Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24 - Newcastle 3 : 2 Chelsea (02.02. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 86
  • Pregledi 7,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa ne, daleko od toga da mislim da ga je namjerno, ali kada vidiš drugog igrača u takvoj poziciji, znaš da će on ići glavom, pa milijun puta sam dođem u takvu situaciju pa ne idem nogom, ili ju povučem jer znam što će se dogoditi. Ozljede se dešavaju kada igrači to ne naprave, ili nemaju vremena maknuti nogu.
Spuštanje noge u ovom bi slučaju značilo primljen gol. Da je to napravio negdje na centru, pa bih ga i ja napao. Ovako je trebao dobiti žuti karton, po meni jer bih i ja postupio slično.
Preterujete,sve se odigralo u manje od jedne sekunde,krenuo je na loptu Koloćini,šta je drugo mogo da uradi,Ba je u toj situaciji morao da je udari glavom i tolko,kad ti pa imaš vremena da razmišljaš takvoj situaciji,nije lopta letela pola sata pa da on sad može da proceni situaciji,bili su ispred gola u naletu na napucanu loptu

Ne mogu im ništa zamerati,niti imam šta protiv svraka,razumem da pljujete Junajted,ovo ljudi to nisu zaslužili
[quote name='chibabachi' timestamp='1359843355' post='105676']
Preterujete,sve se odigralo u manje od jedne sekunde,krenuo je na loptu Koloćini,šta je drugo mogo da uradi,Ba je u toj situaciji morao da je udari glavom i tolko,kad ti pa imaš vremena da razmišljaš takvoj situaciji,nije lopta letela pola sata pa da on sad može da proceni situaciji,bili su ispred gola u naletu na napucanu loptu

Ne mogu im ništa zamerati,niti imam šta protiv svraka,razumem da pljujete Junajted,ovo ljudi to nisu zaslužili
[/quote]
Tako je. Jesu ljudi igrali malo čvršće, više su udarali ali sve je to želja za pobjedom i da tim ostvari dobar rezultat protiv kvalitetnije ekipe. Ja bih sad potpisao da se naši tako bore i daju sve od sebe pa makar i tukli.
Pa znam o čemu pričam, nije bitno je li sekunda ili pola sata, ako si ikakav igrač (ne ti osobno, nego generalno), možeš procijeniti situaciju, a Coloccini je sigurno vidio Dembu kako ide na loptu. To što je on skočio nogom gore je u najboljem slučaju bila velika volja da izbije loptu trenutak prije Dembe. Što da je došao do lopte prvi? Opet bi ta kopačka prošla centimetre od Dembine glave.
Glup i neodgovoran potez, da je finale Lige prvaka, glup je potez. Gotovo, ne možeš legalno po pravilima igre doći do lopte, ne ideš na nju, točka. Druga je stvar ako je sad nekom moralno pobjediti na bilo koji način, da cilj ne bira sredstva, ali meni nije. Da sam stoper, i da ne smijemo primiti gol, a napadač mi je pobjegao i ide 1 na 1 s golmanom, radio bih faul, ali običan faul, srušio ga, povukao ga. Nema šanse da bih ga išao namjerno ozlijediti, u nekom xy kolu premiershipa u sred sezone.
Temeljim ovo na tome što sam igram napadača i u velikom i u malom nogometu, i da me majstor tako nepromišljeno nokautira, zube bih mu povadio kasnije. Prijatelja mi je takva budala ozlijedila na terminu na umjetnoj travi, znači zezancija, "frendovski nogomet", poluvisoka lopta i prijatelj ide na nju mekano nogom, a siledžija u želji da dođe do lopte se zaleti iz sve snage i odnese i loptu i njega, a mogao se zaustaviti, izbjeći ga. Popucali ligamenti u zglobu, 6 mjeseci nije loptu smio taknuti.
Rekao sam da ocekujem poraz, u najmanju ruku remi, a upravo se prva pretpostavka i ostvarila. Ne znam što reći, jedine pozitivne stvari dvije golčine Lampsa i Mate, ostalo, više manje - sranje. Ponovo ta jebena ravnodušnost. Dođe mi da mrzim sam sebe jer se ne mogu naživcirati zbog tekme, nit mogu proslaviti ona dva jučerašnja prekrasna gola.
Vidjelo se iz aviona da fali jos jedan u vezi odnosno krilu,malo je igraca bilo naprijed,moram reci i to da je odbrana strasno losa bila zadnjih par utakmica.
Samo kriviim naše igrače što nisu skočili svi, njih 10 na Webba i tražili crveni i penal. Ne moraju dobiti ali nek traže. Da ga onako opkole, kao Ballack, Drogba i društvo iz 2009. što su Ovreba ganjali. A ne ko pičkice idu traže gdje je Eva sa torbicom da ih napoji sa energetskim pićima.
Najgore je što čak i kad smo poveli 2:1 jednostavno se vidjelo, znalo se da ćemo zijaniti. Najgluplji osjećaj koji sam imao otkad navijam za ovaj klub. Fuj.
  • Autor
Gledao sam tekmu i prvi put sam primjetio dvije stvari kod sebe:

1. Jako sam se bojao da Torres ne zabije, kada je god bio u šansi osjećao sam se kao da se radi o Messiju u dresu Barce, znači Boga molio da ne zabije.

2. Navijao za Wigan i Benitezov odlazak.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.