Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarter-finals - Chelsea 1 : 0 Man. United (01.04. pon)

1. 1.

• Da
      0%
      0
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kakva budala je Demba Ba.

• Odgovori 60
  • Pregledi 7,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Joj Ramiresa, tipicni Ramires - bez osjecaja, bez tehnike, bez icega. Samo zabije glavu medju ramena i ne dize je.

Bravo.
Prelep gol Dembe i odlična odbrana Čeha.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Bertrard me demantovao i pokazao dobru igru,ali i dalje mislim da ,ora jos puno da napreduje ako hoce prvo mesto. Cech hobotnica, ono sam video u golu lagano,ali Cech to nije dozvolio. Hazard malo tih,ali imao je svojih trenutaka,Mata dobar ali falilo je snage. Demba odigrao odlicno, Bane i Luiz takodje. Bravo plavci,sada idemo na plavi deo Manchestera :D

bravo Ba

bravo Cech

bravo Chelsea

bravo Benitez

dobra utakmica,imali smo vise sansi,Ba definitivno danas najbolji bilo ga je svugdje,Ivanovic odigrao najbolju utakmicu ove sezone bez greske.

pohvalio bih sudjenje bez greske.

Dobro smo kontrolisali utakmicu,zadovoljan sam pre svega rezultatom a onda mogu reci i igrom u dobrom delu meca,obzirom na sve probleme koji nas prate...

Demba je reagovao majstorski,a sto je najbitnije u ovakvom mecu..Bravo majstore!

Ceh takodje postigao gol,jer ona njegova odbrana vredi kao nas gol.Cestitke celom timu.

Ajmo sada na krilima ove pobede da dobijemo Rubin i Sanderlend,da se pokrenemo malo...

Srecan sam  <:-P 

Dobro smo kontrolisali utakmicu,zadovoljan sam pre svega rezultatom a onda mogu reci i igrom u dobrom delu meca,obzirom na sve probleme koji nas prate...

Demba je reagovao majstorski,a sto je najbitnije u ovakvom mecu..Bravo majstore!

Ceh takodje postigao gol,jer ona njegova odbrana vredi kao nas gol.Cestitke celom timu.

Ajmo sada na krilima ove pobede da dobijemo Rubin i Sanderlend,da se pokrenemo malo...

Srecan sam  <:-P 

Vjeruj mi i ja sam srecan, u kakvim god da smo govnima, ne mozes sakriti taj osjecaj kad izbacujes scum iz takmicenja. Ali kod nas postoji precesto to "ali" i zato se ne pomjeramo s mrtve tacke. Po ko zna koji put cu ponoviti da se FSW cima samo pred mec sa FAchesterom. Samo tu utakmicu odlicno priprema, samo u tu utakmicu stavlja ono najbolje u prvih 11 u tom momentu. Ko mene moze ubijediti da on isto ovako (cvrsto, disciplinovano) nije mogao postaviti ekipu i protiv Sotona? Niko. Svjesno je odmarao cak 7 igraca u mecu sa Svecima znajuci da mozemo vrlo lako izvisiti za LS, a danas opet 7 novih promjena, svi najbolji igrali. Ko koga tu zajebava mislim da je jasno. Mozes rotirati 3 ili 4 igraca ako si osigurao nesto ili ako je mjesec januar, a posto nije ni jedno ni drugo, u ovakvim situacijama moras udarati uvijek sa najjacim svaku tekmu jer je nama svaka utakmica must win. U polufinalu nas ceka drugi Manchester i daj Boze da FSW postavi ovako cvrstu igru pa da odemo do finala gdje i na individualni kvalitet mozemo odbraniti trofej koji mi je nenormalno drag, ali vidjecemo... Nisam optimista da ce tako i postupiti.

Inace, Cecha trebaju veceras napiti. Sta covjek odbrani, ono je nehumano, kakav refleks jbt. Dembin gol je isto prica za sebe. Vrlo cesto on zna dati tako neki gol koji ce se pamtiti. Fino je imati takvog u ekipi. Poslije LE docekujemo Sunderland koji tone, ali Sunderland koji je dobio novog trenera sto moze biti dobro za njih. Ta prva utakmica s novim trenerom je uvijek kao novi pocetak, svi su puni elana. Bice nam tesko,

OJ JEBEM TI AMERIKU I DOLARE, JA MISLIO UTAKMICA NEKAD VECERAS U 9 SATI, TEK SAD USTAO AAAAAAAAAAA, A CITAV DAN MASTAM O UTAKMICI, E HEBEM TI

ZEMLJO OTVORI SE

Neka su mi uljepsali dan,ma da iducu protiv citya trebaju bolje odigrati.City je trenutno u boljoj formi od Uniteda kojem polako opada forma jer znaju da je njihovo prvenstvo.Demba odlican,pokazao je svoju majstoriju.Dokazao je da nije izgubio samopouzdanje kako to drugi kazu da jest.Samo mu je ponestao kontinuitet i imao je izgleda lose dane.Cecha da nije bilo na razini ne bi ovako bilo,mozda bi dobili uzbudljiviju utakmicu sa jos golova sa jedne i druge strane.

Ja sam i službeno najveći idiot na planeti zemlji.

Odem u školu, u 13:30 ulazim. Prva dva časa test kod razrednika, ja potpišem odma i predam. Odem sa drugom gledati tekmu. Na pola puta do kafića (žurim ja da stignem) on kaže: de stani stani da razmislim bil se vratio imam 2 2 1, ja reko razrednik je jebote abortirani dikobraz neće te on oborit, još imaš 3 ocjene dobit. I on se idiot prepadnuti vrati. Ja reko ko te jebe odo ja sam. Dođem u kafić kad ono sjeban televizor, ja kad nisam sve ipsovo.
Do centra nekog kafića mi daleko ići, ja ostanem u kafiću sam popijem dva piva i picu pojedem i odem na treći čas. I keca dobijem a i utakmicu nisam pogledo. Dabogda ja planuo u friškom mlijeku

Što se tiče tekme, vidio gol - DEMBA BA LJUBAV MOJA <3

Ova utakmica je bila ludilo....kakav gol, kakva obrana...svaka čast ekipi pa eto i Benitezu (nikad nisam mislio da ću ovo reć). Šteta za par prilika koje smo imali za povećanje vodstva, pogotovo ona od Edena, ali ja sam više nego zadovoljan i ovakvim rezultatom

Pa red bi bio da RVP izduva, ali i da izduva opet su uzeli titulu. Zabijao je kad je bilo bitno dok cemo mi kao druga ekipa s najvise stvorenih sansi cekati do zadnjeg kola da li cemo u LS ili ne. Toliko o vaznosti napadaca.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.