Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25 - Chelsea 4 : 1 Wigan (09.02. sub)

Istaknuti odgovori

Torres u napadu mooj majkemi.Ba jedan od najbolji u ligi dreme na kupu bravo bravo!A i vidite kakva formacija igraju Wigan!
  • Odgovori 87
  • Pregledi 8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

1:0 a moglo je i trebalo biti bar 2:0.Ajmo momci jedan brz gol u drugom pa da krenemo puniti mrezu Vigana.
Oscar najbolji na terenu.
Par finih akcija on i Hazard su uradili ali fali tu jos malo uigranosti da bude tip-top.
Ramires konacno na krilu dobar.
U drugom ubaciti Dembu i da natrpamo ovo do vrha.
Napokon uvjerljiva povjeda. Hvala Bogu. Iako sam strepio sredinom drugog poluvremena završilo se sve dobro. Oscar, Lamps i Torres danas najbolji na terenu.
Najdraže od svega danas je to što je Lamps zabio, samo nek trpa Frankieeee.. <3
dobra utakmica i ako kad smo prmili gol mislio sam da cemo opet ispustiti pobjedu i onda majstor Lampard jos jedan gol i zasluzena pobjeda.
[quote name='Blues_95' timestamp='1359910291' post='105771']
Navijam za to da Lamps i Eden daju golove .

#RAFAOUT .
[/quote]
Kao sto sam i rekao .
Tri boda Hazard i Lamps strijelci ja zadovoljan .
Bravo dečki, to nam je trebalo!
Moram reći, na 2-1 sam bio skeptičan, mislio sam da će prije biti 2-2 nego 3-1, ali Benitez je pogodio (lol) s uvođenjem Mate, odličan potez za Lampardov gol; i onda Marinov prvijenac, stvarno sam sretan zbog dečka, s to malo prilika je napokon uspio. Ovo će mu, nadam se, biti ogroman poticaj.
Dobro je, na kraju 4-1 izgleda kao laka pobjeda, ali imali smo crnih rupa, trebali bi na ovo sad graditi dalje, ne misliti da je to to, da idealno igramo, jer smo daleko od toga. Ozbiljnija momčad od Wigana bi iskoristila taj pritisak u nekim dijelovima utakmice.
Super Frankie, svaka čast! :-bd
konačno jedna uvjerljiva pobjeda iako je kod rezultata 2:1 izgledalo da ćemo mi biti ti koji će ga primiti...
najbitnije 3 boda i gol Lampsa
najbolji Lamps, Ramiz, Oscar i Azpi
Na kraju Wigan ni kriv, ni duzan sa punom mrezom kuci.
Posebno mi je drago sto je Marin dao gol, i sto su mu navijaci onako cestitali.
Nije Wigan zaslužio toliko visok poraz. Gotovo cijelo vrijeme bili su ravnopravan rival, nerijetko su nam uzeli i sakrili loptu po cijelih nekoliko minuta te je držali u posjedu na našoj polovini. Završilo se 4:1 ali to ni blizu nije pravi odraz odigrane utakmice.
I to tek onda pokazuje koliko smo mi zapravo loši bili, jer je ovaj tim Wigana drugi najlošiji koji je ove sezone gostovao na Bridgeu (odmah iza Ville). Kvalitetom smo deset puta jači, bez obzira što oni igraju u Premiershipu. Realno, da je ovo pravi CFC bilo bi 3 komada već u prvih 20-tak minuta. ;)

Drago mi je zbog golova Franka i Edena, te dobre partije Oscara i Azpija. Žao mi je što ovo znači da FSW ostaje.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1360435449' post='106701']
Nikad mi nece biti zao sto je Chelsea pobedio. Ni pod kojim okolnostima.
[/quote]
Znači čak i da sudija pokrade protivnika na način kao što je to nama bilo protiv Barcelone ?
Prvo treba biti čovjek, pa tek onda navijač.
Zasluzena pobeda.Bilo je malo strepnje za rezultat,ali tada je usao Mata i igra se naprasno pokrenula.Azpi,Lamps,Eden,Luiz najbolji danas.Nadam se da je ovo pocetak jedne serije pobeda.
Dobar suterski trening za Luiza ,sljedeci put ce mozda i pogoditi okvir gola :D. Dobro je,3 boda su tu,fin rez,Lampard dao gol,Azar odlican.
[quote name='Wisey' timestamp='1360435770' post='106703']
Znači čak i da sudija pokrade protivnika na način kao što je to nama bilo protiv Barcelone ?
Prvo treba biti čovjek, pa tek onda navijač.
[/quote]

Kad su Farceloni oprastali penale, ja sam gadjao televizor daljinskim... Kad je United davao golove iz ofsajda, kosu cupao i zanoktice do krvi grickao.
Prvu kradju koja resi utakmicu u nasu korist slavicu kao rodjendan !
Kad je bilo 2:1 pomislio sam: Zar opet.

Ipak na kraju trpanje, a golman je izgleda samo Torresu žicere branio.
Gledaju li ovi likovi utakmice uopće?
[b] Demba Ba[/b]
[color=#5C5C5C][font=Helvetica, Arial, sans-serif][size=3]
Came on as a substitute but never got himself in a scoring chance.[/size][/font][/color]

[url="http://www.goal.com/en/match/81090/chelsea-fc-vs-wigan-athletic/player-ratings"]http://www.goal.com/en/match/81090/chelsea-fc-vs-wigan-athletic/player-ratings[/url]
[quote name='Elao' timestamp='1360446639' post='106744']
I treba spomenuti cistu ruku Colea gdje je sudija lagano mogao svirati penal ;)
[/quote]
Ruka čista, penal ne bi ni Martinez dosudio.

Wh
Prevedeno: ako on smije, smijem i ja.
Nikad.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.