mogu da ga pljujem sto rotira igrace, previse se utakmica igra, pretezak je ritam. Vise krivim Upravu, sto nam je klupa suplja, i sto prvotimci nemaju prave zamene. 
Pa Oscar u najgorem stanju je bolji od Benayouna. O tome koliko bi De Bruyne i Piazon svezine doneli, ne vredi vise ni pricati. 
EDIT: Zaboravio sam Essiena, koji jedino ne moze u napad i na gol. 

Druga bi to prica bila, da su oni u klubu. 

Ja mogu da ga pljujem sto bolesno rotira ekipu. Treba rotirati, ali umjereno. On iz tekme u tekmu ide sa po minimum 6 promjena. Pa kako mislis da ta ekipa ima neku pozitivnu konstantnost? Drka onog Dembu samo tako. Nikad se ne zna otprilike startnih 11 uz recimo 2-3 korekcije sto bi bila zdrava rotacija. On stalno nesto mijenja, drka, kao da smo na pripremama, a ustvari, sezona se debelo lomi. I nemoj mi samo sve svaljivati na upravu. Los igracki kadar? Ma ajde, molim te. Ova ekipa zmireci mora biti u top4, nemoj da se pravimo glupi sada. Nije uprava kriva sto Oscar stagnira otkad je onaj morz sjeo na klupu. 

Dobro je proslo protiv rubina, imat cemo odmornijeg hazarda i oscara. Drugo.

Nadam se da ce dat malo odmora torresu a dembu pustiti od prve. Ipak je torres zasluzio odmor :D Nek sjedi malo a demba ce utrpat valjda nesto.

Nadam se pobjedi koja nam je i vise nego potrebna.

Ja mogu da ga pljujem sto bolesno rotira ekipu. Treba rotirati, ali umjereno. On iz tekme u tekmu ide sa po minimum 6 promjena. Pa kako mislis da ta ekipa ima neku pozitivnu konstantnost? Drka onog Dembu samo tako. Nikad se ne zna otprilike startnih 11 uz recimo 2-3 korekcije sto bi bila zdrava rotacija. On stalno nesto mijenja, drka, kao da smo na pripremama, a ustvari, sezona se debelo lomi. I nemoj mi samo sve svaljivati na upravu. Los igracki kadar? Ma ajde, molim te. Ova ekipa zmireci mora biti u top4, nemoj da se pravimo glupi sada. Nije uprava kriva sto Oscar stagnira otkad je onaj morz sjeo na klupu. 

Lako je tebi da pricas. 

Momci imaju preko 50 utakmica u nogama. 

Uf kako ni treba ova pobeda majkemi!

Samo zelim da ga vidim Ba od pocetku utakmice.

Lako je tebi da pricas. 

Momci imaju preko 50 utakmica u nogama. 

Da mi imamo roster tipa Everton pa da te i razumijem.

Samo pobeda.Ovo je must-win match.Ocekujemo Azara i Oskara u prvoj postavi,nadam se i Dembi.Idemo plavci!

na ovo utakmico otislo 33 slovenskih navijaca.:D

Prikacujem pobjedo i 3 boda.---,BA-ja od prve minute

Nadam se najjacem mogucem sastavu, ovo se mora dobiti,visi nam mesto za LS u vazduhu.

na ovo utakmico otislo 33 slovenskih navijaca. :D

Prikacujem pobjedo i 3 boda.---,BA-ja od prve minute

oo vidi zeme moga ;)  Å½ivjo in dobrodoÅ¡el ;)

@dvanaesti

Jbt, momci igraju tekme haman svaki drugi dan i ti bi da se ne mjenja konstantno. Presaugali bi svi odreda, pa onda ne da nebi bili 4. već Boga pitaj gdje..  I ti bi vjerovatno onda prvi napao Beniteza zaÅ¡to ne mijenja, zaÅ¡to mu igraju isti igrači, a zajeban ritam i bla bla..

Pogledaj proÅ¡lu sedmicu..  Većina igrača bili na okupljanima repki, tekme igrali, vratili se u ÄŒetvrtak (umorni od tekmi, umorni od puta), u Subotu Chelsea igra, pa odmah u Ponedeljak, pa opet u ÄŒetvrtak pa u Nedelju..  I ti misliÅ¡ da bi se mogao dobiti United i Rubin da je igrala ista ili slična ekipa u svim tim tekmama??  E pa znaj da se varaÅ¡..

Odlično je što Benitez puno rotira, nebi li kako tako imao svježije igrače za svaku sljedeću tekmu.. I još to za Everton, mi imamo bolje prvotimce, ali ne puno bolju klupu, nego što je Moyes ima..

Å to se tiče tekme s Sunderlandom, mislim da ćemo pobjediti.  Demba će sigurno igrati, jer Torres neće i ne može igrati 3 za redom. A znamo da Ba nema pravo nastupa u EL.

Vatreno krštenje za Di Cania , bas me zanima kako ce Sunderland odigrati jer mislim da nema kvalitet trenera za prvu ligu , posebno Englesku .

iako je torres protiv sunderlanda dao dva gola i onu prečku zvekno kad je mata zabio, očekujem da demba počne i pokida naravno

oo vidi zeme moga ;)  Å½ivjo in dobrodoÅ¡el ;)

@dvanaesti

Jbt, momci igraju tekme haman svaki drugi dan i ti bi da se ne mjenja konstantno. Presaugali bi svi odreda, pa onda ne da nebi bili 4. već Boga pitaj gdje..  I ti bi vjerovatno onda prvi napao Beniteza zaÅ¡to ne mijenja, zaÅ¡to mu igraju isti igrači, a zajeban ritam i bla bla..

Pogledaj proÅ¡lu sedmicu..  Većina igrača bili na okupljanima repki, tekme igrali, vratili se u ÄŒetvrtak (umorni od tekmi, umorni od puta), u Subotu Chelsea igra, pa odmah u Ponedeljak, pa opet u ÄŒetvrtak pa u Nedelju..  I ti misliÅ¡ da bi se mogao dobiti United i Rubin da je igrala ista ili slična ekipa u svim tim tekmama??  E pa znaj da se varaÅ¡..

Odlično je što Benitez puno rotira, nebi li kako tako imao svježije igrače za svaku sljedeću tekmu.. I još to za Everton, mi imamo bolje prvotimce, ali ne puno bolju klupu, nego što je Moyes ima..

Å to se tiče tekme s Sunderlandom, mislim da ćemo pobjediti.  Demba će sigurno igrati, jer Torres neće i ne može igrati 3 za redom. A znamo da Ba nema pravo nastupa u EL.

Ja nisam rekao da ne treba rotirati, to mi ti guras u moj post. Ja kazem da nije normalno iz utakmice u utakmicu ici sa 6-7 promjena, to je nezdrava rotacija u trenucima kad nam gori na svim poljima, narocito u PL koja je prioritet a s takvim rotiranjem ekipa ne moze dati maksimum koji je potreban vise nego ikad. Sasvim je dovoljno da iz tekme u tekmu ide sa 3 promjene, nista vise, nista manje. 

Ovo za nasu klupu i Evertonovu ne bih komentarisao. Barkley, Mucha, Oviedo, Naismith, Hitzlsperger, Stones, Duffy vs Marin, Bertrand, Ba, Ivanovic, Moses, Ramires. Mala razlika sto jes jes. 

za Sunderland ovu utakmicu nece moci igrati Steven Fletcher,Lee Cattermole,Carlos Cuellar,West Brown.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.