Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24 - Newcastle 3 : 2 Chelsea (02.02. sub)

Istaknuti odgovori

Sta mi gledamo od miliona i miliona vrednih timova vec 3 poslednje jebene sezone u PL.
  • Odgovori 86
  • Pregledi 7,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Newcastle zasluzeno dobio nema se tu sta pricati. A zapamtite da ce Chelsea za ovog istog Sissoka davati 30 mil za jednu godinu, pa jbte ja ga na manageru dovodio prije 3-4 godine i znalo se kakav je igrac, ali jbg. Jedine dobre stvari gol Lamparda i gol Mate.
Nabijem ja na kurac i Beniteza i Bertranda na krilu. Đubre mrtvo debelo ćoravo kretensko!
Evo Bertrande ja na par utakmica na početku sezone pokaza da je loš u defanzivi, a evo ne znam koji će kurac i u ofenzivi, di je taj njegov famozni centaršut? nisam ga danas vidio. Definitivno nije za Chelsea, ajde sinko moj ća.
Mata, Oscar i Lamps daleko najbolji na terenu.
Torres raspoložen al to je za kurac.
Nek ga je Lampsa uvalja i meni dosta, ionako je sezona propala.

Debeljko vozi sa klupe ako imaš obraza. A da nemaš, ti nemaš obraza a Roman nema mozga. Ubojita kombinacija za sjebat klub. Majek vam se najebem obojic, dabogda vam svi plakali u kući jedino fratar piva, jebem ti sve živo. Nek se gone u kurac samo živce gubim, još ću i posidit.
[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/540068_555952281111659_72361655_n.jpg[/img]

lik me pošteno nasmijao poslije utakmice. :) nek smo ispušili, samo nek je Lamps dao
http://d3fsqtc6sy2z27.cloudfront.net/uploads/e60fc4ebfaf8f4bc315d152499728309_large

Evo slavlja onog debelog :D
uopce nisam iznenadjen, ocekivao sam poraz il u najboljem slucaju remi !!! nadam se da ce Roman skontati da ovako neide i poslati Beniteza u 3 p materne!!! pa bilo koga postaviti za trenera, nek napravi neku promjenu
Nismo imali srece zbog toga sto je Demba morao odmah izaci i tada smo fakticki ostali sa 10 igraca. I ovo ce mnoge zaboljeti, ali danas je najveca kiksara bio Terry.

Ali, ono sto direktno ide na rumeni obraz Debelog je guranje Bertranda na krilo. Opet! Da stvar bude gora, pored ocajnih partija ovog momka na toj, za njega, neprirodnoj poziciji, sve vise je likova koji stvaraju potpuno pogresnu sliku o Bertrandu a posljedica toga je zaboravljanje da je on bek i da nije krilo, a stalno ga gledamo na krilu. Danas se lagano moglo vidjeti kako jedna ekipa dobija drugu iskljucivo na zelju i energiju. Pardew ih nabrijao i to je to, nista posebno on nije uradio jer ih je jedna Villa u prosloj tekmi u 2. poluvremenu pojela. Dakle, da nam je na klupi neko manje ogavan i rumen od ovog stvora, sasuo bi im sve u lice i u nastavku bi pregazili Newcastle. Da li bi pobijedili, ne znam, posto te realizacija uvijek moze sjebati ali sigurno bismo ih pregazili u svakom segmentu igre. Toga danas nije bilo i nema ga vec dugo otkad je Debeli tu. Takve situacije se mogu nabrojati na prste jedne ruke i pitanje je i da li bi se nafatalo toliko situacija kolika prstiju ima jedna ruka.

Da znam da ce sada dobiti otkaz, ovaj poraz bih slavio ko sto se slavi rusenje rezima, ulazak u novu godinu, 18. rodjendan, dobitak na kladzi... Upitno nam je i 4. mjesto jer kokoske s 3 boda sutra prilaze samo na bod. Ako vec moramo ostati bez LS ove godine, hocu da to uradi bilo ko osim Debelog. Terry moze lagano voditi ekipu do kraja kao igrac-trener a desna ruka bi mu bio Lamps. Dao bi i svoju kozu za ovaj klub, pa kako zavrsimo. Sigurno bismo gledali ujedinjene navijace i igrace do kraja sezone, pa sta nam Bog da. Moze i Holland, ma bilo ko. Ne zelim da na kraju sezone ovaj gmaz ode a ostavi klub u totalnom kurcu i ponoru.

Jebem li mu komplet rumenu familiju! Supickumaterinu!
Po meni Benitez je kriv za poraz, trebao je kod 2:1 zatvoriti utakmicu i uvesti iskusnije igrace na teren, krivim ga jer nije dao sansu Benayoun-u, isto tako ocekivao sam oko 80 minute ulazak Ferreire umjesto Ivanovica trebao je osvjeziti tu desnu stranu. Sve u svemu dva velika propusta starog lisca.
Na početku 2 pv smo bili pravi CHELSEA, prije i poslije toga smo bili BENITEZ:
Lijep poklon za moj rodjendan.Bit ce mi posebno dobar ako se Benitez uopste ne vrati u London i produzi bilo gdje.Zahvaljujem Lampardu i Mati na onako lijepim golovima.
[quote name='AnuBis.' timestamp='1359826034' post='105567']
Po meni Benitez je kriv za poraz, trebao je kod 2:1 zatvoriti utakmicu i uvesti iskusnije igrace na teren, krivim ga jer nije dao sansu Benayoun-u, isto tako ocekivao sam oko 80 minute ulazak Ferreire umjesto Ivanovica trebao je osvjeziti tu desnu stranu. Sve u svemu dva velika propusta starog lisca.
[/quote] On je stari kurac a ne lisac,matere mu se debele najebem.
nikad mi ovako nije bilo svedno kako ce klub igrati dok je ovaj trener na klupi,pohvale Lampardu i Mati na prelijepim golovima.
[quote name='Blue Lion' timestamp='1359826480' post='105577']
On je stari kurac a ne lisac,matere mu se debele najebem.
[/quote]
Bio sam sarkastican.
po meni Terry, Ivanović i Bertrand najlošiji na terenu (da, lošiji i od Torresa kojeg uvijek prozivamo)
s tim da Bertrand ima izgovor što ga stavljaju na neprirodnu poziciju
Po meni Ivanovic i nije bio toliko los. Najlosiji Bertrand pa i Teri.
Mada je Rafa najlosiji bio al ajd.

