Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarter-finals - Chelsea 1 : 0 Man. United (01.04. pon)

1. 1.

• Da
      0%
      0
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Stvarno nema smisla 15 sati do tekme a teme nema.

Manchester+United+v+Chelsea+-+FA+Cup+Six

Po prvi put ove sezone vjerujem u Beniteza !

• Odgovori 60
  • Pregledi 7,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

@hunter Temu može u ovom forumu da otvori svako,tako da ne vidim u čemu je problem.

Možemo i moramo ovo dobit, ajde sad su se kao malo odmorili protiv Southamptona, vidjet ćemo, očekujem punooo golova, ipak je u zadnja 3 međusobna susreta bilo 18 golova

Iako smo odigrali "plači majko" protiv Sotona, mislim da imamo dovoljno kvalitete da se obračunamo sa našim gostima sutra.

Hocemo prvoaprilsku salu:"Mancester Junajted u 1/2 finalu FA Kupa 2013.godine"  B-)

Hocemo konacno pravi Celsi u zavrsnici sezone.

Hocemo pobedu nad timovima iz Mancestera i trofej FA Kupa.

Hocemo osmehe i radost u finisu sezone.

Hocemo da ucestvujemo u Super Kupu Engleske i Super Kupu Evrope krajem leta.

Hocemo konacno pravi CELSI!

AJDE MOMCI, SABERITE SE, OBUJUTE TE KOPAČKE, UZMITE LOPTU I PROSPITE IM ŽUČNE KESE PO TERENU I PUSTITE KERAMA NEK LIŽU, NOGE IM ODVALITE I ČMAR RAZVALITE PA STRPAJTE SVE U ĆUNDRAJZ JEBO IM NANU

Ja zaista verujem u prolaz dalje.Idemo momci.Samo odigrajte kao ono drugo poluvreme na Old Trafordu i sve ce biti u redu.Idemo momci.KTBFFH!!!

Nekako me strah da ce situacija  biti kao u skoro svim utakmicama ove sezone,da cemo prvi primit gol i onda ganjat zaostatak.

Vjerujem da cemo ih nadigrati kao i svaki put ove sezone, a da li cemo ih dobiti to zavisi od srece i dijelom nase realizacije. Ali ako otvorimo tekmu kako obicno otvorimo (ocajno i sa 2 glupa gola u kraktkom periodu), tesko da cemo ih i ovog puta stici.

Ali bez obzira na sve - COYB!

TEAM NEWS: CHELSEA V MANCHESTER UNITED

Rafael Benitez makes seven changes to his starting line-up for this afternoon's FA Cup quarter-final replay against Manchester United.

In defence, David Luiz and Ashley Cole replace John Terry and Ryan Bertrand, with Ramires slotting into midfield ahead of Frank Lampard. Eden Hazard and Juan Mata both return to partner Oscar behind striker Demba Ba. Petr Cech captains the side

For United, Javier Hernandez starts up front ahead of Robin van Persie. There is no Wayne Rooney in the squad, while Nemanja Vidic also misses out altogether. Phil Jones partners Rio Ferdinand in central defence.

Chelsea are expected to line up in the following 4-2-3-1 formation:

1 Petr Cech (c)

28 Cesar Azpilicueta

2 Branislav Ivanovic

4 David Luiz

3 Ashley Cole

7 Ramires

12 John Mikel Obi

17 Eden Hazard

10 Juan Mata

11 Oscar

29 Demba Ba

Substitutes: 22 Ross Turnbull, 34 Ryan Bertrand, 26 John Terry, 8 Frank Lampard, 13 Victor Moses, 30 Yossi Benayoun, 9 Fernando Torres.

Manchester United are expected to line up in the following 4-4-1-1 formation:

De Gea; Smalling, Jones, Ferdinand, Evra (c); Valencia, Carrick, Cleverley, Nani; Welbeck; Hernandez.

Substitutues: Lindegaard, Vermijl, Powell, Giggs, Kagawa, Young, Van Persie.

The referee is Phil Dowd.

Al' Debeli nije normalan, covjek je u mecu sa Sotonom napravio 7 promjena u odnosu na tekmu ranije, a danas je ucinio isto. Zdravo je rotirati, ali ovoliko...

Bem ti Bertrarda, opet ce napraviti penal baksuz. Njega na pozajmicu sa mogucnosti otkupa ugovora,dovesti Shaw-a i ajde zdravo,nema Rayan kapacitet za Chelsea/

Izjednačeno poluvreme.Azpilicueta,Bertrand,Oscar,Mata za sada dosta tanki,a ni Cech nije nešto siguran.Nadam se boljem nastavku utakmice.

Bem ti Bertrarda, opet ce napraviti penal baksuz. Njega na pozajmicu sa mogucnosti otkupa ugovora,dovesti Shaw-a i ajde zdravo,nema Rayan kapacitet za Chelsea/

Sta ti je ba, nikakve osnove za to nije bilo, Bertrand igra dobro zasad, nije gresku nijednu napravio...

Meni oscar lose igra, osim onoga na pocetku tekme, samo gubi lopte :S

Oscar igra lose vec sedmicama. Mata se mora malo aktivirati, fale njegovi pasovi po stranama u prostor da se izvuce 1vs1 situacija, to nam treba. Ja bih gurnuo Lampsa odmah sada, da ima neko ko moze gurnuti loptu iz pozadine da ne mora Luiz to raditi.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.