Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30 - Chelsea 2 : 0 Sunderland (07.04. ned)

Istaknuti odgovori

Fletcher je povrijedjen duze vrijeme,ima povredu koljena,u napadu bi trebao igrati Graham.

Steta za gol u 45. minuti, bolji Chelsea, ocekujem sto brzi go u drugom poluvremenu i onda 2-1 u 70 i nekom :)

ko da gledam Posusje-Kozara,nikakva igra,jalovi napadi,jebeno ce biti okrenuti protiv Sunderlanda.

E ajde sad da nas vidim.

Moramo da pobedimo,igramo protiv 5 puta slabijeg tima,gubimo.

Pokazite kvalitet i MUDA!

Preokret :) 2:1

Vidi se umor, pogotovu na Hazardu. Torres pokazao da se na njega može računati.

Izgleda da je glavni sastojak recepta za pobjede pod FSW-om Wiseyeovo negledanje utakmica. Zasad evo 3 od 3 imamo, a nisam gledao nijedne. Da bude zanimljivije, protiv Rubina sam u isto vrijeme gledao Fenerbahče i stari prebaci slučajno na Chelsea i gledamo mi jedno minutu i za to vrijeme penal i gol za Rubin.

Danas me samo zanima kako je odigrao Ryan ?

Veoma bitna pobeda,pogotovo jer je Totenhem da kazem kiksnuo protiv Evertona.

Igra nije bila na nivou,narocito  napred ali dali smo nekako 2 gola,pobedili i moramo biti zadovoljni.

Mislim da je trojka Mazakar bila ispod nivoa danas ali mnogi faktori uticu na to,umor pre svega.

Ponovo smo na trecem mestu i nadam se da necemo padati ispod tog mesta.

Hvala Evertonu.

Mlohava, ali zlata vrijedna pobjeda obzirom na kiks Perutnine ptui. Iskoristili smo to. Naredno kolo igramo upravo s njima. Red bi bio da se ta tekma zapne muski i da se uzmu 3 boda i karta za LS.

Izgleda da je glavni sastojak recepta za pobjede pod FSW-om Wiseyeovo negledanje utakmica. Zasad evo 3 od 3 imamo, a nisam gledao nijedne. Da bude zanimljivije, protiv Rubina sam u isto vrijeme gledao Fenerbahče i stari prebaci slučajno na Chelsea i gledamo mi jedno minutu i za to vrijeme penal i gol za Rubin.

Odigrao momacki kao i uvijek,nekako je slobodniji,opusteniji ljepse se krece....prolazna ocjena za ovu umornu ekipu  :)>-

Ako bi se gledalo po kvalitetu igre, United ne bi trofej video godinama. 

Pobedom sam zadovoljan, iako sam ocekivao bar jos jedan gol. 

Umor se jasno vidi na momcima. 

Jedva cekam da se sezona zavrsi. 

igra je bila nikakva i osjeti se umor kod pojedinih igraca,najvaznije je sto smo pobijedili i sto se bodovi pisu iz ove utakmice.

Nisam gledao utakmicu,kad ono Ivanara dao gol :-D

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Uopšte se ne osjeti izostanak Cole-a, mislim da ti je dovoljno ;)

Ne baš dobra igra, ali pobjeda je tu, 3. mjesto i amin .    

Ne sećam se da sam se više smorio gledajući neku utakmicu,nego ovu danas.Ali,pobedi se u zube ne gleda.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.