Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 5 - Middlesbrough 0 : 2 Chelsea (27.2. sri)

22 člana su glasala

1. 1.

• Naravno, Plavci idu dalje!
      61%
      13
    • Nažalost ne, poraz
      33%
      7
    • Bit Ä?e remi i druga Å¡ansa na SB-u
      4%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Zadnjih 9 utakmica 1 pobjeda,1 remi,7 poraza.
Fale im oba izbora za desnog beka,stoper,drugi strijelac lige,još tri igrača zbog pravila u kupovima.
ovo čak ni za Beniteza nebi trebao bit problem.
a sa Unitedom tekma 10.3.
znači li vam nešto taj datum?
  • Odgovori 52
  • Pregledi 5,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Gospodin Posebni' timestamp='1361961864' post='109360']
a sa Unitedom tekma 10.3.
znači li vam nešto taj datum?
[/quote]

10. marta 2013. Chelsea slavi 108 rođendan. :) I igra sa Unitedom, a oće biti fino. Naravno prvo se treba proći Boro.
Večeras udarni sastav i u napad i torres i ba jer ovo je utakmica koju moramo dobit, posjedom agresivnošću i trkom... Sramotno je da smo u 90 posto utakmica u podređenom položaju protiv realno puno lošijih ekipa od sebe... To se večeras ne smi dogodit...
Šanse da će zaigrat Demba i Torres zajedno od početka su iste kao i da ću ja naslijediti Rafu na klupi.
svi najavljuju izmiješani sastav.
vjerojatno će Cole dobiti odmor,tu dolazi Bertrand,ne bi me čudilo da Lampard bude na klupi,a Ramires uz Mikela,Mata bi mogao dobiti odmor,tu bi išao Marin.
dajem ruku u vatru da će Torres dobit prednost ispred Dembe.
[quote name='Gospodin Posebni' timestamp='1361976873' post='109388']
Šanse da će zaigrat Demba i Torres zajedno od početka su iste kao i da ću ja naslijediti Rafu na klupi.
svi najavljuju izmiješani sastav.
vjerojatno će Cole dobiti odmor,tu dolazi Bertrand,ne bi me čudilo da Lampard bude na klupi,a Ramires uz Mikela,Mata bi mogao dobiti odmor,tu bi išao Marin.
dajem ruku u vatru da će Torres dobit prednost ispred Dembe.
[/quote]
A reci mi za šta se čuvaju čisto da i ja znam????
Šta ja znam,možda da izbore top 4 i ne dođe do katastrofe da se ne plasiramo u Ligu prvaka.
a za Torresa nije potrebno objašnjenje.
Ocekujem pobedu.Sastav:Ceh-Bane,Luiz,Teri,Bertrand-Mikel,Ramires-Mozes,Azar,Marin-Ba.
Nadam se da ce Ba dobiti sansu ispred Toresa.Ovo bi trebao da je lak posao,ali mi znamo da ove sezone nista nije lako.
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)] Cech; Ferreira, Ivanovic,Terry (c), Bertrand; Ramires, Ake; Moses, Oscar, Benayoun; Torres[/background][/font][/color]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]sta mislite?[/background][/font][/color]
[quote name='delijakv' timestamp='1361992244' post='109413']
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]Cech; Ferreira, Ivanovic,Terry ©, Bertrand; Ramires, Ake; Moses, Oscar, Benayoun; Torres[/background][/font][/color]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]sta mislite?[/background][/font][/color]
[/quote]

Mislim da je Benitez popio koju više.
  • Autor
[img]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/856641_485076698226609_1487333967_o.jpg[/img]

Već vidim situaciju - gubimo u 70 i nekoj minuti i Rafa se jedva nakanjuje da ubaci Hazarda i Lamparda u igru.
Ma samo Benayoun bode u oči. Tu je morao Marin biti, al hajd, šta mi tu možemo..

Što se tiče Torresa bolje on u prvoj u FA cupu nego u ligi, gdje nam trebaju golovi i bodovi ;)
Benitez naso sad odmarati neke igrace kad cekam Chelsea i PSG za pare na kladionici.
[quote name='delijakv' timestamp='1361992244' post='109413']
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]Cech; Ferreira, Ivanovic,Terry ©, Bertrand; Ramires, Ake; Moses, Oscar, Benayoun; Torres[/background][/font][/color]
[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=heBxSL0eSQU
O majko moja mila koji sastav.Pa sve ali Benajun...sto ne Marin.I musliman bi se prekrstio kad bi ovo video.
Za Akea mi je drago,konacno od prvog minuta.
Middlesbrough drugoligas a Chelsea igra u premiershipu i europski prvak i nema razlike.
Oj kad vidje Benayouna kesurinu najvecu oce nesto da mi bude, drago mi je zbog Akea da igra od prve, morao je i BA igrati...
Na kraju dobro ispalo, Ake odlican, steta sto Marin nije dobio vise minuta vidi se da je zeljan igre.
Ja sam zadovoljan iako i dalje igramo i previse promjenjivo, bitno je da smo prosli, valjda ce se i forma uskoro popraviti.
Lijepa akcija kod drugog gola .
Oscar , Moses , Ramires , Ake bolji od ostalih . Odbranu ne spominjem M'boro nije imao neke sanse .

Reklo bi se rutinska pobjeda .
[quote name='ADiS' timestamp='1362003329' post='109453']
Lahko je Boroa pobjediti...[/quote]
Je. Neka pobjede Manchester United sad ako su frajeri...
Mislis da ce im biti dozvoljeno da pobede United :-?
Salu na stranu, znamo kako United dobija meceve protiv Plavaca u poslednje vreme. Ali ako momci pokazu onu zelju i prkos, kao u mecu iz prvog dela sezone, i(mora se ovo reci, jednostavno mora) utakmica bude regularna, sanse za pobedu su vise nego pristojne.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.