Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24 - Newcastle 3 : 2 Chelsea (02.02. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 86
  • Pregledi 7,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Očekujem pobjedu Newcastlea, ali nadam se da će me i on razočarati.
Prosle sezone smo protiv njih gostima odigrali ubedljivo najbolju utakmicu u PL u poslednjih pa mozda i 2 godine.Trebali smo 6-0 da pobedimo.
Newcastle se malo podigao taman pred ovaj duel i treba im pobjeda za samopouzdanje. Mislim da će biti jako teško,a s taktičarem na klupi još teže.
[b]Zanimljivost[/b]: Kada god je BHT prenosio Chelsea ove sezone, Chelsea je pobjedio (vs. Stoke 1:0, vs Norwich 4:1, vs Stoke 0:4)
Ma samo hrabro, jesmo Lavovi ili nismo, ko jebe debelu budalu na klupi!

[url="http://www.youtube.com/watch?v=86vGPLkY1_o"]http://www.youtube.com/watch?v=86vGPLkY1_o[/url]
Da igramo s onim Newcastleom prije svij ovih igraca koje su doveli, kontam da bismo uzeli 3 boda, ovako ce biti rutavo sigurno.
Ne bi me cudilo da izgubimo

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Bog dragi zna šta očekivati ovdje. Na početku sezone smo ih dobili dva razlike, ali ova momčad i ona s početka sezone se drastično razlikuju; atmosfera sada i tada se također drastično razlikuju. Onda smo na klupi imali legendu, danas imamo smeće. Tada smo vjerovali da dolaze bolji dani, sada se nadamo da nećemo nastaviti dublje propadati.

Ovdje očekujem remi, ili poraz čak.

Bilo bi mi drago kada bi se gospodin Taktika udostojio i na teren poslao Dembu, a svog ljubimca ostavio na klupi.
Prvu utakmicu smo ih pojeli .
Tada je to bio neki drugi Chelsea , ali isto tako i drugi Newcastle . Mi smo losi oni su jos gori . Sve je moguce .

Ahhhh :
[img]http://i.minus.com/iqb4neTbfHOXu.gif[/img]
Gledajući na zadnjih pet utakmica, u ovu utakmicu ulazimo sa boljom formom (1 pobjeda i 4 remija), dok Newcastle ima 1 pobjedu, 1 remi i 3 poraza.
Newcastle danas neće moći računati na Ben Harfu, Taylora, Vučkića i Goslinga zbog ozljede i Tiotea zbog odsutsva (AKN).
Ako sam koji podatak fulao, moja greška.

Nisam siguran da ću uspjeti gledati utakmicu danas, zbog obveza. Ne znam šta da očekujem, loši mi loši oni. Glasao sam za remi jer mi je to najrealnije, a sad šta bude bude. Volio bi da Ba igra danas, jer je proveo dvije godine igrajući za crno-bijele i ima po meni najbolje znanje o današnjem protivniku.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.