Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25 - Chelsea 4 : 1 Wigan (09.02. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 87
  • Pregledi 8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

trebali bi pobijediti ipak igramo kod kuce,ova utakmica je vazna jer smo izgubili od Newcastlea i svi konkurenti za ligu prvaka ce dobiti utakmice i pribliziti nam se,Hazard nam se vraca za ovu utakmicu.
Torres u napadu,Bertrand na krilu,Benayoun u vezi i Benitez na klupi - poraz i sramota Evropskog prvaka.
volio bi da izgubimo 3 razlike , jer kako vidim nema drugog nacina da konobar dobije otkaz
Jedno je sigurno, a to je da Torres igra u prvoj. :D

Hazard se vraća, znači Bertnard više nije na krilu. Torresa u napad, Mazacar iza njega, Ramires i Lampard iza ove trojice. Odbrana ista kao i protiv Newcastlea - Cole, Cahill, Terry, Ivanović. Na golu Turnbull :D Čech naravno

Hazard - Oscar - Mata, tako bi postavio ovu trojicu. Pa neka se u toku utakmice mjenjaju.

ÄŒech; Ivan, Cahill, JT, Cole; Lamps, Rami, Oscar, Mata, Hazard; Torres

Ovo bi trebala biti rutinska pobjeda, Wigan u ligi 5 mečeva nema pobjedu. Juče izvukli nezasluženi bod protiv Sotona. Zadnju pobjedu imaju protiv Aston Ville u gostima (0-3) a Villa je svedno za kurca. Igraju neku 3-4-3 postavu, sa Stamom i Bosežurom po krilima, tj wing backovima. Mada Stam i jeste defanzivac pa se u toku utakmice vrati u odbranu pa to bude 4-3-3. U napadu najistureniji Di Santo, kraj njega Espinoza i Maloney, koji im i jeste najopasniji igrač. Njega bi Bane trebao staviti u džep a ostali neka se poigravaju sa njima. Očekujem rezultat 5-0

Ni mi ne blistamo ali ovo je ipak utakmica koju ne možeš izgubiti. Sad kad samo ovo rekao, imam osjećaj da ću poslije utakmice citirati prethodnu rečenicu i reći - ipak možeš :P
Želim poraz Chelseaja od Wigana. Želim poraz Reala od Seville. If you know what i mean.
http://sportal.rs/news.php?news=92809
Ako je ovo istina mojoj sreci ne bi bilo kraja. Da imam milione dao bih da sedim pored posebnog i da uzivam u preporodu kluba.
[quote name='Brane' timestamp='1359926997' post='105815']
Želim poraz Chelseaja od Wigana. Želim poraz Reala od Seville. If you know what i mean.
[/quote]

Po svemu sudeci, Mou ce zavisiti od naseg arhi-neprijatelja SAF-a.
Liga im je izmakla, s tim su se vec pomirili, ali eventualno ispadanje iz LS, ce presuditi Mourinhu.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1360001098' post='105928']
Po svemu sudeci, Mou ce zavisiti od naseg arhi-neprijatelja SAF-a.
Liga im je izmakla, s tim su se vec pomirili, ali eventualno ispadanje iz LS, ce presuditi Mourinhu.
[/quote]
Što je najžalosnije, ne znam ni hoće li mu poraz u tom dvomeču donijeti otkaz i onda opet hoće li mu taj otkaz donijeti povratak na Bridge. Da znam, svim srcem bih navijao za alkosa i njegove.
Previše je upitnika u pm.
[quote name='Wisey' timestamp='1360009440' post='105956']
Što je najžalosnije, ne znam ni hoće li mu poraz u tom dvomeču donijeti otkaz i onda opet hoće li mu taj otkaz donijeti povratak na Bridge. Da znam, svim srcem bih navijao za alkosa i njegove.
Previše je upitnika u pm.
[/quote]

Gledajuci trenutno stanje, Roman radi sve suprotno od onoga na sta smo navikli. Nesto ceka...
Imam osecaj da cemo ubrzo saznati sta...
fakat mi nebi bilo krivo da nas i Wigan jebe! i to Franco Di Santo,da se i on upise u listu strijelaca bivsih igraca sa SB-a
[quote name='EdvinTB' timestamp='1360028128' post='105985']
fakat mi nebi bilo krivo da nas i Wigan jebe! i to Franco Di Santo,da se i on upise u listu strijelaca bivsih igraca sa SB-a
[/quote]

Kad mogu svih zasto da ne i Wigan?Nista ne mozeme da ocekujemo kad smo sa toresa u napadu.
Vidim mnogi stavljaju cecha na gol? Pa zar on nije slomio prst i ne moze da igra?!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.