Jebem im mamu smecarsku kako zvizde kad se Ba povrijedio,i onaj debeli smrad (ne mislim na Rafu) sto se raduje na kraju. Samo zbog tih smecarskih navijaca mi je krivo sto nismo uzeli danas sva tri boda!
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1359826033' post='105566']
Nismo imali srece zbog toga sto je Demba morao odmah izaci i tada smo fakticki ostali sa 10 igraca. I ovo ce mnoge zaboljeti, ali danas je najveca kiksara bio Terry.

Ali, ono sto direktno ide na rumeni obraz Debelog je guranje Bertranda na krilo. Opet! Da stvar bude gora, pored ocajnih partija ovog momka na toj, za njega, neprirodnoj poziciji, sve vise je likova koji stvaraju potpuno pogresnu sliku o Bertrandu a posljedica toga je zaboravljanje da je on bek i da nije krilo, a stalno ga gledamo na krilu. Danas se lagano moglo vidjeti kako jedna ekipa dobija drugu iskljucivo na zelju i energiju. Pardew ih nabrijao i to je to, nista posebno on nije uradio jer ih je jedna Villa u prosloj tekmi u 2. poluvremenu pojela. Dakle, da nam je na klupi neko manje ogavan i rumen od ovog stvora, sasuo bi im sve u lice i u nastavku bi pregazili Newcastle. Da li bi pobijedili, ne znam, posto te realizacija uvijek moze sjebati ali sigurno bismo ih pregazili u svakom segmentu igre. Toga danas nije bilo i nema ga vec dugo otkad je Debeli tu. Takve situacije se mogu nabrojati na prste jedne ruke i pitanje je i da li bi se nafatalo toliko situacija kolika prstiju ima jedna ruka.

Da znam da ce sada dobiti otkaz, ovaj poraz bih slavio ko sto se slavi rusenje rezima, ulazak u novu godinu, 18. rodjendan, dobitak na kladzi... Upitno nam je i 4. mjesto jer kokoske s 3 boda sutra prilaze samo na bod. Ako vec moramo ostati bez LS ove godine, hocu da to uradi bilo ko osim Debelog. Terry moze lagano voditi ekipu do kraja kao igrac-trener a desna ruka bi mu bio Lamps. Dao bi i svoju kozu za ovaj klub, pa kako zavrsimo. Sigurno bismo gledali ujedinjene navijace i igrace do kraja sezone, pa sta nam Bog da. Moze i Holland, ma bilo ko. Ne zelim da na kraju sezone ovaj gmaz ode a ostavi klub u totalnom kurcu i ponoru.

Jebem li mu komplet rumenu familiju! Supickumaterinu!
[/quote]

Potpis i pečat radnika iz Niša.
Dakle ovaj Denitez je cudo od trenera. Ja mislim da puste nekog da namerno radi protiv chelsea na mestu trenera da ne bi postigao losije rezultate. Ambramovichu jesi li ti luddd, corav, glup, sta si?
I možemo se mi tu ljutiti, psovati, proklinjati... ali glavu dam ga govno neće dobiti otkaz do ljeta. 8-}[size=4] [/size]
iskreno bole me vise kurac dal' pobedjujemo il gubimo,do kraja sezone samo mi je bitno da obezbedimo ligu prvaka i da lampard postane najbolji strelac kluba
Newcastle je hrpa isfrustriranih šupaka. Došlo mi je zlo kad sam vidio slomljeni nos i natečeno lice Dembe nakon high kicka Coloccinija. Čovječe božji, jesi li ti zdrav, vidiš da čovjek ide glavom, a ti skačeš u škarice, to je na razini onih najvećih govana Premiershipa poput Keana, Evansa, Vidića i sličnih. Cisse, što je on izvodio? Hvata Colea za vrata, prije toga baca laktove... Da sam bio na mjestu Torresa što je ušao umjesto razbijenog Dembe, prva akcija stajem Colocciniju na nogu ko fol slučajno, pa moraš braniti svoje suigrače, tako to funkcionira, ne možeš doći na gostovanje i šutke primati batine. :S Tko je prišao sucu nakon tog high kicka? Pa trebali su ga njih 10 okružiti i inzistirati na crvenom kartonu. Ali ne, boli njih neka stvar. Debeli na klupi, padne gol, više bi se veselio čovjek kebabu friškom nego pogotku kluba kojeg vodi. Čisto plaćeništvo, kao i 90 posto igrača.
Mourinha dovesti, pa kad majstor uđe u svlačionu i krene s "pička vam materina", znat će se tko je gazda i kako će se igrati. Nećeš se trgati za klub na terenu, nećeš ginuti, mrš u tri pičke materine, da si plaćen 500 milijardi.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.