Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 5 - Middlesbrough 0 : 2 Chelsea (27.2. sri)

22 člana su glasala

1. 1.

• Naravno, Plavci idu dalje!
      61%
      13
    • Nažalost ne, poraz
      33%
      7
    • Bit Ä?e remi i druga Å¡ansa na SB-u
      4%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[img]http://www.assetstorage.co.uk/AssetStorageService.svc/GetImageFriendly/721191606/700/700/0/0/1/80/ResizeBestFit/0/PressAssociation/89D8F0E3BCDEE02624166BBBC4AB4084/soccer-coca-cola-cup-final-chelsea-v-middlesbrough.jpg[/img]

[size=5][b]FA CUP[/b][/size][size=5][b] - MATCHDAY 05[/b][/size]

[size=5][b]27.02.2013. WEDNESDAY, 20:45H[/b][/size]

[size=5][b]Middlesbrough vs. Chelsea[/b][/size]

[size=5][b]Uvodničar:[/b][/size] [color=#ff0000][size=5][b]Ercov[/b][/size][/color]

Očekivanja?
  • Odgovori 52
  • Pregledi 5,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

sinoc sam gledao Milsbrough protiv Milwala i mogu reci da su totalno losa ekipa i da je i kod njih veliki problem nisu dugo zabiljezili pobjedu,jos sad igraju s nama,ocekujem pobjedu i prolaz dalje ali s Benitezom na klupi nista se nezna.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1361728107' post='108968']
sinoc sam gledao Milsbrough protiv Milwala i mogu reci da su totalno losa ekipa i da je i kod njih veliki problem nisu dugo zabiljezili pobjedu,jos sad igraju s nama,ocekujem pobjedu i prolaz dalje ali s Benitezom na klupi nista se nezna.
[/quote]

Svejedno, jer svaka ekipa na nama diže formu.

Ako i ne ispadnemo, bit će prolaz na guzove.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1361728107' post='108968']
[/quote]
Nema to previše veze. Da li znaš u kakvoj je formi bio Brentford pred duel sa nama ?
Kada se igra utakmica protiv timova kakav je [color=#323232][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Middlesbrough, malo toga zavisi od njihove forme. Tu se uglavnom pita favorit, i kvalitetniji tim.[/size][/font][/color]
[color=#323232][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Plavcima iz meceva sa Kokoskama, Arsenalom, Unitedom(ligaski duel, posebno), ovakav protivnik ne bi predstavljao nikakav problem.
Ali ono sto gledamo u poslednje vreme daleko je od onoga sto ovaj Chelsea zaista moze.[/size][/font][/color]
[quote name='Wisey' timestamp='1361729832' post='108978']
Nema to previše veze. Da li znaš u kakvoj je formi bio Brentford pred duel sa nama ?
[/quote]tamo je bio najveci problem teren ali svakako da je sramota nepobijediti trecoligasa.
[quote name='Elao' timestamp='1361808038' post='109123']
Pobjeda sta drugo ocekivati, par golova razlike, al to je lagano, kako proci ManU pitanje je :-S
[/quote]probat iscupat nerijeseno i na domacem terenu traziti prolazak dalje.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1361794500' post='109081']
tamo je bio najveci problem teren ali svakako da je sramota nepobijediti trecoligasa.
[/quote]
Kakav je nama teren bio, takav je i njima. Nikakvo opravdanje.

Inače Boro nije loša ekipa, gledao sam ih par puta ove sezone (istina, ponajviše zbog našeg Joshue). Vole pas igrom pokušati doći do gola, nisu tipična krkanska engleska ekipa. Sigurno će zadati probleme našima, pogotovo ako što duže budu uspijevali držati nulu i čak da oni prvi povedu. Falit će im sigurno Josh u ovom duelu, ali tu je Ledesma i još par dosta dobrih igrača u sredini terena.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1361828541' post='109177']
OT
[/quote]zbogom
Poraz nista drugo!Da im dodze pamet malo!Otisla u nepovrat i ova sezona!
[quote name='diablo_bih' timestamp='1361845370' post='109201']
Samo ste vas dvojica skontali sta ste sada rekli :o
[/quote]
OT old trafford

[quote name='essien5' timestamp='1361883287' post='109252']
OT old trafford
[/quote]
guba man utd

LJudi šta ste se torresa uvatili u klubu ima 20 i kusur igrača ima da dobiju sa dva igrača manje a ne sa torresom ili bez njega........
nema šanse da pobjedimo, pa prije će oni nas namarisati 2 razlike nego mi izboriti prolaz u njihovom dvorištu..
sledit će se našima krv u žilama kad zaori njihova himna stadionom
http://www.youtube.com/watch?v=3Qpz9OuCqik
u susret s današnjim protivnicima, jedan "blast from the past"

[img]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/225376_494190177311963_1428815298_n.jpg[/img]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.